zaana

Rouva
 • Content count

  21341
 • Joined

 • Last visited

About zaana

 • Rank
  VIP
 • Birthday 10/17/84

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna

Recent Profile Visitors

2044 profile views
 1. Näin monen vuoden jälkeen voin infota että peuhua kyllä vuokrataan edelleen häiden ja muidenkin juhlien viettoon sopivaksi.
 2. 5 Aamua jäljellä.
 3. Kuukausi ja 6 päivää aikaa juhliin. Kaikki on aika reilassa. Juhlat pohjoisessa, tehdään muutto etelä suomeen tässä tämän kuun lopussa ja keretään laittaa asuntoa vähän kuntoon ennen kuin lähdetään pohjoiseen juhla viikolla. Ruuat lyödään vielä lukkoon ja kakut tilataan niin on valmista.
 4. Tjäborgin kautta 2 hengen reissu ja aika täydellisellä paketilla maksaa ajankohdasta riippuen alle 300 euroa kaikkineen kuluineen.
 5. 40 kutsua kuorineen alle 50 euroa, vielä kun ostaa merkit niihin. Osa annetaan suoraan.
 6. Kannattaa kysyä myös Peuhusta tarjousta, Siellä on tosin tällä hetkellä aika pitkälle varattuna mutta aina kannattaa kysyä. Siellä on tilaa reilusti ja maisemat on hienoja kuvauksiin. Ja vihkimisen voi suorittaa esim meren äärellä rannalla. http://peuhu.net/
 7. Mä en jaksa stressata. Niin paljon asioita kesken muutenkin niin jos kaikkia miettisin niin olisin varmaan seonnut jo ennen kesää.
 8. @Tinskuli no sen takia on auki kun ei tietoa että asutaanko pohjoisessa vai etelässä silloin lokakuussa. Miestä olen nyt painostanut että tämän kuun aikana pitää asiat saada päätökseen. Toki olen jo etelän päässä selvittänyt juhlapaikan ja pitopalvelun että nyt vaan odotan miehen päätöstä.
 9. Se olis sitten 3 kk aikaa H-hetkeen.. Ja kaikki on ihan auki. Ainoa mitä on varmaa niin esteettömyystodistus on haettu ja saatu ja odottaa kirjahyllyssä. Kun tässä vielä vaikuttaa se että missä juhlat pidetään... Pohjoisessa vai etelässä.... Mä sekoan tähän stressiin kohta puolin.
 10. Hääpäivänä Mies on 40 ja mä 31, tosin hääpäivästä muutama päivä eteenpäin niin 32.
 11. Meillä on kihloina leveät titaanisormukset joihin tulee sitten vain myös vihkimisen päivämäärä. Niillä mennään.
 12. Huomasin tuossa eilen illalla että nyt saisi esteiden tutkinnan suorittaa kun sehän on voimassa 4kk. Vähän alkoi jännittää..
 13. Mun kaaso tekisi vaikka ja mitä mutta kun pitäis ensin päättää asioista. ja välimatkaa on se päälle 500 kilsaa.
 14. Isosiskon olisin halunnut mutta hän ilmoitti suoraan että hän ei ole kaasoni. (Olin hänen häissä kaasona) Ja sitten lapsuudenystävää en halunnut varsinaiseksi kaasoksi vaan vieraaksi mutta jos haluaa jotain tehdä niin toki saa. Joten kaasona on sitten ns.pikkusiskoni. ystävä jonka tuntenut pari vuotta mutta kaikki osuu niin yhteen meillä ja tuntuu että oltaisiin tunnettu aina. Ja kun on nuorempi kuin minä niin siitä kutsumus ns.pikkusisko.
 15. Meillä menee aika iltaan vihkiminen, eli siinä varmaan klo.17.00 jälkeen.