PaJu

Ylläpitotiimi
 • Viestit

  34547
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä PaJu

 • Taso
  VIP
 • Syntymäpäivä 01/16/82

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1196 profiilin katselua
 1. Mulla oli himpun alle 34 000.
 2. Reissusta palattu ja koneen ääressä taas. Työnjaosta. Me tosiaan ajateltiin Lauran kanssa hoitaa ne marinoitavat alkupalatapakset. Tosin aurinkokuivatut tomaatit voi hyvin ostaa sieltä Kuopiosta. Laura sanoi että esim Lidlistä saa hyviä ja edullisia. Patonkien olisi kiva olla samana päivänä leivottuja. Olisiko Kuopiossa vaikka jossain kaupassa paistopistettä, josta voisi tilata etukäteen x kappaletta patonkeja perjantaille?
 3. Joo, Katja lupas maksaa. Mutta toisaalta mietittiin Lauran kanssa, että kun eivät mitään lahjoja kaipaa, niin mitä jos hoidettais tarjoilut lahjana.. Ja 26 ihmistä häissä. Ei paha määrä.
 4. Ai juu, Dastalta piti kysyä että järjestyikö se grilli?
 5. Ajateltiin Laran kanssa että jelpitään Patrikaa ja suunnitellaan menu porukalla ja jaetaan nakit että kuka hoitaa mitäkin. Jostain päikyn uumenista löytyi tää dastan ehdotus: Ruokalista, jos siis grillataan: - Lihapulla-vihannes -vartaita (eli tomaattilohkoja, ananaspaloja, lihapullia, nakinpätkiä, sipuleita puutikkuihin) - ihan perinteisiä salaatteja, valmiina italiaa ja perunaa, vihersalaattia ämpärillisellä fetaa, kaaliraejuustosalaattia valkosipulikastikkeella jne - grillattuja maissintähkiä ja helvetisti voita päälle - kaveriksi perunapurjokiusausta - jälkkäriksi läjä mansikoita kermavaahdolla (eiks silloin ole täällä mansikka-aika?) - kakkuja, mä voin tehdä ihan sikalihottavan suklaakakun sacherin tapaan kun sen voi tehdä pari päivää etukäteen ja tietysti helvetisti boolia... Mietittiin lisäks että jos alkupalana olis tapaksia. Aurinkokuivattua tomaattia, lihapullia, marinoituja herkkusieniä, sipulia, valkosipulia, oliiveja.. Ja jotain salaattia.
 6. Voiko mistään itse poistaa omaa jäsenyyttään? Ollaanko me vaan sokeita kun ei löydetä, vai pitääkö siihen tosiaan pyytää admineita avuksi? HUOM! MODE-EDIT KAIKILLE TIEDOKSI: Jäsenyyttä ei kannata poistattaa vain sen takia, että haluaa vaihtaa nimimerkkiä esim. rouviinnuttuaan. Foorumilla näkyvän nimimerkin voi jokainen vaihtaa itse hallintapaneelistaan vaikka joka kuukausi. Jos poistatat jäsenyytesi, huomaa, että menetät samalla ns. "saavutetut edut". Uudelleenrekisteröityminen ei takaa uudelleenpääsyä suljetuille osastoille. Luethan myös Adminin seuraavan viestin. Jos vielä nämä luettuasi haluat poistattaa jäsenyytesi, jätä viesti tähän ketjuun, niin poistamme sinut listoilta. t. pampam
 7. Hyvää syntymäpäivää Pirkolle! :)

 8. Mä kävin kans jättää jälkeä ja lisäks stalkkaamassa että ketä sulla on kaverina.. ;)