SadeC

Rouva
 • Content count

  217
 • Joined

 • Last visited

About SadeC

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

865 profile views
 1. Jos on ihastunut Kreikkaan ja Parga oli viime kesänä ihana, minne kannattaa tänä kesänä suunnata? Kaksi viikkoa olisi tarkoitus olla reissussa omatoimisesti.
 2. Nimen vaihtuminen on minulle kriisi. Olen hyvin voimakkaasti identifioinut itse itseni omaan nimeeni. Onneksi ei etunimiä tarvitse vaihtaa, siihen mulla on ehkä vielä enemmän fiksaatioita. Haluan kuitenkin vaihtaa nimeni, vaikka se tulee olemaan hyvin vaikeaa. Vielä on onneksi kuukausia aikaa totutella ajatukseen.
 3. Täti poliisilaitoksella sanoi viime viikolla, että vanhalla nimellä voi mennä. Perusteli sillä, että matkahan varataan ennen häitä, jolloin on virallisesti vanhan niminen. Tämä siis jos häiden ja häämatkan välillä on niin lyhyt aika, ettei passia ehdi hankkimaan (sen saa viikossa...). Hän myös totesi, etteivät ne tietokannat nyt epäinhimillisen nopeasti päivity. Ja tosiaan, sillähän nimen muuttumista hidastaa, että pyytää ettei pappi ihan seuraavana arkipäivänä nimenmuutoksesta ilmoita rekistereihin - tämähän on aivan sovittavissa. Itse päätin olla stressaamatta aiheesta ja matkustaa vanhalla nimellä olevalla passilla, sillä minun on käytännössä mahdotonta uutta saada tarpeeksi ajoissa. Luotan papin hitauteen ja tietokantojen päivittymättömyyteen.
 4. Tämä ylös ja mielipiteitä ja kokemuksia peliin!
 5. Kiitos, en vaan meinannut sieltä löytää noita juhlatelttoja ensin ollenkaan. Hinnathan yms kuulostavat todella hyviltä vuokrauksen sijaan. Kiitos vinkistä!
 6. Oliskjo sulla nansku antaa jotain nettisivua tms, josta näkis noita telttajuttuja? Eli siis millaisia teltat ovat, paljonko maksavat yms. Kuulostaa nimittäin älyttömän hyvältä jutulta. Meidän täytynee myös hankkia teltta, joten kaikki info on tervetullutta!