Jump to content
Naimisiin.info

onnenapila

Rouva
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

900 profiilin katselua

onnenapila's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Sain ihanan valkokultaisen kaulakorun timanttiriipuksella
  2. Hääpukuni roikkuu vaatehuoneessa pesemättömänä, tuskin sille mitään teenkään. Häiden tuoksinassa pukuni sisävuori (ei siis näkynyt ulospäin) repesi varmaan metrin matkalta laahuksesta ja se oli häiden jälkeen täynnä pikkukiviä ym.. Eli ei sille oikein kannata tehdä mitään toimenpiteitä Jääpähän muistot hyvistä bileistä!
  3. onnenapila

    Oma leimasin?

    ^ Jeenyus taisi tarkoittaa tätä: http://www.napertaja.com/
  4. onnenapila

    Häämessut

    Olin kaason kanssa Wanhassa satamassa sunnuntaina. Ihan tyytyväinen olin muuten messutarjontaan, mutta kukkajuttuja minäkin jäin kaipaamaan. Olisi ollut kiva, jos olisi ollut enemmän ideoita kimppua ja pöytäkoristeita varten. Itselleni kaikki sormusnäytteilleasettajat olivat vähän turhia, kun vihki on tullut hankittua jo vähän aiemmin..
  5. Meillä ihan samat suunnitelmat. Aikataulullisista syistä siis tehtävä näin.
  6. Meillä juhlapaikka oli tiedossa ennen kirkon varaamista.
  7. ^ Hyvältä kuulostaa tuo skumppa-ajatus! Meillä on se tilanne, että yhdessä ollaan asuttu sellaiset pari vuotta eikä siinä ajassa olla vielä ehditty kaikkea kodissa tarvittavaa hankkia. Joten jonkinlainen lahjalista varmaan kyhätään ja toivotaan mm. osia eräästä Iittalan astiastosta (tulisi olemaan sellainen "juhla-astiasto") ja täydennystä Essence-lasistoon.
  8. Hääpäivänä kihlauksesta on kulunut n. 11 kuukautta. Yhdessä olemme siihen mennessä olleet 4 vuotta 3 kuukautta.
  9. Kosinnan ajankohta oli minulle täysi yllätys, vaikka ajattelinkin että yhteisen matkamme aikana kosintakin voisi tapahtua. Sormuksia oli käyty kyllä katselemassa muutama viikko aikaisemmin, mutta mies sitten omatoimisesti kävi ostamassa ne ja kosi parhaaksi katsomanaan ajankohtana (ja kyllä se olikin hyvä ajankohta ).
  10. Meillä sama juttu, eli ensin häät ja sitten myöhemmin lapset. Näkemys perustuu varmasti myös ihan perinteisiin, mutta myöskään elämäntilanteemme ei välttämättä ole kovin otollinen lapsien saamiseen.. Kunnes on opiskelut opiskeltu ja oikea työ plakkarissa, voi lapsiakin alkaa harkita
  11. Minulla on kaasona isosiskoni.
  12. Meille varmaan tulee avioehto jossain laajuudessa. Itse tiedän koulutukseni takia, että se on fiksua ja toisaalta sulhaseni tulee todennäköisesti tulevaisuudessa työskentelemään toiminimellä/muuten yksityisyrittäjänä, joten avioehto on silloin hyvä tehdä. Mielestäni avioehtosopimuksen tekeminen ei ole epäluottamuslause toista kohtaan tai osoitus siitä, että ei luota onnensa kestävän.
  13. Otan yhdistelmänimen. Oma sukunimeni on harvinainen ja sulhon tosi yleinen. Mahdollisten tulevien lasten takia kuitenkin haluan, että kaikilla olisi (edes osin) sama sukunimi. Sitä paitsi, sukunimet sointuvat tosi kivasti yhteen!
  14. 367 e (20% alennusta). Juuri sellainen josta olen haaveillut
×
×
  • Create New...