Ruoska

Rouva
 • Content count

  31911
 • Joined

 • Last visited

About Ruoska

 • Rank
  VIP

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

13118 profile views
 1. 12 vuotta ja täällä edelleen. Nyt taas häätkin suunnitteluasteella.
 2. Möm möm möm.

 3. Ihana avatar Sinulla!!! :D

 4. Ihan avattaren perusteella piti eksyä tänne, mutta ei se näkynytkään kokonaisena:) Kiitos kuitenkin nauruista; tattipakastamo on loistava! :D

 5. Minulta poistettiin 2 viikkoa sitten kaksi tummaa luomea, toinen kaulasta ja toinen selästä. Luomet poistettiin terveyskeskuksessa leikkaamalla ja haavoihin laitettiin ihan tavalliset tikit (4 tikkiä/haava). Selän haavasta valui verta ensimmäisen päivän ajan, mutta tikit pysyivät kuitenkin kiinni ja haava parani nopeasti. Kaulan tikeistä 3 repesi viikon jälkeen ja haava repsotti todella rumasti, mutta parani kuitenkin yllättävän nopeasti. Selkään en näe, mutta haava tuntuu parantuneen ihan hyvin. Arpi on vähän kova, mutta ei haittaa, koska se ei näy mihinkään. Kaulan arpi on todella ruma. Itse leikkausviilto on ihan "sievä", mutta tikkien paikat ovat rumat ja koko arvesta tulee mieleen joku halloween-maskeeraus. Jälkiviisaana sanoisin, että kannattaa harkita näkyvällä paikalla olevien suurten luomien poistamista leikkaamalla, koska arpi voi olla todella ruma.
 6. Vaikka en pk-seudulta olekaan, niin en malta olla sanomatta että meidät vihki aikanaan Vappu Porthan, joka näyttäisi olevan nykyisin Meilahden seurakunnassa. Hän oli oikein mukava, vaikka näyttää kuvissa pelottavalta vanhalta tädiltä.