kukaan

Sulhanen
 • Content count

  3144
 • Joined

 • Last visited

About kukaan

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 11/23/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

2651 profile views
 1. Herttaisen näköinen kimppu! Oliko sulla tuon tekemiseen jotain ohjetta vai teitkö ihan omasta päästä? Mä olen myös pohtinut josko valkkaisi kankaisen 'ikikimpun' nyt tällä kierroksella, tosin mahdollisesti virkaten.
 2. Tätä lueskellessa tuli mieleen että voishan ne ikivanhat ketjut laittaa vaan lukkoon? Sitten voi aloittaa uutta pohditaa samasta aiheesta halutessaan ihan uuteen ketjuun, mutta vanhat viestit säilyisi tallessa.
 3. Kihlaus tosiaan voi venyä monestakin syystä, mä olen toisella kierroksella ja ilmoitin kosintaan suostuessani että häät on sitten vuoden sisään. Eipä olleet, ja nyt tuntuu siltä että tässä on kaikenlaista sellaista mietittävää että ehkä parasta kun ei hosuta nyt ollenkaan. Jos jotakuta häiritsee niin siitä vaan. =)
 4. Onnea Sanuzki ja Kosijatar! Hauska lukea näitä teidän tarinoita, mä olisin kosinut miestäni karkauspäivänä mutta se ehtikin ensin. =)
 5. Onnea, _sinna_! =)
 6. Voi kurjuutta, oiskohan miehellä ollut vaan huono päivä? Tai jos oli sattunut arvaamaan oikein, mutta haluaakin itse olla se joka kosii? Joillekin miehille se on kai tärkeää. Tosi harmi jos kirje jää käyttämättä, kuulosti niin herttaisilta sun suunnitelmat. =(
 7. Menen ketjuun, vaikkapa sivulle 25. Menen sivulle 26 lukiessani. Sivulle 27. Haluan tarkistaa mitä oli sivulla 26, painan hiirestä takaisin-nappia ja sivun 26 sijaan päädyn johonkin ihan random kohtaan keskustelua.
 8. Hoksasin että 10 vuotta on tullut tuossa kesällä täyteen.
 9. Tässä mun kaulakoruni. Se on kullattua hopeaa, suomalaista käsityötä. Säätöketjun päässä killuu magneettinen hematiitti, ketjun malli on nimeltään muinaisketju. Koru sopii pukuuni täydellisesti. Kuva: Niina Mansikkaviita. Korviini laitan pienet timanttinapit.
 10. Tässä huono kuva meitsin yhdistelmästä.
 11. Mulle tulee mustat verkko-stayupit.
 12. Käsittääkseni myös papin (kuten henkikirjoittajankin) saa haluamaansa paikkaan vihkimään jollei kirkkoa halua käyttää.
 13. Tässä vanhempi ketju aiheesta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11199
 14. Löytyisikö paikallisen musiikkiopiston kautta ehkä esiintyjää? Eivätkös pro-seremonian kautta voi myös tilata laulajan häihin?
 15. Ennen kuin aloitatte uuden aiheen, tutkikaa löytyisikö aiheesta jo ennestään keskustelua. Usein vanhoista ketjuista voi löytyä vastaus kysymykseen. Muistakaa käyttää myös foorumin Etsi-toimintoa. Jos joku laittamani linkki vie ihan väärään paikkaan hihkaiskaa siitä tässä ketjussa niin teen tarvittavan korjauksen.