Tarski

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Tarski

 • Rank
  Juniori
 • Birthday April 25

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hki

Recent Profile Visitors

1403 profile views
 1. Heippa Aava! :)

 2. Piti käydä täällä kurkkimassa, kun huomasin sun pitkästä aikaa kirjoitelleen tänne :)

 3. Muimui murunen! Käytkö sä enää koskaan täällä!? :-/

 4. Meikäkin kokeilee kommentointia! ;D Mui mui ihanalle Tarskille! :)

 5. Hhhmmm.. "Lisää kommentti"... Lisätty!

 6. Mut vietiin aikoinaan mun polttareissa strippibaariin, jossa sitten kökin lavalla mustan miehen keikkuessa ympärilläni - ei todellakaan kiva kokemus. Samassa paikassa strippaili sitten myöhemmin myös naisia ja vaikka olen yhtä sun toista omasta mielestäni tähän (korkeaan) ikääni mennessä nähnyt, niin olin aika yllättynyt/järkyttynyt mitä kaikkea siellä näytetään.. Strippaus oli paljon rajumpaan kuin olin osannut kuvitella. P*llu kyllä tuli esiteltyä hyvin tarkkaan... En haluaisi, että mieheni koskaan kävisi sellaisessa minun kanssani ollessaan. :-/ Muuten kommentit luottamuksesta on hyviä ja toki se on ok, jos ei ajatus tunnu pahalta (että oma mies katsoisi toisen naisen häpyjä ja klitorista... ).
 7. Nykyisen lain mukaan ennen avioliittoa olevat omistukset ja velat ovat henk.kohtaisia. Eli jos toisella on esim. ennestään oma asunto, säilyy se hänellä myös mahdollisen eron sattuessa. Siihen ei vaadita enää avioehtoa.
 8. Paras aika on kevät (maalis-toukokuu) ja syksy (syys-lokakuu). Itse olen ollut siellä sekä kesäkuukausina että talvella ja kesä oli kyllä pienempi paha. Itse nautin suunnattomasti lämmöstä! Talvella siellä oli sen sijaan tuskaista; kova tuuli, joka meni luihin ja ytimiin. Hyvätasoisessa hotellissakin joutui palelemaan (nukuin villapaita päällä) ja suihkustakin tuli vain kylmää vettä... Rooma on upea kaupunki, jota ei monenkaan käynnin jälkeen kyllästytä. Nähtävää on huikean paljon! Oonkohan mä kirjoittanut tänne tästä aiemminkin?? :
 9. Mun anopin leuka loksahti auki kun häitä suunnitellessa kerroin kalla-aikeistani, mut kun se näki kimppuni, oli ihan toinen ääni kellossa. Katsellessani kukkatukussa hautajaisseppeleitä huomasin et suurimassa osassa oli valkoisia ja sinisiä neilikoita sekä valkoisia liljoja. Kyllä se kallan surukukkamaine unohtuu kun sen käyttö yleistyy.
 10. Meillä oli Chefs Gourmet Catering ja italialainen häämenu (buffet) maksoi 55 aikuiselle n. 26 eur/hlö. Siihen päälle tuli astiat ja hlökunta... SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI! Tyylikästä ja laadukasta.. iloisia nuoria tarjoilijoita.. www.chefsgourmet.com
 11. Tavalliset kumi-ilmapallot ovat suurelta osin nykyään maatuvia, joten ei tartte miettiä saastuttaako metsiä ja peltoja ilmapalloillaan.. Joku laittoi lappuun sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos pallo löytyy - säästyy postikulut. Kuulemma joku postimerkin laittanut sai kortin niinkin kaukaa kuin Tanskasta (Suomen postimerkillä..).. Aika hauskaa!
 12. Tämmöinen ohjelmanumero: Hääkortteja taivaalta Häävieraille jaetaan postikortteja, joihin on valmiiksi kirjoitettu hääparin postiosoite ja liimattu postimerkki. Kortit on valmiiksi rei'itetty ja niihin on valmiiksi kirjoitettu: Jos löydät tämän kortin, laita se postiin. Häävieraita kehotetaan kirjoittamaan korttiin onnittelut ja jokin lupaus hääparille. Häiden lopuksi vieraat saavat käydä solmimassa kortin kaasuilmapallon perässä roikkuvaan naruun. ilmapallot päästetään vapaaksi ja jäädään odottamaan, montako korttia hääpari sitten saa postista. Ne lupaukset, jotka postista saapuvat tulisi lopuksi toteuttaa.
 13. Puotilan kappeli -kaimojahan on paljon!
 14. Tuttan jo kertoikin tuon Hirvenpään majan yhteystiedot. Tässä vähän lisää faktaa: H:pään majassa on sali n. 70 hengelle ja keittiö. Salissa on takka, johon puut saa talosta. Keittiössä on puu- ja kaasuhella. Talo vuokraa kahvikaluston tarvittaessa. Majan vahtimestari: Raija Koistinen /Seppo Kananen ja puh.han oli 788 271 Stansvikin kartanon rantapaviljonki http://www.stansvikinkartano.com/ (kahvila/baari, ei itse kartano) on kiva ja tilava viehättävässä ympäristössä. Siinä on tilava, yhtenäinen sali, iso terassi ja kaunis rantamaisema...