-S-

Rouva
 • Content count

  856
 • Joined

 • Last visited

About -S-

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

943 profile views
 1. Jos on se hotelli mikä luulen, niin on aika kaukana keskustasta. Lavataksilla varmaan pääsee päiväsaikaan, illasta en tiedä.
 2. ^ Huomasin tän vasta nyt... Jokohan ehdit matkan tehdä? Nimim. Hidas hämäläinen
 3. Tulin vaan ilmottaan, että 18.4 kutsuvat Hua Hin ja Wora Bura!
 4. Kiitos Maimee! Lähden matkaan 7.7., joten päivän ehdin ihmetellä Taste of Chicagoa. Chicagossa viivytään viitisen päivää, sitten matka jatkuu Wisconsinin puolelle, Appletoniin. Onko sulla kokemuksia Wisconsinin seudusta?
 5. Nosto. en suostu uskomaan, ettei kukaan ole käynyt Chicagossa...
 6. Löytyykö Chicagon kävijöitä? Heinäkuussa pitäis mennä 4 yöksi kaupunkia ihmettelemään.
 7. On Tykättiin kovasti. Laita privaa jos haluat tietää jotain erityistä.
 8. Aurinkomatkojen nettisivulla sanotaan näin: Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet Suomen kansalainen voi oleskella turistina Thaimaassa ilman viisumia 30 vuorokautta. Pidemmillä matkoilla tarvitaan viisumi. Passin tulee olla voimassa molemmissa tapauksissa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.
 9. Ihana ketju kamalasta matkakuumeesta kärsivälle 8-) Tänään toivottavasti varataan VIHDOIN matka Hua Hiniin huhtikuulle! Onko kokemuksia hotellista Wora Bura Resort & Spa? Muoks. Matka varattu - hyvä kun sain nukuttua viime yönä ;D
 10. Millainen sää on Balilla huhtikuussa?
 11. En tiedä Langkawista juuri mitään, mutta matkasta haaveilen Mikä olisi hyvä sijainti hotellille?
 12. Roomasta kotiuduttiin viime yönä. Aivan upea matka! 4 yön reissulla ei toki joka paikkaan ehtinyt, mutta paljon nähtiin. Hotellimme www.riverpalacehotel.it oli erinomainen.
 13. Citronellan kommentin jälkeen hävettää tunnustaa, että sormukseni tilattiin kaksi viikkoa ennen h-hetkeä : Onneksi tiesin mitä halusin ja toimitusaikakin oli tiedossa etukäteen.
 14. Aivan upeita kuvia Bagel! Muoks. Kävin Hispanian sivulla kuolaamassa ja sen seurauksena kyselen millainen hintataso Azoreilla on esim. ravintoloissa?