Jump to content
Naimisiin.info

Bona Dea

Rouva
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo

Bona Dea's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Bona Dea

  Mauritius

  Me&I: Me olimme Mauritiuksella häämatkalla viime kesänä (muistaakseni 28.7-11.8). Ilmat vastasivat lämmintä Suomen kesää (trooppisemmassa muodossa;)). Ei ollut tukahduttavan kuuma, mutta ei kylmäkään. Päivällä jaksoi hyvin touhuta kaikenlaista. Illat olivat viileämpiä. Kannattaa varata villapaitaa tms illallisille, varsinkin jos on tällainen vilukissa kuin minä (mies tarkeni t-paidassa). Kannattaa pyytää tarjous myös Kaleva Travelilta. Saimme heiltä tasan samanlaiseen matkaan tarjouksen yli 500e edullisemmin. Lensimme Pariisin kautta, jossa viivyimme menomatkalla pari päivää (suosittelen!). Mauritiuksen hotellina meillä oli Le Victoria ja koko matkan hinta oli muistaakseni n. 2100-2200/hlö.
 2. En muista olenko joskus tänne heikkolaatuisen kuvan sormuksistani tuonut. Tässä parempi kuva. Kihla on Tillanderin rivitimanttisormus ja vihki teetetty 0,47ct. Molemmissa kultaiset rungot, solitairessa valkokultaistutus.
 3. Tässä muutama kuva meidän viime viikolla lähteneistä kutsuista. Olihan noissa askartelemista, mutta olen melko tyytyväinen lopputulokseen
 4. Alla olevassa kuvassa oma kihla- ja vihkisormusyhdistelmäni (pahoittelen omaa ja kamerani kykenemättömyyttä tarkempaan kuvaan). Kihlana Tillanderin rivitimanttisormus (n. 2000e) ja vihkinä teetetetty solitaire 0,47ct kivellä (n. 3400e). Hieman kieltämättä meinasi usko loppua, kun vihkisormuksen ensimmäinen versio oli hyvin kaukana tästä Onneksi kolmannella kerralla kultaseppä oli ymmärtänyt, mitä hain ja se on täydellinen <3
 5. Mulle tulee tähtiksen tavoin Victor&Rolfin Flowerbomb. Oon ihan rakastunut siihen tuoksuun! Korkkaus on tosin tapahtunut jo
 6. Tässä kuva omasta puvustani. Useita kävin kokeilemassa, mut kyllä tämä on mun THE puku. Puku on Atelier Diagonalin, ja niitä on myyty Suomessa vain muutama. Puku ei jostain syystä istu hyvin kovinkaan monelle, mulle se oli ihan täydellinen<3 Kuva on otettu liikkeessä oston jälkeen ja puku on kavennettu nuppineuloilla. Myös sweetheart -etumusta syvennetään enemmän sydämen muotoiseksi. Lisäksi kuvassa olevan vaaleanpunaisen nauhan tilalle tulee haalemman värinen ja se sidotaan rusetille selkään. Puvun alle tulee suurempi vannehame, minkä jälkeen lyhennystä ei toivottavasti tarvita. Lyhennys on helman ihanan pitsireunan takia melko vaikeaa. Pitsireunainen itsetekemä huntu odottaa kaapissa. Kesää odotellessä
 7. Meille kihlasormuksiin tuli teksteiksi sulholle: Rakastaen, Bride_S pp.kk.vv ja minulle: Rakasten, Sulho pp.kk.vv. Rakastamisellehan kaikki perustuu ja halusimme jotain enemmän kuin pelkän nimen ja pvm. Lisäksi halusimme jotain suomeksi, koska kielipää ei ole sulhon vahvuuksia. Vihkitekstejä vielä mietitään. Sulholle vihkiteksti tulee samaan sormukseen, minulle uuteen (ei edelliseen olisi mahtunutkaan, koko 15). Hieman yllätyin, kun teksti oli kaiverrettu kahteen riviin kapeaan sormukseeni. Selvää saa, jos tarkkaan katsoo, ja yhteen riviin ei olisikaan juuri mitään mahtunut.
 8. Meillä kihlat oli hieman keskimääräistä hinnakkaammat. Itse halusin keltakultaisen rivitimanttisormuksen, jota löytyi Tillanderilta kahdella eri timanttikoolla. Minulle olisi käynyt myös pienemmät timantit, mutta sulho halusi sormukseeni välttämättä ne suuremmat. Hintaa sormukselle tuli hieman vajaa 2k euroa. Sulhon leveähkön puolipyöreän keltakultasormuksen hinnaksi tuli n. 500e. Sulholle ei tule vihkisormusta, mutta itse haluan rivisormukselleni kaveriksi melko näyttävän yksitimanttisen sormuksen. Ensi kesää odotellessa:)
 9. Keltakulta timanteilla! Monilla valkokultaiset korut näyttävät upeilta ja ovet monesti "trendikkäämpiä" kuin keltakultaiset, mutta itselleni keltakulta sopii paremmin. Myös sulhoni valitsi keltakultaisen sormuksen, eikä kumpikaan juurikaan harkinnut valkokultaa. Kihlani on keltakultainen rivitimanttisormus keltakultaisella istutuksella, jota tehdään yllättävän vähän. Suurin osa keltakultaisten sormusten timanteissa on tehty valkokultaistutukseen, mutta itseäni miellyttää huomattavasti enemmän tuo keltakultaistutus, itse timantit loistavat selkeämmin. Vihkisormukseksi haluan yksitimanttisen keltakultasormuksen.
 10. Me kihlauduimme heinäkuun lopulla ja elokuun puolessa välissä kutsuimme molempien vanhemmat ja pikkuveljeni kihlajaiskahville. Tein itse valkusuklaatäytekakun ja kalkkunapiirakkaa. Lisäksi tarjolla oli pullaa, keksejä ja tietenkin onnittelumaljat. Molempien vanhemmat pitivät kovin juhlista, tarjoiluista ja tietenkin juhlan aiheesta:) Eli pienelläkin vaivalla voi saada ihanan tilaisuuden aikaan. Kavereille emme varsinaisia kihlajaisia pidä, vaan juhlimme kihloja kavereiden kanssa samaan aikaan kuin valmistujaisiani syyskuun lopulla.
×
×
 • Create New...