Marmalade

Rouva
  • Viestit

    124
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Marmalade kaikki viestit

  1. Onko muita, jotka eivät halua koivu/järvi/navetta-tyylisiä kuvia, vaan taustalle kaupungin valot ja siluetin? Onko joku otattanut kaupunkimiljöökuvia, kokemuksia? Etenkin Helsingin keskusta kiinnostaa. Mitkä olisivat hyviä paikkoja?
  2. Mennään Hesaan hotelliin yöksi ja illastetaan G.W. Sundmansilla. Päivällä käydään lounaalla jossain ja Ars06:ssa. Pakettiin kääräisen Bossin paidan.
  3. Paitsi, että hallitus on esittänyt, että olueiden paljousalennukset kielletään, joten voipi olla, että oluen hinta nousee Suomessa. Eli siis mäyriksen pitää maksaa saman verran kuin 12 erillistä pulloa.
  4. No, keskioluttahan löytyy lähes jokaisesta putiikista, joka vain viinaa myy. Kannattaa myös laivalla katsoa hintoja. Siellä voi olla erikoistarjouksia, jotka ovat maahintoja edullisempia. Muuten, me ostettiin nelosolutta, koska hinnanero kolmosolueeseen oli vain muutama euro. Kyse oli siis laatikosta.
  5. Kävisikö agar agar? Agar valmistetaan merilevästä ja sitä voi käyttää leivonnassa liivatteen sijaan.
  6. Hyvä maku tietty ;D Minäkään en valitettavasti laita kuviani nettiin näkyville... mutta suosittelen lämpimästi kaupunkimiljöökuvia. Kovasti on tullut kehuja kaikilta, että hienoja kuvia. Ei oikein meitä nappaa sellaiset koivu/järvi/navettakuvat.
  7. Siis miten teillä noin vähän tuli säästöä? Me säästettiin jotain 400 euroa, kun haettiin Tallinnasta 70 hengelle juomat. Ja tähän oli siis laskettu mukaan matkat. Tallinnasta kannattaa hakea nimenomaan laadukkaita juomia, niissä säästää ja sitten tietysti siideri on älyhalpaa. Oluissa ei hirveätä eroa ollut.
  8. Me otettiin sitten kanssa kaupunkimiljöökuvia. Taustalla ihanan näyttävä Kruununhaka. Tuli tosi upeita!
  9. Ei ole. Tämä hoituu heti, kun kuvaaja lähettää kuvat meille ja saadaan kiitoskortit postitettua. Tosin noista ei mitään järisyttäviä summia tule eli suurin osa on jo maksettu.
  10. Pöydissä olleet lasituikut hävisivät mystisesti.
  11. Tienvarsikyltit on niin säälittävän näköisiä, kun ne yksin sateessa ja tuulessa lepattaa. Ehdotan kaikille morsmaikuille, että laittavat siihen kutsun liitteeksi kunnon kartan, niin varmasti löytävät kaikki vieraat perille.
  12. Noin 65 henkeä ja kulutus oli suurin piirtein tällainen: 12 pulloa kuohuviiniä 23 pulloa punaviiniä 21 pulloa valkoviiniä 2 litran pulloa konjakkia 2 litran pulloa amarettoa 4 laatikkoa olutta (á 24 tölkkiä) 4 laatikkoa siideriä (á 24 tölkkiä) 2 laatikkoa lonkeroa (á 24 tölkkiä) litra kossua Ei jäänyt kuin pari hassua pulloa kotiinkannettavaksi. Aika hyvin laskettu.
  13. Kela-kortti ja uusi pankki-luottokortti.
  14. Jepjep. Syyshäät on ihan ykköset.
  15. Löhöiltiin vaan hotellilla, syötiin huoneeseen tuotua aamupalaa ja muisteltiin edellistä päivää.
  16. Ihanin on hemmotteluviikonloppu eräässä kylpylässä. Tuli lahjalistan ulkopuolelta ja aivan mahtava lahja!
  17. Tais mennä jotain reilu 10 000 €. Tosi iso summa, mutta oli sen arvoista. Saatiin just sitä, mitä haluttiin.
  18. Allekirjoitan tämän Haisun kommentin.
  19. Hyviä kokemuksia. Me jätimme vanhempien päätettäväksi, ottavatko lapset mukaan vai ei. Moni päätti juhlia ilman lapsia, mutta oli siellä neljä lasta ja yksi vauva. Vauva taisi pari kertaa äännähtää kirkossa, lapset leikkivät nätisti juhlan aikana. Pikkutytöt oli ihan haltioissaan puvustani. Suloisia.
  20. Kultaisen sydänriipuksen, jonka kärjessä on timantti. Sydän on sellainen tyylitelty.
  21. Huulikiiltoa laitoin lisää, muuten meikki kesti hyvin koko päivän.
  22. Mä en ihan oikeasti osaa sanoa. Koko tapahtuma oli niin täydellinen ja ikimuistoinen.
  23. Erittäin hyvin, 8,5 tuntia ja vielä hotellissa. En yleensä nuku hyvin muualla kuin kotona. Miehellä taisi unet jäädä neljään tuntiin.
  24. Olen tyytyväinen ja HUOM! sormuksen valitsi mies, itse en vaikuttanut valintaan millään lailla.
  25. Superalkossa oli muuten tietokoneet sökönä, kun mentiin hakemaan tilausta ja eihän se tietenkään ollut valmiina. Siellä oli muutenkin noin sata ihmistä jonossa, joten aikaa siellä sai kulumaan... saatiin kuitenkin tilauksemme.