Nanshe

Rouva
 • Viestit

  780
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Nanshe

 • Taso
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

446 profiilin katselua
 1. Teillä ilmesesti oli jo häät, miten meni? Jos kysymyksiä on parikymmentä, niin niiden kannattaa olla helppoja. Vaikeiden kysymysten kanssa riittää, jos on muutama. Eniten olen kuullut kehuttavan sellaisia tietovisoja, joita vieraat pääsevät miettimään omassa tahdissaan, koska silloin heillä on jotain tekemistä pakollisen odottelun aikana ja he pääsevät tutustumaan paremmin muuhun pöytäseurueeseen. Vastausten tarkistaminen ja palkitseminen on myös oma hauska ohjelmanumeronsa, jota vieraat seuraavat jännityksellä. Palkinnoksi voi antaa esimerkiksi suklaata tai arpoja. Palkinnon ei tarvitse olla mitään suurta, vaan voittaminen itsessään tuntuu vieraista riittävän kivalta.
 2. Jos juhlat ovat jatkuneet pitkään, niin jatkoja varten kannattaa hankkia muutamat varvastossut myös vieraita varten
 3. Mikä tahansa ohjelmanumero voi mennä pieleen, jos sitä ei järjestetä hyvin. Esimerkiksi yksissä häissä ei meinattu saada yleisöä kasaan edes kimpunheittoon, koska jatkot olivat jo niin pitkällä, että vieraat olivat hajaantuneet eri puolille isoa juhlapaikkaa, minkä lisäksi morsian yritti viedä homman läpi nopeasti käskyttämällä sinkkutyttöjä ympärilleen sen sijaan, että olisi jotenkin hyvässä hengessä rakennettu jännitystä ja myös ehdotettu, että mukaan pääsee siviilisäädystä tai sukupuolesta riippumatta. Karaoke voi olla hauska ohjelmanumero, mutta tilanteen mukaan täytyy harkita tarkasti, järjestetäänkö se bileiden keskiössä, jolloin kukaan ei pääse kuulemaan mitään muuta musiikkia ja yleinen juhlatunnelma saattaa sen vuoksi latistua, vai ehkä jossain muualla.
 4. Erittäin positiivista oli miten kaikki meidän ideoimat jutut oli kuin olikin vieraiden mielestä kivoja Pelkäsin, että käytännössä moni meidän suunnittelema asia vaikuttaisi jotenkin typerältä tai toimimattomalta.
 5. Miten häävieraanne olivat pukeutuneet? Emme halunneet etukäteen kieltää mitään tai rajoittaa ihmisten valintoja liikaa, joten ohjeeksi olimme antaneet vain että pukeutuminen saisi olla juhlavaa. Jäin sitten ihmettelemään, miksi muutama naisvieras saapui paikalle todella arkisissa asuissa ja toiset pukeutuivat kokomustaan mekkoon. Eräs näistä arkisista pukeutujista on vielä käynyt todella monissa häissä lähiaikoina, joten olisin luullut, että hänen kaapistaan löytyisi jotain vähän juhlavampaa. Kokonaisuuden kannalta vieraiden pukeutumisella ei ole mitään väliä, mutta kuitenkin mietityttää, millä asenteella nämä kaverit suhtautuivat häihin tai minkä verran he meidän juhlia edes arvostivat, jos tuollainen pukeutuminen on heidän mielestään asianmukaista. Miehillä sen sijaan olikin hienosti puvut päällä.
 6. Ei tunnu turhalta. Moni asia olisi sujunut vielä stressittömämmin ja sujuvammin, jos ne olisi etukäteen hössötetty kuntoon.
 7. From Hell: myöhästyjät, puheiden keskeyttäjät ja roskaajat.
 8. Meillä oli vain kourallinen leikki-ikäisiä, joista kaikki tunsivat toisensa. Olivat mielestäni todella nätisti päivällispöydässä, mutta suurimman ajan toki viettivät leikkihuoneessa.
 9. Se, että niin moni jaksoi juhlia myöhäiseen aamuun asti
 10. Sormukset mukaanluettuna jotain 10 000 - 15 000. Tarkkaa summaa on mahdoton laskea, koska osa palveluista saatiin lahjoina, osa häitä varten hankituista asioista tuli muuhun käyttöön, osa kihla-ajan ostoksista liittyi välillisesti häihin jne. Paljon meni
 11. Muutamia kukkia tuli, näyttivät todella näteiltä lahjapöydässä Ei haittaa, että lakastuivat pian juhlien jälkeen.
 12. Mekin yritimme seremoniamestarin juonnossa korostaa, että paikkoja saa vaihtaa, mutta kukaan ei näin tehnyt. Lopuksi saatiinkin yksi valitus, kun en ollut tajunnut että yksi kaveri oliskin halunnut istua toisen kaverini vieressä, vaikka oli pari kuukautta sitten sanonut, että eivät ole puheväleissä.
 13. Varsinaiseen hääjuhlaan kutsutuista yksi pariskunta ei tiennyt muista menoistaan ennen hääviikkoa, joten he liittyivät seuraan vasta illalla. Muuten jäi puuttumaan vain muutamia jäsenia osasta suurempia perheitä. Illaksi kutsutuista selvästi suurempi osa joutui kieltäytymään, osa ei vastannut lainkaan ja jopa 20 % perui sairastumisen tai muun esteen takia viime hetkellä.
 14. Iltapalaa oli, minkä jälkeen esille jäi kaikenlaista naposteltavaa. Välittömässä läheisyydessä oli myös grilli, jolta muutamat vieraat kävivät ostamassa tuhdimpaa ruokaa.
 15. Vihkimispäivän jälkeen vetäydyttiin klo 2 hotellihuoneeseen viettämään yhteistä yötä. Myöhemmin hääpäivän jäljiltä päästiin sänkyyn omaan kotiin joskus aamukahdeksalta. Ja kyllä, suoriuduttiin molemmilla kerroilla