Tarski

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Tarski

 1. Heippa Aava! :)

 2. Hhhmmm.. "Lisää kommentti"... Lisätty!

 3. Mut vietiin aikoinaan mun polttareissa strippibaariin, jossa sitten kökin lavalla mustan miehen keikkuessa ympärilläni - ei todellakaan kiva kokemus. Samassa paikassa strippaili sitten myöhemmin myös naisia ja vaikka olen yhtä sun toista omasta mielestäni tähän (korkeaan) ikääni mennessä nähnyt, niin olin aika yllättynyt/järkyttynyt mitä kaikkea siellä näytetään.. Strippaus oli paljon rajumpaan kuin olin osannut kuvitella. P*llu kyllä tuli esiteltyä hyvin tarkkaan... En haluaisi, että mieheni koskaan kävisi sellaisessa minun kanssani ollessaan. :-/ Muuten kommentit luottamuksesta on hyviä ja toki se on ok, jos ei ajatus tunnu pahalta (että oma mies katsoisi toisen naisen häpyjä ja klitorista... ).
 4. Nykyisen lain mukaan ennen avioliittoa olevat omistukset ja velat ovat henk.kohtaisia. Eli jos toisella on esim. ennestään oma asunto, säilyy se hänellä myös mahdollisen eron sattuessa. Siihen ei vaadita enää avioehtoa.
 5. Paras aika on kevät (maalis-toukokuu) ja syksy (syys-lokakuu). Itse olen ollut siellä sekä kesäkuukausina että talvella ja kesä oli kyllä pienempi paha. Itse nautin suunnattomasti lämmöstä! Talvella siellä oli sen sijaan tuskaista; kova tuuli, joka meni luihin ja ytimiin. Hyvätasoisessa hotellissakin joutui palelemaan (nukuin villapaita päällä) ja suihkustakin tuli vain kylmää vettä... Rooma on upea kaupunki, jota ei monenkaan käynnin jälkeen kyllästytä. Nähtävää on huikean paljon! Oonkohan mä kirjoittanut tänne tästä aiemminkin?? :
 6. Mun anopin leuka loksahti auki kun häitä suunnitellessa kerroin kalla-aikeistani, mut kun se näki kimppuni, oli ihan toinen ääni kellossa. Katsellessani kukkatukussa hautajaisseppeleitä huomasin et suurimassa osassa oli valkoisia ja sinisiä neilikoita sekä valkoisia liljoja. Kyllä se kallan surukukkamaine unohtuu kun sen käyttö yleistyy.
 7. Meillä oli Chefs Gourmet Catering ja italialainen häämenu (buffet) maksoi 55 aikuiselle n. 26 eur/hlö. Siihen päälle tuli astiat ja hlökunta... SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI! Tyylikästä ja laadukasta.. iloisia nuoria tarjoilijoita.. www.chefsgourmet.com
 8. Tavalliset kumi-ilmapallot ovat suurelta osin nykyään maatuvia, joten ei tartte miettiä saastuttaako metsiä ja peltoja ilmapalloillaan.. Joku laittoi lappuun sähköpostiosoitteensa ja pyysi ilmoittamaan jos pallo löytyy - säästyy postikulut. Kuulemma joku postimerkin laittanut sai kortin niinkin kaukaa kuin Tanskasta (Suomen postimerkillä..).. Aika hauskaa!
 9. Tämmöinen ohjelmanumero: Hääkortteja taivaalta Häävieraille jaetaan postikortteja, joihin on valmiiksi kirjoitettu hääparin postiosoite ja liimattu postimerkki. Kortit on valmiiksi rei'itetty ja niihin on valmiiksi kirjoitettu: Jos löydät tämän kortin, laita se postiin. Häävieraita kehotetaan kirjoittamaan korttiin onnittelut ja jokin lupaus hääparille. Häiden lopuksi vieraat saavat käydä solmimassa kortin kaasuilmapallon perässä roikkuvaan naruun. ilmapallot päästetään vapaaksi ja jäädään odottamaan, montako korttia hääpari sitten saa postista. Ne lupaukset, jotka postista saapuvat tulisi lopuksi toteuttaa.
 10. Puotilan kappeli -kaimojahan on paljon!
 11. Tuttan jo kertoikin tuon Hirvenpään majan yhteystiedot. Tässä vähän lisää faktaa: H:pään majassa on sali n. 70 hengelle ja keittiö. Salissa on takka, johon puut saa talosta. Keittiössä on puu- ja kaasuhella. Talo vuokraa kahvikaluston tarvittaessa. Majan vahtimestari: Raija Koistinen /Seppo Kananen ja puh.han oli 788 271 Stansvikin kartanon rantapaviljonki http://www.stansvikinkartano.com/ (kahvila/baari, ei itse kartano) on kiva ja tilava viehättävässä ympäristössä. Siinä on tilava, yhtenäinen sali, iso terassi ja kaunis rantamaisema...
 12. Tässä Furuvikin sivut: http://www.hetas.com/ Hitto kun en muista kuka tota Hirvenpään majaa vuokraa. Katseltiin itsekin sitä ensin, mutta mä muistelen sinne mahtuneen max 40-50 ihmistä.... Se varattiin suoraan joltain paikan talonmieheltä (muistaakseni hinta n. 100 eur/vrk, eli halpa!). Voin kaivaa puh.numeron jostain jos tarvis. Kulosaaren kartano http://www.hkr.hel.fi/viher/kulosaari.shtml. Max 100 vierasta.. Jos haluaa kaikki yhteen huoneeseen, niin n. 60 on aikalailla maximi! Hinta 50 eur/h. Tässä pari muuta kivaa vaihtoehtoa: Pakin talo http://www.kaupunginosat.net/pakila/pakintalo.htm Käpylän työväentalo (mahtuu n. 120 hlöä) http://www.elakkeensaajat.fi/kapyla.html Ja onhan niitä vaikka mitä...
 13. Herttoniemen Kukka kertoi, että pionin hinnat riippuvat Hollannin kukkahuutokaupasta, josta ne pääsääntöisesti tuodaan Suomeen. Kesä on pionien varsinainen sesonki. Niitä alkaa tulemaan kesäkuun alussa. Arvioivat yksittäisen kukan hinnaksi 5 eur.
 14. Puotilan kappeli ja Kulosaaren kartano!
 15. Sori Miisi..... ensin aiheen ohi: Mut siis SAMI SAARI ITSE TULEE TEILLE LAULAMAAN ODDSQUAD??!!!!!!!!!!!!!!!! Pitäiskö mun privana kysyä onko se teidän tuttu? Vai maksaako maltaita tai vai!?? Se on IHANA!! Miisi: Nata aikoo laulaa sen minkä Siiri Nordlundin Sydämeni osuman sai... Onkohan vaikea? Mä äänestän tuota Sami Saaren Ainutkertaista. T.
 16. Heipp, Olen ollut pari viikkoa Oahun saarella, Honolulussa (päivöt Waikiki beachillä), enkä voi sitä oikein suositella. Ihan turistirysä. Täynnä jenkki- ja japanituristeja. Ravintoloissa turistimenut ja kaupatkin täynnä turistikamaa. Yhtä hyvin voi säästää 20 tuntia lennoissa ja mennä vaikkapa Kanarian saarille. Meillä oli auto vuokralla koko ajan, mutta äkkiäpä saari oli kierretty. Yksi ainoa vesiputos löytyi yhdestä puistosta, jonne taisi olla sisäänpääsymaksu. Siellä oli hulahula-tanssiesitys ja paljon kauniita istutettuja kukkia ym, ei siis sekään kovin originelliä... Toki, ranta ja ilma oli IHANA.. Havaijille haaveilen meneväni toistekin, mutta seuraavalla kerralla ehdottomasti toiselle saarelle.
 17. Hei Curacaolla hanimuunailleet! Mitä kokemuksia voitte jakaa sieltä? T.
 18. Kommenttini ihan vain paikan ihanuuden vahvistamiseksi: Olin eilen juhlissa Kulosaaren Casinolla (Sun Marinen puolella) ja paikka oli todella ihana. Koko alue on jo niin kaunis, että sinne ajaessa ja Kulosaaren upeita taloja ihastellessa tulee jo upea fiilis. Merimaisema (ja läheiset talot, Wihurin ja muut), pihoineen kaikkineen ovat todella mahtavat. Paikka on varmasti loistovalinta hääjuhlille! T.
 19. Ajattelin itse Sami Saaren kappaletta "Ainutkertainen".. Ihana hidas. Tuntisitko mun ääneni muiden joukosta? Tuntisitko mun nimeni sanomatta? Olisinko sinulle vain joku ihminen? Vai yksi ja ainoa, ainutkertainen? Tuntisitko sä käteni pimeässä? Tietäisitkö mun tarinani kysymättä? Olisinko sinulle läpi aikojen Se yksi ja ainoa, ainutkertainen? Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen Kävelisitkö vierelläni kirkon ovesta? Kuulisitko sä musiikin soivan holveissa? Olisinko sinulle läpi aikojen Se yksi ja ainoa, ainutkertainen? Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen Juuri se oikea alla tähtien Se yksi ja ainoa ainutkertainen
 20. Toi lasten Huukipuuki (oliko Fröbelin palikoiden, eikö..?) on hyvä! Meille ainakin tulee rutkasti lapsivieraita (40 aikuista ja 20 lasta), joten ihan paikallaan.