Jump to content
Naimisiin.info

kukaan

Sulhanen
  • Viestit

    3144
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä kukaan

  • Syntymäpäivä 11/23/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

3153 profiilin katselua

kukaan's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

  1. Herttaisen näköinen kimppu! Oliko sulla tuon tekemiseen jotain ohjetta vai teitkö ihan omasta päästä? Mä olen myös pohtinut josko valkkaisi kankaisen 'ikikimpun' nyt tällä kierroksella, tosin mahdollisesti virkaten.
  2. kukaan

    Karkauspäivänä kosijat

    Onnea Sanuzki ja Kosijatar! Hauska lukea näitä teidän tarinoita, mä olisin kosinut miestäni karkauspäivänä mutta se ehtikin ensin. =)
  3. kukaan

    Karkauspäivänä kosijat

    Onnea, _sinna_! =)
  4. kukaan

    Karkauspäivänä kosijat

    Voi kurjuutta, oiskohan miehellä ollut vaan huono päivä? Tai jos oli sattunut arvaamaan oikein, mutta haluaakin itse olla se joka kosii? Joillekin miehille se on kai tärkeää. Tosi harmi jos kirje jää käyttämättä, kuulosti niin herttaisilta sun suunnitelmat. =(
  5. Tässä mun kaulakoruni. Se on kullattua hopeaa, suomalaista käsityötä. Säätöketjun päässä killuu magneettinen hematiitti, ketjun malli on nimeltään muinaisketju. Koru sopii pukuuni täydellisesti. Kuva: Niina Mansikkaviita. Korviini laitan pienet timanttinapit.
  6. Mulle tulee mustat verkko-stayupit.
  7. Käsittääkseni myös papin (kuten henkikirjoittajankin) saa haluamaansa paikkaan vihkimään jollei kirkkoa halua käyttää.
  8. kukaan

    Tienvarsikyltit, kuvia ja ideoita

    Tässä vanhempi ketju aiheesta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11199
  9. kukaan

    ystävä perui laulun

    Löytyisikö paikallisen musiikkiopiston kautta ehkä esiintyjää? Eivätkös pro-seremonian kautta voi myös tilata laulajan häihin?
  10. kukaan

    Linkkejä askarteluaiheisiin

    Ennen kuin aloitatte uuden aiheen, tutkikaa löytyisikö aiheesta jo ennestään keskustelua. Usein vanhoista ketjuista voi löytyä vastaus kysymykseen. Muistakaa käyttää myös foorumin Etsi-toimintoa. Jos joku laittamani linkki vie ihan väärään paikkaan hihkaiskaa siitä tässä ketjussa niin teen tarvittavan korjauksen.
  11. Nyt vihdoin toteutan suunnitelmani ja kokoan tähän linkit askarteluosion aiheisiin. Näin hyvät ketjut löytyvät helpommin. Mä täydennän tätä pikkuhiljaa sitä mukaa kun ehdin ja jaksan. Hääkarkeista: Minkälaiset hääkarkit askartelit Vaihtoehto häänameille Hääkarkkibuffet Häälahja vieraille (ei karkkia) Hääkarkit netistä Suklaasydämet Sydäntikkareita halvalla Hääkarkkipussi virkaten Puuntaimi hääkarkin sijasta Kutsukorteista: Kutsukorttien kustannukset Valmiina tilatut kutsut Itsetehtyjen kutsukorttien hinta? Kaikille vieraille samanlainen kutsu? Hääkutsut Kotona itse printattu kutsukortti Kiitoskorteista: Kuvia kiitoskorteista Miksei enää saa kiitoskortteja? Hääauton koristelu: Hääautosta Mitä auton perään roikkumaan? Hääauton takaikkuna Kuvia koristelluista hääautoista Mitä kivaa hääauton takaikkunaan? Kakkukoristeista: Kakkukoristegallup Kakkukoristeen hiusten väri Hassut kakunkoristeet Paikkakorteista: Kuvia paikkakorteista Askartelutarvikkeista: Sineteistä ja sinettileimasimista Menut ja ohjelmat: Millaisia menuja/ohjelmia olette askarrelleet? Muuta: Saippuakuplapullot Ideoita tieopasteisiin Lastusatiiniruusukkeet Nimikyltit rintaan Servettirenkaat Itsetehtyjä pöytäkoristeita Ruusuja suodatinpusseista Mitä pilttipurkeista? WC-kori Ideoita häälehteen Mitä heitettäväksi riisin tilalle? Saippuan valmistus Puuhapussi lapsille? Mitä kaikkea askartelette itse? Taikataikina
  12. kukaan

    Kuvia kiitoskorteista

    weronikan kiitoskortti on nätti, yksinkertaisen tyylikäs.
  13. kukaan

    Nettikaupat

    Kerätään tähän ketjuun linkkejä erilaisiin askarteluaiheisiin nettikauppoihin. Vain linkkejä siis tähän ketjuun, varsinaista keskustelua varten löytyy jo oma ketjunsa. http://www.nowandforever.fi http://www.krumeluuri.fi http://www.juhlantaika.fi http://www.decorahouse.com http://www.confetti.fi http://www.hobbyhouse.fi http://www.sinelli.fi http://www.askartelupuotipia.com http://www.donno.fi/ Linkkejä kehiin vaan, eiköhän näitä nettipuoteja ole muitankin kuin yllämainitut.
×
×
  • Create New...