Aava

Rouva
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

About Aava

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/11/77

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Moi! Tänään tuli sähköpostiin ilmoitus, että olet hyväksynyt mut kaveriksesi. On tainneet lapset räplätä iPadia, jos multa on tullut sulle kaverikutsu. :D mutta ei se mitään, naikkarin ottaa aina mielellään kaveriksesi. :)

 2. Heippa Aava! :)

 3. Piti käydä täällä kurkkimassa, kun huomasin sun pitkästä aikaa kirjoitelleen tänne :)

 4. hups, en enää muistanutkaan, että olin tänne kirjoitellut eli toivottavasti nää vastaukset ei tuu nyt myöhässä... Ensinnäkin noista poreammeista sen verran, että kyseessä on siis tavallinen kylpyamme, josta tulee muutama pore eli sen perusteella ei kannata hotellia varata. Tai näin ainakin silloin muutama vuosi sitten. Meillä ainakin kävi Curacaolla niin, että jäi monta kiinnostavaa ravintolaa kokeilematta, vaikka melkein joka päivä kahden viikon aikana syötiin muualla kuin hotellilla. Eli tarjontaa löytyy kyllä ja mä itse olin ainakin tosi tyytyväinen, ettei oltu valittu all inclusive -hotellia vaan päästiin kokeilemaan monenlaisia ravintoloita. Hotellilla taidettiin syödä vaan tuloiltana ja parina päivänä lounasta ja kuten aiemmin todettu, ruoka oli myös hotellilla hyvää. Hintataso oli suurinpiirtein Suomen luokkaa, joten mekin saatiin kahdessa viikossa aikamoinen VISA -lasku aikaan, kun joka ilta tuli syötyä kolemn ruokalajin illallinen. ;D Ja kaikissa meidän testaamissa ravintoloissa ruoka oli ERINOMAISTA! Ja JenniV65, autonvuokraus oli kyllä kallista, mutta mun mielestä autolla saaren kiertäminen on ihan ehdotonta. Me vuokrattiin auto kymmeneksi päiväksi ja liikkuminen oli kyllä tosi kätevää. Kannattaa kysellä autoa muualta kuin isoilta firmoilta. Me saatiin auto huomattavasti halvemmalla kuin esim. Hertziltä olis saanut, vuokraajana oli joku hollantilainen nainen, jolla oli muutamia autoja tarjolla (kaikissa autoissa ei ollut ilmastointia, meillä oli ja todettiin, että siitä kannatti todellakin maksaa extraa!!!). Me saatiin tämän naisen tiedot keskustassa olevasta turisti-infosta (siis sellainen koppi pihalla, jonka luokse Avila Beachin bussi jätti matkustajat). Eli kannattaa vähän kysellä vaihtoehtoja ennenkuin vuokraa autoa. Toivottavasti nää tiedot taas auttaa jotakuta eteenpäin pähkäilyissään...
 5. Mä kirjoitin just hotellista tuonne "Curacaon hotellit" -ketjuun.
 6. Meillä on kokemuksia Avila Beach -hotellista syyskuulta 2004 eli jotain voin kertoa. Katselin hotellin nettisivuja (niiltä osin kuin suostuivat aukeamaan ) ja näyttäisi siltä, että aika paljon muutoksia on tapahtunut muutamassa vuodessa. Mm. uima-allas näyttäisi löytyvän, mitä ei aiemmin ollut. Samoin huoneita on rakennettu paljon lisää. Hotelli oli musta hyvä, mutta ei kyllä mikään viiden tähden hotelli, mitä meille matkaa varatessa luvattiin. Meillä oli huone Blues Wingistä eli siitä puurakennuksesta ja huoneen parveke oli lähes meren päällä, joten näkymät oli tosi mukavat. Ja joka aamu oveen tuotiin päivän lehti (englanninkielinen) ja jotkut leivonnaiset. Meidän loman aikana koettiin myös harvinainen hurrikaaniuhka, joten meidät siirrettiin yhdeksi yöksi päärakennuksen sviittiin. Huone oli tosi tilava ja ihan ok muutenkin, mutta aika "vanhanaikanen" (ja haisi viemärille), joten me itse tykättiin Blues Wingin huoneesta enemmän. Eli mä suosittelisin pyytämään huonetta joko niistä uusista rakennuksista tai Blues Wingistä (kuvien perusteella näytti, että sielläkin olisi vähän kalustusta pantu uusiksi, mutten mene vannomaan kuitenkaan). Hotellin ympäristö ei ollut musta kovinkaan houkutteleva, aika lähellä hotelli alkoi näkymään aikamoisia hökkeleitä, mutta hotellin bussilla pääsi keskustaan aamupäivän aikana. Tultiin muutaman kerran paikallis"bussilla" takaisin päin ja homma toimi oikein kätevästi. Autonvuokrasta kuitenkin suosittelen, jolloin liikkuminen on tosi helppoa ja parkkipaikkoja hotellilla oli mukavasti. Mun mielestä lähes kaikki hotellit sijaitsi aika hankalien matkojen päästä keskustasta ja keskustan hotelleista piti taas matkata bussilla rannalle eli matkustusta olisi tiedossa joka tapauksessa. Hotellin ranta oli aika pieni, mutta ihan riittävä kuitenkin. Se mitä me kaivattiin oli aktiviteetit rannalla, siis jotain vesipelejä, uimapatjoja tms. oltais haluttu (tilannehan on saattanut korjaantua). Ravintoloita hotellilla oli kaksi ja molemmissa ruoka oli tosi hyvää. Muutenkin Curacaolla ruoka oli aivan loistavaa ja ravintoloita riitti. Aamupala oli muuten paikanpäällä varmaan 5 euroa halvempi kuin mitä matkatoimisto meille kaupitteli, joten kannattaa miettiä jättääkö sen varaamatta. Ja me ainakin löydettiin paljon mukavia kahviloita, joten syötiin usein aamupala muualla. Hups, johan tulikin sepostus, palasi vähän muistot mieleen! ;D
 7. Olen kaasona heinäkuussa emmekä ole bestmanin ja toisen kaason kanssa kovin innokkaita puheenpitäjiä. Nyt pitäisi siis keksiä jotain korvaavaa puheen tilalle. Meidän häissä kaasot olivat tehneet "puheen" laulun muotoon eli keksivät uudet sanat yhteen vanhaan biisiin ja häissä kaikki naisvieraat lauloivat sen yhdessä bändin säestyksellä. Eli meidän tarina tuli kerrottua sanoituksessa. Jotain tän tyylistä haluttais nytkin keksiä, mutta eipä tule mitään mieleen. Ehdotelkaahan siis jotain!
 8. Yksi tosi hyvä on sellainen booli, johon tulee Fantti -sekamehua ja spriteä. Ensin mehutiivisteestä tehdään tosi vahvaa mehua veden kanssa ja lisätään spriteä sekaan. Suhteita en osaa sanoa, mutta kokeilemalla onnistuu...
 9. Puolen päivän aikaan vanhempani ja anoppi tulivat hakemaan meitä hotellilta. Sen jälkeen käytiin äidilläni syömässä ja lähdettiin raahaamaan lahjoja kotiin ja ihasteltiin, mitä kaikkea oltiinkaan saatu. Ja sitten pakkailtiin häämatkaa varten kahteen asti yöllä (lähtö oli neljältä aamuyöllä).
 10. Suudeltiin ja kauan. Muutama vieras kommentoikin, että oli kyllä pisin hääsuudelma, jonka olivat koskaan nähneet ;D
 11. Mulle oli häämatkan aikana tullut Kela-kortti, uusi pankkikortti ja Plussa-kortti.
 12. Mekin sovittiin, ettei osteta huomenlahjoja, mutta muru oli kuitenkin ostanut ihanat valkokultaiset timanttikorvikset
 13. Mä sain kauniin kukkakimpun ja sitten lähimmät työkaverit olivat ostaneet saunaan laudeliinat ja tuoksuöljyjä. Miehen työpaikalta saatiin iso Aalto-maljakko.
 14. Sama täällä. Mulla ei oo ikinä ollut kaimaa (siis etu- ja sukunimi sama) ja nyt huomasin esim. lääkärissä, että mun nimisiä (siis tällä uudella nimellä) tuli pitkä lista Mun oma sukunimi on vaan meidän suvulla ja miehellä on ihan tavallinen suomalainen nimi, joten vähän tuntuu oudolta. Mutta kaikkeen tottuu - vai mitä ???
 15. Me olimme juuri syyskuussa kaksi viikkoa häämatkalla ilman lasta (joka on kohta 2,5 v.) ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin. Alun perin oli tarkoitus tehdä 10 vrk:n matka, mutta kun saimme kaksi viikkoa samalla hinnalla, päädyimme siihen. Ennen matkaa itkin ja mietin, miten pärjään kaksi viikkoa erossa lapsesta (lapsen pärjäämisestä en ollut yhtä huolissani, kun tiesin hoidon olevan erinomaista). Olin jo vähällä perua koko matkan ja mietin lapsen ottamista mukaankin, mutta loppujen lopuksi oli ihanaa nauttia häämatkasta ihan kahdestaan kullan kanssa. Kaksi kertaa tuli itku, kun soittelimme kotiin, mutta pikkuinen oli niin reippaan ja iloisen kuuloinen, ettei suru kestänyt kauaa. Kotiin palattuamme vietimme vielä viikon lomaa, jolloin saimme olla rauhassa pikkumurun kanssa ja antaa kaiken huomiomme hänelle.