XeNedra

Rouva
 • Viestit

  442
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä XeNedra

 • Taso
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

564 profiilin katselua
 1. Meillä oli Andy Williamsin Speak softly love
 2. Häät vissiin vähän stressaa...näin painajaista, jossa kello oli jo vaikka mitä hääpäivänä ja kukaan ei ollut vieny mua vielä kampaajalle ja hiuksetkin oli värjäämättä, samoin oli opastekyltit viemättä ja kukaan ei ollut kertonut pitopalvelulle kuinka paljon meille tulee vieraita. Paras (tai oikeestaan pahin) osuus unessa kuitenkin oli se kun meninkin naimisiin sulkin veljen kanssa. Tosin unessakin se tuntu ihan väärältä. Unessa sit ku oltiin sulkin veljen kaa limossa tuumasin että laitan sitten ne eropaperit maanantaina. Että aika lyhyeksi jäi mun avioliitto, no onneksi niin kun mieskin oli väärä.
 3. Häissämme anopeille tulee murrevisa, eli testataan ymmärtääkö ne anopit toisiaan ollenkaan. Itse olen siis Savosta ja mies Pohjanmaalta. Äidiltäni siis kysellään pohjalaisia murresanoja/sanontoja ja anopilta savolaisia. Vähän älypään murrevisan tyyliin.
 4. Meillä on häävisailuissa/kisailuissa palkintona drinkkilippuja, joilla voittajat saavat baarista siideriä/kaljaa/bacardi breezeriä/limsaa. Meillä häät paikassa, jossa on a-oikeudet.
 5. Meillä siis häät tuolla Juurikkasaaressa elokuussa. Eli voin kyllä häiden jälkeen tulla jakamaan tuntemuksia tarkemminkin, mutta tähän asti ainakin ollaan paikkaan hyvin tyytyväisiä. Asiointi Pasin kanssa on ollut helppoa ja miellyttävää. Tosi nopeasti saa vastaukset kyselyihin. Menuista sen verran, että kyllä ainakin meillä on niitten muokkaus onnistunut hyvin, tosin samalla hintakin on vähän muokkaantunut.
 6. Me ainakin keskustelimme asiasta. Ainut "reunaehto" kosinalle oli sanamuoto. Eli oli ehdottomasti kysyttävä vaimoksi/naimisiin, koska minulle kihlaus tarkoittaa sitä, että hääpäivä päätetään hyvin pian sen jälkeen. Mies oli ollut aiemminkin kihloissa ilman naima-aikeita. Joten mielestäni tällaiset periaateasiat oli hyvä tehdä selväksi. Mieskin kertoi keskusteluissa olevansa sitä mieltä, että jos hän enää koskaan menee kihloihin, niin sitten tosi tarkoituksella. Minua kosittiin kysymällä haluanko vaihtaa nimeäni ja hääpäiväkin päätettiin vielä saman iltana. Eli kosinta oli täydellinen.
 7. Oikeastaan ainoa sellainen asia, minkä itse voin suoraan kieltää, mitä en halua omiin häihini on minkäänlainen rahankerjuu. Ryöstää saa vaikka mitä, mutta lunnasrahoja ei kerjätä missään muodossa tai millään tavalla vierailta. Mielestäni vain mauttomuuden huippu kerjätä juhlassa vierailta rahaa. Sitten on tietenkin sellaisia seikkoja mitä häihini en toivo, mutta mitkä eivät oikeastaan ole suoraan minun vallassani, eli seuraavien suhteen tehdään parhaamme. Ruoka ei saa loppua kesken, eikä kukana toivottavasti sammu tai saa aikaan tappelua. Tietenkään en halua häistä liian jäykkiä ja kamalaa olisi jos vieraat eivät viihtyisi. Muuten kyllä haluan mahdollisimman perinteiset häät valsseineen, kermakakkupukuineen yms.
 8. Mekin juhlitaan häitä tuolla Juurikkasaaressa ensi kesänä. Onneksi sai tuohon mökkiasiaan heti vastauksen, ettei tarvinnut ruveta huomenna sillä Pasia häiritsemään. Ihastuttiin kyllä tuohon paikkaan ja tähän asti ainakin olen hirmu tyytyväinen palveluun. Kysymyksiin saa nopeasti vastauksen ja tuntuu siltä, että uskaltaa kysellä ihan tyhmiäkin. Katsellaan muuttuuko mieli kuhan häitä aletaan todenteolla järjestää.
 9. Onko kellään hyvää / pahaa sanottavaa Juurikkasaaresta? Ollaan hieman ajateltu viettää sielä häitä. Paikka vaikutti ihan kivalta, mutta toisaalta tuo hinta hieman mietityttää, samoin kuin se, ettei paikkaan voi viedä omia juomia.
 10. Meillä lukee kihloissa merum finis amorum. En halunnut nimiä sormuksiin, eikä muuten mieskään. Hänen ehdotuksensa olisi liittynyt kihlautumispaikkaamme. Miehelle ei tule vihkiä, minulle tulee ja siihen on vielä hieman mietinnässä tuo kaiverrus, mutta onhan tässä vielä reilu vuosi aikaa sitä pohtia.
 11. Meillä kihlausaika on tasan 2 vuotta
 12. Lizzie07 minäkin olisin erittäin kiitollinen kuvista ja kokemuksista tuota Agoraa koskien. Meillä on tarkoitus pitää häät elokuussa 2009 ja vieraita tulossa n. 120. Agora olisi sopivan lähellä keskustaa ainakin ja jos sinne saa viedä omat juomat niin se on vaan plussaa. Tosin mies ei välttämättä ihan noin vaan ajatukselle lämpene, kun on töissä kyseisessä rakennuksessa, joten pitää olla vahvat perustelut kun paikkaa koetan hänelle myydä Niin ja otetaan vinkkejä muistakin keskustan lähellä olevista paikoista joihin se 120 henkeä mahtuu samaan tilaan ja saa viedä omat juomat.
 13. Olin viimekesänä häissä, missä musiikki toimi juuri karaokeperiaatteella. Bestman hoiti kuulutukset ja laitteita pääasiassa. Morsian mm. lauloi, koska laulaa muutenkin, samoin kuin kaaso ja tietenkin bestman. Ei tainnut kukaan muu vieraista käydä laulamassa vaikka mahdollisuus siihen olisi ollut. Mielestäni toimi oikein hyvin.
 14. Onko kukaan pitänyt häitä Kalajaisissa, tai ollut vieraana häissä jotka olisi siellä pidetty? Saatta olla meillä harkinassa tulevaisuudeessa ja itse en ole päässyt sielä edes käymään vielä, niin olisi kiva muodostaa mielikuvaa paikasta muidenkin kuin murun juttujen perusteella.
 15. Olisiko kellään tuon Tyttären valssin ja Jotain jää sanoja?