LolitaV

Rouva
 • Content count

  16274
 • Joined

 • Last visited

About LolitaV

 • Rank
  VIP
 • Birthday July 15

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  pk-seutu

Recent Profile Visitors

2033 profile views
 1. Longchamp; myytkö 17€ posteineen?

  Hanna

  1. LolitaV

   LolitaV

   Moi!

   Valitettavasti postarit tulis siihen päälle.

  2. hanna63

   hanna63

   Paljonko olis? Meinaa meille tulee melko kookkaatkin lähetyksen postilla kotiin.

  3. LolitaV

   LolitaV

   Postin hinnat on kyllä älyttömiä, mutta halvimmillaan taitaa olla 5,90.

   P.S. Miksi tämä on Single Status Update -kohdassa? :) Yksityisviestejä voi lähettää kirjekuorenkuvakkeesta oikealla ylhäällä. Meneehän nämä viestit tietty näinkin perille.

    

 2. Until your heartbeat hurts no more, until your feet lift off the floor. Until they get the best of you, you must keep on climbing through.

 3. Burden sleeps next to me.

 4. ^Äsh. Miten toi viesti tuli vierailijan tunnuksilla?
 5. Harmillinen juttu, kannattaa varmaan etukäteen kysyä kampaajalta mitä se koekampaus pitää sisällään. :-/ Mulla kävi niin että puhelimessa jo sanoin että ei tarvitse varsinaista koekampausta tehdä (koska en halunnut maksaa siitä). Sovittiin suullisesti ja vein kampaajalle kuvia millaisen haluaisin. Juteltiin sitten noin 15 -20 minuuttia ja vein siis kuvia kampauksista, jotka olin tulostanut netistä. Kampaaja oli tosi ammattilainen ja sai loihdittua haluamani kampauksen hääpäivänä ilman että tehtiin koekampausta.
 6. Pidän kihla- ja vihkisormusta muuten aina paitsi nukkuessa, likaisia töitä tehdessä ja suihkussa/ saunassa tai muuten, jos maalaisjärki sanoo että kannattaa ottaa pois: esim. leipominen. Yritän muutenkin välttää kolistelemasta sormuksiani esim. muihin metalleihin jos mahdollista.
 7. Uusin löytöni on Guerlainin Lovely Cherry Blossom
 8. Aikaa kulunut häistä noin 4 viikkoa ja lisää töppäyksiä tuli mieleen.. Valitettavasti monet niistä koskevat pitopalvelun toimintatapoja. - Kirkosta juhlapaikalle oli matkaa parikymmentä kilometriä, meillä oli hieno Cadillac hääautona, jolla ei lähdetty kehäteitä hurjastelemaan vaan kuski ajoi pikkuteitä -> matka kesti huomattavasti arvioitua kauemmin. Pitopalvelun tyypit eivät olleet antaneet vieraiden istuutua pöytiin ennen meidän, juhlakalujen, saapumista paikalle. Vieraat olivat sitten palloilleet eteisessä ja kuka missäkin kärsimättöminä odottaen juhlakaluja. Mielestäni homma oli pitopalvelun moka - ja pahasti. Tällaista emme osanneet ottaa huomioon, oletimme automaattisesti että vieraat toki saavat istua pöytiin ja tulla sieltä sitten onnittelemaan meitä. - Pitopalvelu töppäili siis muutenkin vaikka ruoat olivat kyllä onnistuneita. Hääkakun reunat olivat kuljetuksessa "suttaantuneet", varmaan tarttuneet kakkulaatikoiden reunoihin kiinni ja kerma oli mennyt vähän lyttyyn paikoitellen. Kakussa ei ollut myöskään hääkoristetta - olimme automaattisesti olettaneet että siihen olisi tullut sellainen... - Pitopalvelu oli kattanut pöytiin jokaisen paikalle olutpullon valmiiksi! ??? Se oli minusta todella outoa. Aika suuri osa porukasta kun ei edes juo olutta, monet olivat kuskina ja osa oli absolutistejakin.. Mistähän kummasta pitopalvelu oli saanut päähänsä kattaa pullot pöytiin jokaisen paikalle?! Sitten kun illan aikana monen vieraan kohdalla pullo jäi koskematta, tarjoilijat olivat siirtäneet pullon vieressä istuvalle.. Aika koomista.
 9. Nukuin klo 2:00 - 7:00 ja olin aivan silmät ristissä herättyäni, ei riittänyt viisi tuntia, mutta minkäs teet kun edellispäivän ja -illan järjestelyt veivät niin paljon aikaa... Klo 8:00 oli jo kampaajalle meno ja silmäpussit olivat melkoiset. Klo 11 riensin sitten meikkiin ja onneksi meikkaajat saivat naamastani siedettävän näköisen ja silmäpussit häivytettyä. Olin kyllä täynnä adrenaliiniä ja tarmoa kun vihdoin viimein heräsin kampaajalla istuessani ja päivä sujui ongelmitta. Pahin väsymys tuli häiden jälkeisenä päivänä, kas kummaa, kun oltiin juhlittu suurta päiväämme noin aamu neljään asti.
 10. Vietimme hääyön omassa kotona, omassa sängyssä, jossa olemme nukkuneet jo monta vuotta ennen hääpäivää. Joten mitään normaalista poikkeavaa ei kyllä tapahtunut. ;D Oli mukava päästä lepäämään ihanan päivän päätteeksi. Muut asiat jääköön salaisuudeksi.
 11. Sovittiin ettei huomenlahjoja osteta. Häämatkalla sitten ostettiin yhdessä kaikkea pientä kivaa.
 12. @Elisa_80: lestadiolaisilla on omat sääntönsä jotka pohjaavat johonkin käsitykseen, jota me muut emme tiedä. Tuskin monet lestadiolaiset itsekään tietävät miksi meikkaaminen, alkoholin käyttö, tanssiminen, rock- ja popmusiikki tai televisio ovat syntiä. Se vain on heille opetettu pienestä pitäen. Olisi hauskaa kuulla jonkun lestadiolaisen kertomana MIKSI ko. asiat ovat syntiä?
 13. Voiko siis sormukseen kaivertaa sydämen ihan norm. liikkeessä? Esim. miehen nimi oma nimi ja hääpäivä?
 14. Josko Mia K tai joku muu asiantuntija voisi listata vaikkapa 5 tärkeintä seikkaa, jotka tulisi ottaa huomioon timanttisormusta ostaessa? Niistä voisi jokainen tehdä itselleen mieleensä "muistilistan" jota toistaa mielessään mantran tavoin kun lähtee sormusostoksille.
 15. Keräilen hajuvesiä joten olisihan niistä mitä valita. Taidan laittaa Lolita Lempickan nimikkotuoksua, joka on ollut minulle ykkönen jo monta vuotta. Toisaalta jokin uusi tuttavuuskaan ei olisi pahitteeksi. :