kukaan

Sulhanen
 • Content count

  3144
 • Joined

 • Last visited

About kukaan

 • Rank
  Konkari
 • Birthday 11/23/84

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

2918 profile views
 1. Herttaisen näköinen kimppu! Oliko sulla tuon tekemiseen jotain ohjetta vai teitkö ihan omasta päästä? Mä olen myös pohtinut josko valkkaisi kankaisen 'ikikimpun' nyt tällä kierroksella, tosin mahdollisesti virkaten.
 2. Kihlaus tosiaan voi venyä monestakin syystä, mä olen toisella kierroksella ja ilmoitin kosintaan suostuessani että häät on sitten vuoden sisään. Eipä olleet, ja nyt tuntuu siltä että tässä on kaikenlaista sellaista mietittävää että ehkä parasta kun ei hosuta nyt ollenkaan. Jos jotakuta häiritsee niin siitä vaan. =)
 3. Onnea Sanuzki ja Kosijatar! Hauska lukea näitä teidän tarinoita, mä olisin kosinut miestäni karkauspäivänä mutta se ehtikin ensin. =)
 4. Onnea, _sinna_! =)
 5. Voi kurjuutta, oiskohan miehellä ollut vaan huono päivä? Tai jos oli sattunut arvaamaan oikein, mutta haluaakin itse olla se joka kosii? Joillekin miehille se on kai tärkeää. Tosi harmi jos kirje jää käyttämättä, kuulosti niin herttaisilta sun suunnitelmat. =(
 6. Hoksasin että 10 vuotta on tullut tuossa kesällä täyteen.
 7. Tässä mun kaulakoruni. Se on kullattua hopeaa, suomalaista käsityötä. Säätöketjun päässä killuu magneettinen hematiitti, ketjun malli on nimeltään muinaisketju. Koru sopii pukuuni täydellisesti. Kuva: Niina Mansikkaviita. Korviini laitan pienet timanttinapit.
 8. Tässä huono kuva meitsin yhdistelmästä.
 9. Mulle tulee mustat verkko-stayupit.
 10. Käsittääkseni myös papin (kuten henkikirjoittajankin) saa haluamaansa paikkaan vihkimään jollei kirkkoa halua käyttää.
 11. Tässä vanhempi ketju aiheesta. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php?showtopic=11199
 12. Löytyisikö paikallisen musiikkiopiston kautta ehkä esiintyjää? Eivätkös pro-seremonian kautta voi myös tilata laulajan häihin?
 13. Ennen kuin aloitatte uuden aiheen, tutkikaa löytyisikö aiheesta jo ennestään keskustelua. Usein vanhoista ketjuista voi löytyä vastaus kysymykseen. Muistakaa käyttää myös foorumin Etsi-toimintoa. Jos joku laittamani linkki vie ihan väärään paikkaan hihkaiskaa siitä tässä ketjussa niin teen tarvittavan korjauksen.
 14. Nyt vihdoin toteutan suunnitelmani ja kokoan tähän linkit askarteluosion aiheisiin. Näin hyvät ketjut löytyvät helpommin. Mä täydennän tätä pikkuhiljaa sitä mukaa kun ehdin ja jaksan. Hääkarkeista: Minkälaiset hääkarkit askartelit Vaihtoehto häänameille Hääkarkkibuffet Häälahja vieraille (ei karkkia) Hääkarkit netistä Suklaasydämet Sydäntikkareita halvalla Hääkarkkipussi virkaten Puuntaimi hääkarkin sijasta Kutsukorteista: Kutsukorttien kustannukset Valmiina tilatut kutsut Itsetehtyjen kutsukorttien hinta? Kaikille vieraille samanlainen kutsu? Hääkutsut Kotona itse printattu kutsukortti Kiitoskorteista: Kuvia kiitoskorteista Miksei enää saa kiitoskortteja? Hääauton koristelu: Hääautosta Mitä auton perään roikkumaan? Hääauton takaikkuna Kuvia koristelluista hääautoista Mitä kivaa hääauton takaikkunaan? Kakkukoristeista: Kakkukoristegallup Kakkukoristeen hiusten väri Hassut kakunkoristeet Paikkakorteista: Kuvia paikkakorteista Askartelutarvikkeista: Sineteistä ja sinettileimasimista Menut ja ohjelmat: Millaisia menuja/ohjelmia olette askarrelleet? Muuta: Saippuakuplapullot Ideoita tieopasteisiin Lastusatiiniruusukkeet Nimikyltit rintaan Servettirenkaat Itsetehtyjä pöytäkoristeita Ruusuja suodatinpusseista Mitä pilttipurkeista? WC-kori Ideoita häälehteen Mitä heitettäväksi riisin tilalle? Saippuan valmistus Puuhapussi lapsille? Mitä kaikkea askartelette itse? Taikataikina
 15. Nosto.