Ruska

Rouva
 • Content count

  3318
 • Joined

 • Last visited

About Ruska

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1823 profile views
 1. Omasta puvusta oli kyllä kuvia monesta suunnasta. Ainakin "real sample wedding dressses" -kategoriassa on kuvia myös heidän tekemistään puvuista ja nimenomaan joka suunnasta. En tiedä miten homma toimii jos esillä ei ole kuin yksi kuva esim. yläosasta. Pelasin itse varman päälle ja yksi tärkeä kriteeri oli että kunnon kuvat löytyy jo nettisivuilta, toinen oli se että muutoksia tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän. Tuohon omaan pukuuni kuului alunperin tuota kimalletta myös rintojen alle, mutta pyysin jättämään sen pois ja laitoin viestin liitteeksi vielä Paintilla muokatun kuvan jossa oli punainen rasti kyseisen koristeen päällä. Tämän perusteella oma pukuni on tilattu.
 2. Vannehame on ebay.comista myyjältä nimeltä m-petticoat (http://stores.ebay.com/mpetticoat) ja puku AliExpressistä Suzhou J&R Wedding Dress Co. Ltd (http://www.aliexpress.com/store/208810) -nimiseltä firmalta. Pukua ei tosiaan tarvinnut käyttää edes ompelijalla täällä Suomessa, vaan se oli täysin sopiva suoraan pakasta vedettynä. Nyt arvon että mitä tuolle tekisi, ehkä heitän pesukoneeseen ja jos se selviää sieltä ehjänä ulos niin laitan myyntiin.
 3. Laitanpa vielä tännekin ketjuun kuvan puvustani. Hintaa tällä oli postikuluineen noin 120 euroa, vannehame maksoi muistaakseni noin 20 euroa (Ebaysta). Klikkaamalla näkee kuvat kokonaisena
 4. Klikkaamalla näkee kuvat kokonaisuudessaan. Kiinasta tilattu puku, olin tyytyväinen
 5. Sormus on teetetty kotimaisella kultasepällä netin välityksellä, eli näin sen ensimmäisen kerran luonnossa vasta kun hain sen postista. Aluksi se näytti hieman vaatimattomalta ja jotenkin sirommalta kuin odotin, mutta nyt pidettyäni sitä muutaman päivän sormessa tykästyn siihen aina vain enemmän! Se on juuri täydellinen, sopivan näyttävä mutta kuitenkin käytännöllinen.
 6. Siellähän se perässä tuli ja juhlapaikalta poistuessa jäi hulmuamaan auton oven välistä Puvussani ei siis ollut mitään käsilenkkiä laahukselle eikä sitä saanut nostettua ylös. Vessassa ei tarvinnut käydä juhlien aikana, mutta ne eivät kestäneetkään koko päivää.
 7. Nukuin muuten hyvin mutta meidän 2 v. herätti kerran tai pari.
 8. Itseasiassa kysyin tätä asiaa myös Kultasepänverstas CaiSannista, josta vihkisormus on kotoisin. Sieltä sanottiin etteivät suosittele terästä ja palladiumia rinnakkain, satunnainn käyttö on ihan ok muttei 24/7. Mulla onkin nyt hankittuna erikseen "työsetti" teräksestä, eli kaksi sileää sormusta hieman eri levyisinä ja niitä tulee siis pidettyä ainakin se 8 h vuorokaudesta. Eipä siihen sitten enää jää kovin montaa tuntia yhteiseloa palladiumille ja teräkselle jos hienomman kivellisen vihkin vaihtaa sormeen aina kotiin tullessa Ajattelin kyllä että kunhan valmistun ja pääsen töihin, niin saatanpa ostaa jonain vuonna itselleni esimerkiksi synttärilahjaksi jotain pientä ja kimaltelevaa tuon vihkin rinnalle...
 9. Pakko kehua myös korumaailma.fi -verkkokauppaa! Tilasin sieltä kaksi terässormusta eilen aamulla noin klo 7 ja tänään ne olivat jo postilaatikossa. Postikuluja tuli hurjat 90 senttiä
 10. Minunkin puvussani oli tukiluut ja toppaukset, tosi jämäkkä siis
 11. Onko siitä mitään haittaa jos kihla- ja vihkisormus ovat eri materiaalia? Kuluttaako kovempi pehmeämpää ja jos kuluttaa niin missä ajassa kuluma näkyy? Viisi, kymmenen, kaksikymmentä vuotta? Vihkisormukseni on palladiumia, kihla oli palladiumhopeaa (50/50). Kihla on nyt teillä tietymättömillä ja jos käy niin että sitä ei vaan löydy, niin harkitsen terässormusta tilalle. Mitenkähän se tulee toimeen palladiumin kanssa?
 12. Noin 4 kk ennen häitä. Häät pidetään syyskuussa, joten hyvin onnistui noin myöhään kun pahin sesonki on ohi.
 13. Lähes kolme vuotta tulee kihlausajaksi.
 14. Meillä on vihkiminen maistraatissa perjantaina 12.9. ja se päivä otetaan molemmat vapaaksi. Siunaus kirkossa ja juhlat on seuraavana päivänä. Pidetään siis vain tuo virallinen hääpäivä vapaata, juhlapaikka on tilausravintola jossa on kaikki valmiina
 15. Mulle tulee vähän alle 4 mm leveä rivisormus, palladiumia ja viidellä 3 mm moissaniitilla. Teetetty Kultasepänverstas CaiSannilla, hintaa 740 euroa.