PaJu

Ylläpitotiimi
  • Viestit

    39838
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä PaJu

  • Taso
    VIP
  • Syntymäpäivä 01/16/82

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3065 profiilin katselua
  1. Reissusta palattu ja koneen ääressä taas. Työnjaosta. Me tosiaan ajateltiin Lauran kanssa hoitaa ne marinoitavat alkupalatapakset. Tosin aurinkokuivatut tomaatit voi hyvin ostaa sieltä Kuopiosta. Laura sanoi että esim Lidlistä saa hyviä ja edullisia. Patonkien olisi kiva olla samana päivänä leivottuja. Olisiko Kuopiossa vaikka jossain kaupassa paistopistettä, josta voisi tilata etukäteen x kappaletta patonkeja perjantaille?
  2. Joo, Katja lupas maksaa. Mutta toisaalta mietittiin Lauran kanssa, että kun eivät mitään lahjoja kaipaa, niin mitä jos hoidettais tarjoilut lahjana.. Ja 26 ihmistä häissä. Ei paha määrä.
  3. Ai juu, Dastalta piti kysyä että järjestyikö se grilli?
  4. Ajateltiin Laran kanssa että jelpitään Patrikaa ja suunnitellaan menu porukalla ja jaetaan nakit että kuka hoitaa mitäkin. Jostain päikyn uumenista löytyi tää dastan ehdotus: Ruokalista, jos siis grillataan: - Lihapulla-vihannes -vartaita (eli tomaattilohkoja, ananaspaloja, lihapullia, nakinpätkiä, sipuleita puutikkuihin) - ihan perinteisiä salaatteja, valmiina italiaa ja perunaa, vihersalaattia ämpärillisellä fetaa, kaaliraejuustosalaattia valkosipulikastikkeella jne - grillattuja maissintähkiä ja helvetisti voita päälle - kaveriksi perunapurjokiusausta - jälkkäriksi läjä mansikoita kermavaahdolla (eiks silloin ole täällä mansikka-aika?) - kakkuja, mä voin tehdä ihan sikalihottavan suklaakakun sacherin tapaan kun sen voi tehdä pari päivää etukäteen ja tietysti helvetisti boolia... Mietittiin lisäks että jos alkupalana olis tapaksia. Aurinkokuivattua tomaattia, lihapullia, marinoituja herkkusieniä, sipulia, valkosipulia, oliiveja.. Ja jotain salaattia.
  5. Hyvää syntymäpäivää Pirkolle! :)