-S-

Rouva
 • Content count

  859
 • Joined

 • Last visited

About -S-

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi

Recent Profile Visitors

1401 profile views
 1. Kiitos Maimee! Lähden matkaan 7.7., joten päivän ehdin ihmetellä Taste of Chicagoa. Chicagossa viivytään viitisen päivää, sitten matka jatkuu Wisconsinin puolelle, Appletoniin. Onko sulla kokemuksia Wisconsinin seudusta?
 2. Nosto. en suostu uskomaan, ettei kukaan ole käynyt Chicagossa...
 3. Löytyykö Chicagon kävijöitä? Heinäkuussa pitäis mennä 4 yöksi kaupunkia ihmettelemään.
 4. Aurinkomatkojen nettisivulla sanotaan näin: Matkustusasiakirjat ja maahantulomuodollisuudet Suomen kansalainen voi oleskella turistina Thaimaassa ilman viisumia 30 vuorokautta. Pidemmillä matkoilla tarvitaan viisumi. Passin tulee olla voimassa molemmissa tapauksissa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen.
 5. Ihana ketju kamalasta matkakuumeesta kärsivälle 8-) Tänään toivottavasti varataan VIHDOIN matka Hua Hiniin huhtikuulle! Onko kokemuksia hotellista Wora Bura Resort & Spa? Muoks. Matka varattu - hyvä kun sain nukuttua viime yönä ;D
 6. Millainen sää on Balilla huhtikuussa?
 7. En tiedä Langkawista juuri mitään, mutta matkasta haaveilen Mikä olisi hyvä sijainti hotellille?
 8. Roomasta kotiuduttiin viime yönä. Aivan upea matka! 4 yön reissulla ei toki joka paikkaan ehtinyt, mutta paljon nähtiin. Hotellimme www.riverpalacehotel.it oli erinomainen.
 9. Citronellan kommentin jälkeen hävettää tunnustaa, että sormukseni tilattiin kaksi viikkoa ennen h-hetkeä : Onneksi tiesin mitä halusin ja toimitusaikakin oli tiedossa etukäteen.
 10. Aivan upeita kuvia Bagel! Muoks. Kävin Hispanian sivulla kuolaamassa ja sen seurauksena kyselen millainen hintataso Azoreilla on esim. ravintoloissa?
 11. Häämatkan olisin varmasti halunnut suunnitella yhdessä. Mutta muuten voisin hyvinkin jättää, koska aiemmilta kerroilta on vain iiihania kokemuksia
 12. UP! Onko joku kokeillut Santa Barbara hotellia?
 13. Innokkaimmat jatkoivat aamu seitsemään, joten yöpala oli meille ihan must.
 14. Mennessä Elgar: Pomp & Circumstance Tullessa Kuula: Häämarssi Häävalssina Sentenced: Sun won't shine