hunter308

Aktiivijäsen
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

About hunter308

 • Rank
  Juniori
 1. Ulospäin hieno paikka, huoneet on niinkuin olis jossain 80-luvun leirikeskuksessa
 2. Kyllä ihan kotona ollaan. Lähdetään sitten viikonloppuna häämatkalle Suomenlinnaan kun vaimo ei ole siellä ikinä käynyt. Vähän isompi hotellihuone on jo varattu Helsingin keskustan hotellista.
 3. Ohan siellä hotelleja. Siinä Ounasjärvelläkin.
 4. Budapest
 5. Suomenlinnaan.... Uusi paikka vaimolle, varasin jo hotellin Hesan keskustasta. Ei ole keski-iässä mahdollista muuhunkaan.
 6. Tuo tuleva vaimo ei ole ikinä käynyt Suomenlinnassa niin varasin meille vuorokauden reissun Helsingin keskustan hotelliin, Hotelli Anna, häiden jälkeisenä vkl.
 7. Mä olen ollut pileissä joissa ollut myynnissä SuperAlkon juomia Monopoliseteleillä. Nurkan takana myytiin näitä monopoliseteleitä ihan rahaa vastaan.
 8. Omaisuusluettelo ei ole pakollinen. Se on mainittu siinä siksi että avioehtosopimus voidaan tehdä esim vain koskemaan jotain tiettyä omaisuutta tai olemaan voimassa vain rajoitetun ajan tms
 9. Me tehtiin kanssa kaiken poissulkeva avioehtosopimus, koska molemmilla on omia lapsia, että omat lapset perivät ensin kuolleen puolison. Lakimies sanoi, jos ostatte jotain yhdessä niin se on sitten teidän yhteistä. Eli ei avioehtosopimus yhteisomistusta pois sulje.
 10. Meidän häät on Punkalaitumella v.2024
 11. No mua on välillä jännittänyt. Kun olen 2x avioitunut aivan liian nopeasti. Mutta jännitys on ajan kanssa ja päivän lähestyessä hälventynyt. 2 ja puolen vuoden seurustelu on kyllä näyttänyt toisen olevan oikea.
 12. Esimerkiksi omat pojat.
 13. 9 - 11 (kirkkoon mahtuu n.750
 14. Pihistys: Vieraita 9-11, kemut kotona, jätetään alkomahooli pois. Panostus: Ruoka, kumppanin valinta, sormus. Hääkarkit.
 15. Muistan yhdet isot häät, jotka oli ihan "sukkabileet" juuri muutamien vieraiden vuoksi. Tosin pahin vieras oli sammunut autonsa takapenkille jo kirkon jälkeen. Mutta kivaa niissä häissä oli vaikka tarjoilu oli täysin alkoholiton.