kukaan

Sulhanen
 • Viestit

  3144
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kukaan

 • Taso
  Konkari
 • Syntymäpäivä 11/23/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2502 profiilin katselua
 1. Herttaisen näköinen kimppu! Oliko sulla tuon tekemiseen jotain ohjetta vai teitkö ihan omasta päästä? Mä olen myös pohtinut josko valkkaisi kankaisen 'ikikimpun' nyt tällä kierroksella, tosin mahdollisesti virkaten.
 2. Tätä lueskellessa tuli mieleen että voishan ne ikivanhat ketjut laittaa vaan lukkoon? Sitten voi aloittaa uutta pohditaa samasta aiheesta halutessaan ihan uuteen ketjuun, mutta vanhat viestit säilyisi tallessa.
 3. Kihlaus tosiaan voi venyä monestakin syystä, mä olen toisella kierroksella ja ilmoitin kosintaan suostuessani että häät on sitten vuoden sisään. Eipä olleet, ja nyt tuntuu siltä että tässä on kaikenlaista sellaista mietittävää että ehkä parasta kun ei hosuta nyt ollenkaan. Jos jotakuta häiritsee niin siitä vaan. =)
 4. Onnea Sanuzki ja Kosijatar! Hauska lukea näitä teidän tarinoita, mä olisin kosinut miestäni karkauspäivänä mutta se ehtikin ensin. =)
 5. Onnea, _sinna_! =)
 6. Voi kurjuutta, oiskohan miehellä ollut vaan huono päivä? Tai jos oli sattunut arvaamaan oikein, mutta haluaakin itse olla se joka kosii? Joillekin miehille se on kai tärkeää. Tosi harmi jos kirje jää käyttämättä, kuulosti niin herttaisilta sun suunnitelmat. =(
 7. Menen ketjuun, vaikkapa sivulle 25. Menen sivulle 26 lukiessani. Sivulle 27. Haluan tarkistaa mitä oli sivulla 26, painan hiirestä takaisin-nappia ja sivun 26 sijaan päädyn johonkin ihan random kohtaan keskustelua.
 8. Hoksasin että 10 vuotta on tullut tuossa kesällä täyteen.
 9. Vieläkö ehtii vastaamaan? 1.Oletteko tietoinen tai kiinnostunut vihkiryijystä/ huovasta? Olen tietoinen ja erittäin kiinnostunut. 2.onko teille tulossa/oliko häissänne vihkiryijy tai huopa?Haluaisitteko sellaisen omiin häihin?perusteluja... Ensimmäisissä häissäni ei semmoisia ollut, mutta nyt toisella kerralla haluaisin vihkihuovan. Haluaisin tehdä sen itse, ja siksi olen mielessäni päätynyt huopaan, jonka valmistus on helpompaa kuin ryijyn. 3.Mitä merkityksiä omaan vihkitekstiiliin sisältyisi? Olisi kiva olla osa perinteen jatkumoa ja saada päivästä muisto, jonka voi aina ottaa mukanaan uuteen kotiin ja ripustaa seinälle. Samalla vihkipäivänä olisi mukana jotain itse tehtyä, ties vaikka se sitten suojaisi niiltä pahoilta hengiltäkin. 4.Haluaisitteko ryijyn/huovan noudattavan entisajan perinteitä ja symboliikkaa, vai olisiko aivan uudenlainen, ja modernimpi muotokieli ja värimaailma teille mieluisampi? Varmaan kallistun modernimpaan teemaan, ajatuksena on ollut kuvata huovassa esimerkiksi jokin puu tai lintu. Puu voisi kuvastaa kivasti sukua ja perhettä, tai vaikka elämänpuuta. 5.Minkälainen ryijy/huopa olisi teidän näköisenne?värit,materiaalit? Värejä en vielä ole miettinyt, materiaalina luonnollisesti villa. Varmaan jotain suht neutraalin väristä jotta se on myöhemmin helppo yhdistää muuhun sisustukseen. 6.Mitkä asiat huovassa olisivat tärkeitä? (laatu, arvokkuus, uniikkius, yksilöllisyys, ajattomuus, omaleimaisuus, yksinkertaisuus, esteettisyys, symboliikka, sisustuksellisuus, koristeellisuus, värit, omistajamerkinnät yms..) Esteettisyys ja symboliikka, sopivat värit, riittävän suuri koko. Että huovasta tulisi hyvä fiilis kun sitä katsoo. 7.Olisiko itse käsin valmistettu vai tekstiilitaiteilijalta tilattu ryijy/huopa mieluisampi? Ehdottomasti haluan tehdä huovan itse. Koen että se on silloin merkityksellisempi ja henkilökohtaisempi. Jos olisi tarjolla suvussa kulkeva ryijy tai huopa, käyttäisin sitä. Suvussa ei ikävä kyllä tällaisia tekstiilejä ole.
 10. Tässä mun kaulakoruni. Se on kullattua hopeaa, suomalaista käsityötä. Säätöketjun päässä killuu magneettinen hematiitti, ketjun malli on nimeltään muinaisketju. Koru sopii pukuuni täydellisesti. Kuva: Niina Mansikkaviita. Korviini laitan pienet timanttinapit.
 11. Tässä huono kuva meitsin yhdistelmästä.
 12. Mulle tulee mustat verkko-stayupit.
 13. Käsittääkseni myös papin (kuten henkikirjoittajankin) saa haluamaansa paikkaan vihkimään jollei kirkkoa halua käyttää.
 14. Tässä vanhempi ketju aiheesta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11199
 15. Löytyisikö paikallisen musiikkiopiston kautta ehkä esiintyjää? Eivätkös pro-seremonian kautta voi myös tilata laulajan häihin?