Marmalade

Rouva
 • Content count

  124
 • Joined

 • Last visited

About Marmalade

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

479 profile views
 1. Mennään Hesaan hotelliin yöksi ja illastetaan G.W. Sundmansilla. Päivällä käydään lounaalla jossain ja Ars06:ssa. Pakettiin kääräisen Bossin paidan.
 2. Paitsi, että hallitus on esittänyt, että olueiden paljousalennukset kielletään, joten voipi olla, että oluen hinta nousee Suomessa. Eli siis mäyriksen pitää maksaa saman verran kuin 12 erillistä pulloa.
 3. No, keskioluttahan löytyy lähes jokaisesta putiikista, joka vain viinaa myy. Kannattaa myös laivalla katsoa hintoja. Siellä voi olla erikoistarjouksia, jotka ovat maahintoja edullisempia. Muuten, me ostettiin nelosolutta, koska hinnanero kolmosolueeseen oli vain muutama euro. Kyse oli siis laatikosta.
 4. Kävisikö agar agar? Agar valmistetaan merilevästä ja sitä voi käyttää leivonnassa liivatteen sijaan.
 5. Hyvä maku tietty ;D Minäkään en valitettavasti laita kuviani nettiin näkyville... mutta suosittelen lämpimästi kaupunkimiljöökuvia. Kovasti on tullut kehuja kaikilta, että hienoja kuvia. Ei oikein meitä nappaa sellaiset koivu/järvi/navettakuvat.
 6. En käytä vaakaa, mutta ihan samalta kroppa näyttää. Ehkä vähän kapeampi olen nyt, kun olen vähentänyt salilla käyntiä ja alkanut ulkoilla.
 7. Siis miten teillä noin vähän tuli säästöä? Me säästettiin jotain 400 euroa, kun haettiin Tallinnasta 70 hengelle juomat. Ja tähän oli siis laskettu mukaan matkat. Tallinnasta kannattaa hakea nimenomaan laadukkaita juomia, niissä säästää ja sitten tietysti siideri on älyhalpaa. Oluissa ei hirveätä eroa ollut.
 8. Me otettiin sitten kanssa kaupunkimiljöökuvia. Taustalla ihanan näyttävä Kruununhaka. Tuli tosi upeita!
 9. Ei ole. Tämä hoituu heti, kun kuvaaja lähettää kuvat meille ja saadaan kiitoskortit postitettua. Tosin noista ei mitään järisyttäviä summia tule eli suurin osa on jo maksettu.
 10. Pöydissä olleet lasituikut hävisivät mystisesti.
 11. Tienvarsikyltit on niin säälittävän näköisiä, kun ne yksin sateessa ja tuulessa lepattaa. Ehdotan kaikille morsmaikuille, että laittavat siihen kutsun liitteeksi kunnon kartan, niin varmasti löytävät kaikki vieraat perille.
 12. Juu. Omalta työpaikalta viinilasit ja miehen työpaikalta ulkolyhty.
 13. No, me saimme ulkomaisilta vierailta lahjoja, jotka olivat meidän makuun / tyyliin erikoisia. Eivät he käy meillä niin usein, että tietäisivät tarkalleen meidän maun, mutta pidetään kuitenkin muuten yhteyttä.
 14. Ei nyt mitään suoranaisesti kamalaa, mutta osa lahjalistan ulkopuolisista lahjoista oli vähän... ööö... erikoisia. Sanotaan nyt suoraan, etteivät olleet meidän tyyliä / makua. Toisaalta paras lahja tuli listan ulkopuolelta.
 15. Noin 65 henkeä ja kulutus oli suurin piirtein tällainen: 12 pulloa kuohuviiniä 23 pulloa punaviiniä 21 pulloa valkoviiniä 2 litran pulloa konjakkia 2 litran pulloa amarettoa 4 laatikkoa olutta (á 24 tölkkiä) 4 laatikkoa siideriä (á 24 tölkkiä) 2 laatikkoa lonkeroa (á 24 tölkkiä) litra kossua Ei jäänyt kuin pari hassua pulloa kotiinkannettavaksi. Aika hyvin laskettu.