nakku

Rouva
 • Content count

  801
 • Joined

 • Last visited

About nakku

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 05/17/80

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  hevoset

Recent Profile Visitors

1486 profile views
 1. Meillä otettiin myös vähän kuvia ennen vihkimistä ja täytyy suositella muillekin. Nimittäin, koko hääpäivän aamun (ja ehkä jo edellisen illankin) olin aivan hirveän jännittynyt. Kuvaus ennen kirkkoa vei ajatukset muualle, ei pystynyt juuri muuhun keskittymään ja toisaalta sai olla myös ihan rauhassa kera sulhasen ja kuvaajan. Ei enempää härdelliä ympärillä. Kuvaus vei niin tehokkaasti jännityksen, ettei kirkko-osuus enää juuri jännittänyt ja pystyin vaan täysin nauttimaan siitä. Ihmettelinkin sitä, miten skarppina olin ko. tilanteessa. Uskon sen kuitenkin johtuvan siitä, että jännitys oli jo muuttunut vain positiiviseksi odotukseksi ja innostukseksi kuvauksessa. Meillä kuvat kyllä onnistui sekä ennen, että jälkeen vihkimisen. Otimme siinä illalla vielä, kun juhlassa oli sopiva hetki, joitain potretteja ja niistä tulikin oikein kivoja.
 2. Meillä oli ammattikuvaaja. Ja hän ei todellakaan ollut sieltä halvimmasta päästä. Valitsimme kyseisen kuvaajan portfolion perusteella, pidimme hänen kuvistaan ja pidimme häntä taiteilijana. Hinta tietysti hirvitti, mutta toivoimme, ettei kuvat tuottaisi pettymystä. Tarjouksia olin pyytänyt monilta eri hintaisilta "ammattilaisilta" sekä amatööreiltä. Lopulta valitsimme kuitenkin kuvien, emmekä hinnan perusteella. Kuvat on ihania! Kaikki onnistui niin hyvin, olemme molemmat todella onnellisia näistä kuvista. Ne ovat kuin pieniä taideteoksia. Olen todella iloinen, että valittiin juurikin se kuvaaja ja voin vaan koko sydämestäni suositella, että jos vain mahdollista, niin ottakaa se kuvaaja, jonka kuvat miellyttävät teitä eniten, hinnasta huolimatta. Tottakai meidän häissä luovuttiin monesta, että saatiin tämä kuvaaja, mutta voi juku kun noi kuvat on niin kauniita. Voin sanoa koko sydämestäni, että ei harmita.
 3. Meillä molemmat ensin katsoivat toisiaan ja sitten sanoi tahdon papille. Tuntui oikealta vielä kattoa, että kuka se siinä vieressä töröttää.
 4. Siis olen itse vastaanottanut kutsut sähköpostitse enkä ole hänen viestiinsä vastannut. Koska en tiedä mitä vastata.
 5. No nyt sinne on sitten tulossa myös yksi lapsiperhe. Kutsuttiin ainoastaan vanhemmat, mutta ovat tuomassa kaikki kersansakin mukana. Vituttaa. Emme halunneet perinteisiä perhejuhlia vaan meidän näköiset aikuisten bileet, jossa viini virtaa ja hauskaa pidetään. Päätimme siis kutsua ainoastaan aikuiset muutamaa sylivauvaa lukuunottamatta. Mitä helvettiä teen tämän lapsiperheen kanssa?! Kuinka voin ilmoittaa, että oikeastaan kutsu oli vain teille aikuisille, aivan niinku siinä luki.. Ja nyt jos nämä muksut tulee, niin se siitä sitten, kohtahan ne kaikki haluavat tuoda lapsensa. Ja ajatuksena mulla oli vielä, että kun kaikille sukulaisille on kutsut menneet ja vastaukset tulleet, niin kutsun muutaman kaverin töistä.. No enpä taida kutsua kun. no voi vittu.
 6. Voi luoja noita sun juttuja! Juuri näin hei. "Pientä" yleistystä ja täysin tuulesta temmattua. No hip hei ja hurraa sulle. Mä yritän ihan oikeasti selvittää miksi minä ajattelen niin, kuin ajattelen ja toimin niin, kuin toimin. Ja jos se ei sulle sovi, niin voisitko edes olla sitten ilkkumatta ja nälvimättä jatkuvasti henkilökohtaisella tasolla? Sopiiko? Väitätkö, että noi sun kommentit on asiallisia vai? Että SUN kihlaus merkitsee sulle enemmän kuin muiden kihlaukset niille?!!!?? Sitä tässä kommentoin. Ei ollut henkilökohtaista ja itse saat laukoa ilmeisesti mitä tahansa, mutta niihinhän ei saa tarttua. En ilkkunut sulle vaan sille mitä ihmettä tänne tosissasi kirjoitat. Et voi oikeasti ajatella noin. Et voi millään tietää mitä kihlaus meille muille merkitsee , joten jos lopettaisit noiden ihme yleistämisten laukomiset. Saan kirjoittaa tänne ihan yhtä paljon kuin sinäkin ja jos se ei sinulle sovi niin se on voi voi. Vaikka tämä juttu on minulle aika yhdentekevä, niin täytyy kuitenkin kommentoida, että netin keskustelupalstalla kirjoittelu on taitolaji. Ja myös lukeminen. On aivan käsittämätöntä vetää herne nenään siitä, että joku muu haluaa elämässään tehdä eri tavalla kuin muut. Keneltä se on pois? Mitä sen on väliä? Joillain on myös tarkoituksella hieman provosoiva kirjoitustyyli. Tällöin lienee tavoitteena saada hedelmällinen keskustelu aikaan, mutta täytyy sanoa, että tämän topicin muutamat viimeiset sivut ei ole kovin asiallista saatikka hedelmällistä. En voi käsittää tätä keskustelua, miksi yhden kirjoittajan päälle hyökätään kuin asia olisi teille muille jotenkin erityisen henkilökohtainen? En itse koe mitenkään ristiriitaiseksi Macillan kantaa, se tuntuu itseasiassa jotenkin aika nykyaikaiselta. Itse silti menen kohtuullisen lyhyen kihlauksen jälkeen naimisiin. Mitä sitten, kaikki olemme tyytyväisiä omiin ratkaisuihimme ja elämme niiden kanssa. Elämä ei ole pelkkä jana, jossa suoritetaan asioita tietyssä järjestyksessä, tietyn kaavan mukaan. Tässä elämässä voi eteen tulla mitä tahansa, on tiettyjä oikeuksia ja velvollisuuksia, jotka tulee suorittaa, mutta omaan onnellisuuteensa voi vaikuttaa. Nykypäivänä ei enää tarvitse tyytyä tekemään niinkuin kaikki muut tekee. Perinteet on hienoja, mutta historiallisia jäänteitä tietyistä käyttäytymismalleista, joista jokainen voi valita itselleen ne, mitä haluaa kunnioittaa ja mitä tahtoo elämäänsä.
 7. ^ no voi hyvää päivää!!!! mitähän lienee olivat ajatellut.
 8. Kutsut on tänään kai saapuneet perille, kaksi on jo ilmoittautunut häihin ja toinen on myös ilmoittanut tuovansa uuden tyttöystävänsä mukanaan. Eli saldo toistaiseksi yksi ei-kutsuttu. Päiviä ilmoittautumisen päättymiseen vielä monta, joten saas nähdä mikä on lopputulema.
 9. Me nyt laitettiin aika iso lista tarpeellisia juttuja ja saadaan mitä saadaan. Muutamasta lautasesta (hinta n.13e) imuriin (200), joten eiköhän jokainen keksi jotain omaan budjettiinsa sopivaa. Ja en todellakaan usko, että saadaan kaikkia niitä lahjoja.. Mutta helpottaapahan vieraiden elämää, kun ei tarvitse itse miettiä, että mistähän tykättäisiin. Itse ainakin arvostan mahdollisimman tarkkoja ohjeita.
 10. Kuinka paljon teistä on asiallista laittaa lahjalistalle lahjatoiveita? Meillä on paljon kaikkea, mitä toivotaan ja tottakai myös rahalahja mahdollisuus on olemassa, mutta mietin vaan, että kuinka monta kohtaa siihen listaan kannattaa laittaa, ettei vaikuta liian ahneelta. Pitäisikö laskea vierasmäärän mukaan vai miten? Vaikka ollaankin asuttu jo pitkään yhdessä, niin silti on paljon kaikkea, mitä tarvitaan.
 11. ^^ Joo, mä olen kyllä tiennyt jo melko äkkiä minkälaisen puvun haluan. Tilanne ei ollenkaan niin vaikea, koska mikään perinteinen prinsessa/merenneito/olkaimeton -hässäkkä ei tullut kysymykseenkään.
 12. Mun mielestä toi toinen on aivan ihana ja todellakin persoonallinen. Näitä olkaimettomia hääpukuja on nykyään aivan kaikilla ja vaikka ensimmäisen puvun kangas näyttääkin kauniilta, ei puku mielestäni kuitenkaan ole kovin persoonallinen. Mutta kukin tietysti tyylillään ja valitse se kumpi tuntuu paremmalta. Itse pidän enemmän tästä vintagesta. Nimimerkillä "En voi sietää näitä nykyajan hääpukuja ja siksi menenkin 50-luvun puvussa naimisiin..."
 13. Kauanko siihen värjäykseen meni aikaa? Ja paljonko kengät olisi maksanut ilman värjäystä? Kuulostaa mahtavalta, olisi kiva nähdä kuvia niistä kengistäsi.
 14. Minullakin tulee lyhyt puku. Korollisia kenkiä en ole silti missään vaiheessa harkinnutkaan, koska en kertakaikkiaan osaa niitä käyttää. Tottakai niistä olisi ulkonäöllisesti hyötyä, mutta mukavuus ennen kaikkea. Vaihtoehtoni tennareille on jotkut kivat ballerina-tyyppiset kengät, jotka ei tyylillisesti ole kuitenkaan niin paljon minua itseäni kuin nuo tennarit... Mutta täytyy toki vielä tarkastaa, että ne käy hyvin puvun kanssa.
 15. Itseasiassa pyysin häneltä tarjouksen ja oli edullinen. Maksetaan ehkä noin 1000 euroa enemmän siitä valokuvaajasta johon nyt sitten lopulta päädyttiin. (suositusten ja kuvien perusteella, ajateltiin panostaa tähän.)