LolitaV

Rouva
 • Content count

  16274
 • Joined

 • Last visited

About LolitaV

 • Rank
  VIP
 • Birthday July 15

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pk-seutu

Recent Profile Visitors

1916 profile views
 1. Longchamp; myytkö 17€ posteineen?

  Hanna

  1. LolitaV

   LolitaV

   Moi!

   Valitettavasti postarit tulis siihen päälle.

  2. hanna63

   hanna63

   Paljonko olis? Meinaa meille tulee melko kookkaatkin lähetyksen postilla kotiin.

  3. LolitaV

   LolitaV

   Postin hinnat on kyllä älyttömiä, mutta halvimmillaan taitaa olla 5,90.

   P.S. Miksi tämä on Single Status Update -kohdassa? :) Yksityisviestejä voi lähettää kirjekuorenkuvakkeesta oikealla ylhäällä. Meneehän nämä viestit tietty näinkin perille.

    

 2. Until your heartbeat hurts no more, until your feet lift off the floor. Until they get the best of you, you must keep on climbing through.

 3. Burden sleeps next to me.

 4. ^Äsh. Miten toi viesti tuli vierailijan tunnuksilla?
 5. Harmillinen juttu, kannattaa varmaan etukäteen kysyä kampaajalta mitä se koekampaus pitää sisällään. :-/ Mulla kävi niin että puhelimessa jo sanoin että ei tarvitse varsinaista koekampausta tehdä (koska en halunnut maksaa siitä). Sovittiin suullisesti ja vein kampaajalle kuvia millaisen haluaisin. Juteltiin sitten noin 15 -20 minuuttia ja vein siis kuvia kampauksista, jotka olin tulostanut netistä. Kampaaja oli tosi ammattilainen ja sai loihdittua haluamani kampauksen hääpäivänä ilman että tehtiin koekampausta.
 6. Pidän kihla- ja vihkisormusta muuten aina paitsi nukkuessa, likaisia töitä tehdessä ja suihkussa/ saunassa tai muuten, jos maalaisjärki sanoo että kannattaa ottaa pois: esim. leipominen. Yritän muutenkin välttää kolistelemasta sormuksiani esim. muihin metalleihin jos mahdollista.
 7. Uusin löytöni on Guerlainin Lovely Cherry Blossom
 8. Tuo alkaa olla jo tökeröä ja vähintään moukkamaista käytöstä. Kyseinen johtaja ei tainnut edes arvata että antoi todella typerän kuvan itsestään, vai kuinka? Voisinpa veikata että keski-ikäinen "herrasmies" kyseessä?
 9. Tarkoitus ei ollut vähätellä, Neferty. Jokainen suhtautuu nimiasioihin eri tavoin. Kuten Pilvinenkin tuossa edellä asian ilmaisi, ihmisillä on niin erilaiset käsitykset sukunimiasioista ja harva tekee moista ilkeyttään jos esim. ei vaan tiedä että nimi on muuttunut tai onko se edes muuttunut ja hajamielisyyksissään ja vanhasta tottumuksesta kutsuu väärällä nimellä. Kaikenlaisia virheitä tapahtuu kenelle hyvänsä joskus vahingossakin. Omia kokemuksiani: vaihdoin sukunimeni naimisiin mentyäni vajaa pari kuukautta sitten. Hyvä jos itsekään muistaa aina puhelimeen vastatessa että nimi on muuttunut saati kun uusi nimi pitää kirjoittaa jonnekin papereihin. Vähitellen uuteen nimeen varmasti tottuu. Jos joku vahingossa kutsuu minua vanhalla sukunimellä, se herättää minussa ainoastaan hilpeyttä ja nostalgiaa. Kuten pomoni tässä pari viikkoa sitten viimeksi kutsui vanhalla nimelläni kokouksessa ja nauroimme asialle yhdessä. Pomo näytti vähän nololta jopa mutta minua moinen moka ei haitannut.
 10. Mielestäni ei tuollaisia monesti väärinkäsityksiä kannata ottaa vakavasti, ihmiset eivät vaan jaksa ajatella asiaa pidemmälle. Sopivan tilaisuuden tullen kannattaa toki sanoa asiasta, että sinulla on pysynyt sukunimi samana vaikka menit naimisiin. Jotkut ihmiset sattuu vaan olemaan niin konservatiivisia ja vanhakantaisia mutta se on heidän elämäänsä ja heidän ongelmansa, turhaan loukkaantua moisesta. Itsehän voisit vääntää vaikka huumoria heidän kustannuksellaan. ;D
 11. Aikaa kulunut häistä noin 4 viikkoa ja lisää töppäyksiä tuli mieleen.. Valitettavasti monet niistä koskevat pitopalvelun toimintatapoja. - Kirkosta juhlapaikalle oli matkaa parikymmentä kilometriä, meillä oli hieno Cadillac hääautona, jolla ei lähdetty kehäteitä hurjastelemaan vaan kuski ajoi pikkuteitä -> matka kesti huomattavasti arvioitua kauemmin. Pitopalvelun tyypit eivät olleet antaneet vieraiden istuutua pöytiin ennen meidän, juhlakalujen, saapumista paikalle. Vieraat olivat sitten palloilleet eteisessä ja kuka missäkin kärsimättöminä odottaen juhlakaluja. Mielestäni homma oli pitopalvelun moka - ja pahasti. Tällaista emme osanneet ottaa huomioon, oletimme automaattisesti että vieraat toki saavat istua pöytiin ja tulla sieltä sitten onnittelemaan meitä. - Pitopalvelu töppäili siis muutenkin vaikka ruoat olivat kyllä onnistuneita. Hääkakun reunat olivat kuljetuksessa "suttaantuneet", varmaan tarttuneet kakkulaatikoiden reunoihin kiinni ja kerma oli mennyt vähän lyttyyn paikoitellen. Kakussa ei ollut myöskään hääkoristetta - olimme automaattisesti olettaneet että siihen olisi tullut sellainen... - Pitopalvelu oli kattanut pöytiin jokaisen paikalle olutpullon valmiiksi! ??? Se oli minusta todella outoa. Aika suuri osa porukasta kun ei edes juo olutta, monet olivat kuskina ja osa oli absolutistejakin.. Mistähän kummasta pitopalvelu oli saanut päähänsä kattaa pullot pöytiin jokaisen paikalle?! Sitten kun illan aikana monen vieraan kohdalla pullo jäi koskematta, tarjoilijat olivat siirtäneet pullon vieressä istuvalle.. Aika koomista.
 12. Meillä oli "myötä- ja vastoinkäymisissä". Tuo kuolemaan viittaaminen vaikutti jotenkin rajulta, melkeinpä kornilta. Vaikka onhan kuolema luonnollinen asia mutta sitä ei haluttu korostaa mitenkään niin onnellisena päivänä.
 13. Nukuin klo 2:00 - 7:00 ja olin aivan silmät ristissä herättyäni, ei riittänyt viisi tuntia, mutta minkäs teet kun edellispäivän ja -illan järjestelyt veivät niin paljon aikaa... Klo 8:00 oli jo kampaajalle meno ja silmäpussit olivat melkoiset. Klo 11 riensin sitten meikkiin ja onneksi meikkaajat saivat naamastani siedettävän näköisen ja silmäpussit häivytettyä. Olin kyllä täynnä adrenaliiniä ja tarmoa kun vihdoin viimein heräsin kampaajalla istuessani ja päivä sujui ongelmitta. Pahin väsymys tuli häiden jälkeisenä päivänä, kas kummaa, kun oltiin juhlittu suurta päiväämme noin aamu neljään asti.
 14. Vietimme hääyön omassa kotona, omassa sängyssä, jossa olemme nukkuneet jo monta vuotta ennen hääpäivää. Joten mitään normaalista poikkeavaa ei kyllä tapahtunut. ;D Oli mukava päästä lepäämään ihanan päivän päätteeksi. Muut asiat jääköön salaisuudeksi.
 15. Työkaverit olivat hankkineet lahjan mikä oli kiva ylläri. Miehen työpaikalla eivät muistaneet mitenkään ja se kyllä vähän harmitti (ilmeisesti vain minua, sillä mieheni ei ollut siitä mokiskaan...). Edit: Kyllähän ne miestäni onnittelivat kuulemma töissä, mutta eivät edes millään pienellä kortilla tai lahjalla muistaneet.