hmt

Rouva
 • Content count

  426
 • Joined

 • Last visited

About hmt

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1262 profile views
 1. Meidän autossa on merkitty minut ensimmäiseksi omistajaksi ja mies toiseksi, eli voi olla useampi omistaja.
 2. Riippuu varmastikin osin siitä, miten lämmin sää sattuu silloin olemaan ja miten paljon tulee alle 18-vuotiaita tai autoilijoita. Meillä oli n. 50 vierasta joista 6 alle 18-v. ja n. 5 aikuista, jotka ei juonut alkoholijuomia ollenkaan. Alkoholittomia juomia (limsa, kivennäisvesi, mehu) oli n. 20 litraa ja meille jäi yli 1 pullo kivennäisvettä ja 1/2 pulloa limsaa.
 3. Meillä oli lopulta näin (vieraita yhteensä 51): - 9 pulloa kuoharia - jäi 4 pulloa - 3 pulloa alkoholitonta kuoharia - jäi 1 pullo -12 l punaviiniä - jäi 9 l -12 l valkoviiniä - jäi 9 l - 2 l konjakkia - jäi 0,3 l - 1 l viskiä - jäi 0,2 l - 1,5 l kermalikööriä - jäi 0,5 l - 3 lavaa siideriä - jäi vajaa 2 lavaa - 2 lavaa lonkeroa - jäi vajaa 1 lava - 4 lavaa olutta + 12 pulloa erikoisolutta - jäi reilu 2 lavaa, kaikki erikoisoluet meni - 15 pulloa (á 1,5 l) limsaa ja kivennäisvettä - jäi ½ pulloa 7upia ja 1 pullo Vichyä Eli jonkin verran jäi meille juotavaa syksyksi
 4. Multa löytyy uuden puolen pohjapiirrustus. Laita vaikka yksärillä sähköpostiosoite, niin laitan sen tulemaan
 5. Sain pienen vihkosen, jossa oli miehen minulle kirjoittamia runoja Oltiin sovittu, että mitään ei hankita, joten en ollut ajatellut saavani yhtään mitään. Tämä oli kuitenkin todellinen yllätys ja sai kyllä mulle kyyneleet silmiin.
 6. Mietin ennen juhlaa valmiiksi eri taktiikoita, mutta kuinka ollakaan, aika kului kuin siivillä eikä mun tarvinnut kertaakaan käydä vessassa illan aikana! Olin ihan hämmästynyt, kun yleensä oon se joka joutuu ravaamaan vessassa jatkuvasti. Vihkiminen alkoi siis klo 15 ja juhlapaikalta lähdettiin miehen kanssa 01.30.
 7. Mua jännitti juuri ennen vihkimistä, mutta muutoin päivä oli melko stressitön. Aika tuntui kuluvan todella nopeasti. Mies taisi stressata, kun loppuillasta siivoili hieman bestmanin kanssa paikkoja. Meille siis oli tulossa juhlapaikalle pitopalvelun puolesta siivooja seuraavana aamuna...
 8. Pyydettiin rahaa häämatkaa varten ja häämatkalla ne tulikin sitten lähes kaikki käytettyä
 9. Me tehdään niin sikamainen temppu, että juodaan miehen kanssa alkumaljaksi samppanjaa, mutta vieraille tarjotaan kuohuviiniä. Vieraita kuitenkin tulee sen verran, että ei ole varaa ihan niin montaa pulloa hankkia samppanjaa. Itse kuitenkin halusimme vähän ns. paremman pullon alkumaljaksi. Alkumaljaksi meillä on Krugin Grande Cuvée ja vieraille Pongrácz Méthode Cap Classique Brut.
 10. Mäkäön en aio heittää kimppua. Kävi ensin mielessä, mutta kimppu on roikkuvaa mallia, joten mitenkähän riekaleiksi se menisi heitettäessä...? Sen sijaan kimppu on meidän pöydässä koristeena, ja ajattelin myös BusinessAngelin tapaan, että jos sen sitten veisi isoäitini haudalle. Isoäiti olisi varmasti halunnut nähdä hääni, mutta ei ehtinyt, vaan nukkui pois viime marraskuussa
 11. Me ollaan kans mietitty hääpäivän kuvista ja häämatkakuvista koottua kuvakirjaa. Onko tuo ifolor ainoa vaihtoehto, vai missä muualla kirjan saisi teettyä?
 12. Päädyttiin nyt sitten siihen, että ostetaan vielä lava siideriä ja lonkeroa, sillä tuli joka tapauksessa pikareissu Tallinnaan vielä ennen häitä.
 13. Varmasti ainakin kulta, vaaleanpunainen, ruskea, valkoinen ja vaaleankeltainen sopisivat. Tässä muutama kuva, mitä löytyi googlettamalla: Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3
 14. Meillä myös miestä kiinnostaa kaikki paitsi mun puku. Nyt häiden lähetessä kiinnostus on vaan kasvanut. Miehellä on kyllä ollut hyviä ideoita ja asioista ollaan päätetty yhdessä.