hunter308

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About hunter308

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mulla oli vuonna -99 elämäni toistaiseksi ainoat polttarit. Joo. Odotukset oli korkealla mutta ensin mentiin syömään (pizzaa) sitte yhden kaverin luo saunaan ja ottaan pohjia. Silloin vielä ajattelin josko tässä jotain tapahtuu.. mutta lopulta mentiin vain baariin. Mutta kaverit tarjosi sen illan.
 2. Varmaan todistajien kanssa käydään jossain syömässä toimituksen jälkeen, kun nyt oon sitä asiaa mielessä pyöritellyt.
 3. Ikää molemmilla 40+, uusintayritys (mulla jo kolmas) joten ei taida mitään hillittömiä pirskeitä tulla. Ei sitä rahaa kauheasti jää säästöön kun on 2 teiniä talossa eikä mikään kovin kummoinen työ.
 4. Jotain täytyy kyllä nappasta, kyllä se niin jännittää. Täytyy varoa ettei pappi kieltäydy vihkimistä humalaan vedoten.
 5. Onko muut ajatellu/toteuttaneet vihkimistä ihan pienimuotoisesti, kahden todistajan läsnäollessa maistraatissa tai kirkkoherranvirastossa. Tuleva puolisoni ei ole mikään juhlien järjestäjätyyppi (itse niitä kyllä tykkään pitää ja kotonani äiti auliisti aina valmisti kaikille tarvittavat juhlat) Mutta en jaksa enää sitä häästressiä.... tässä kun molemmat on uusintayrityksellä. Kahvitamme käpykakun kera kyllä kaikki onnittelijat sitten kun niitä jatkuvana virtana tulee..
 6. En muista koska käytiin ostamassa sormukset (hyvissä ajoin kuitenkin), niissä ei ole kaiverruksia vaan. Niihin olis kaiverrettu 1122; eli 01.01.2022 Siitä on sitten helppo laskea kauanko on oltu kihloissa
 7. No mun exä veti koko hernepellon nokkaansa ja oletti miten kukakin asiaan suhtautuu. Mettään meni nekin oletukset. Se oli kyllä aika hupaisa tyyppi, aina järjestelemässä kaikkien asioita ihan huomaamattaan.
 8. Valo appissa
 9. Olette avioliittolain mukaan kihlautuneet.
 10. Kun valkokullan pinta kuluu (rodinointi), siitä tulee punertavaa. Hopea pysyy valkoisena. Miehesi oli kaukaa viisas.
 11. Edustan sitä 1% vastaajista joka on viidettä kertaa kihloissa. Nuorena oli 2 ihan turhaan ja lasten äidin ja nyxän välissä oli 4v yksi ihan turha suhde. Että semmosta...
 12. No me ehdittiin seurustella pari kuukautta. Sitten päivämäärällä 1122 vaihdettiin sormukset, kun ollaan molemmat jo uusinta kierroksella. Naimisiin mennään joskus vuosien päästä hyvin pienimuotoisesti, kirkkoherran virastossa kahden todistajan läsnä ollessa.