Jump to content
Naimisiin.info

hanna63

Rouva
  • Viestit

    4109
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hanna63 kaikki viestit

  1. Moikka,

    luin sun juttua töistä käymisestä Helsingissä. Tuli jotenkin olo, että ootkohan samassa firmassa töissä, kun mun poika? Poika siis asuu Pirkkalassa, ei käy paljoa Tampereen toimistolla ja käy usein myös Helsingissä toimistolla..... ja alahan on atk.

    :P Johanna

  2. Mä voisin olla vuorostani tänä vuonna auttaja. Kovin suurta summaa en pysty irrottamaan, mutta jos kerran näinkin päin. Laitatko tilinumeron minne laitan rahaa?

     

    Hanna

  3. Miten saan allekirjoituksen vai mikä se nyt lienekään, siis linkin päikkyyni, sinne missä tickerikin on?
  4. Longchamp; myytkö 17€ posteineen?

    Hanna

    1. LolitaV

      LolitaV

      Moi!

      Valitettavasti postarit tulis siihen päälle.

    2. hanna63

      hanna63

      Paljonko olis? Meinaa meille tulee melko kookkaatkin lähetyksen postilla kotiin.

    3. LolitaV

      LolitaV

      Postin hinnat on kyllä älyttömiä, mutta halvimmillaan taitaa olla 5,90.

      P.S. Miksi tämä on Single Status Update -kohdassa? :) Yksityisviestejä voi lähettää kirjekuorenkuvakkeesta oikealla ylhäällä. Meneehän nämä viestit tietty näinkin perille.

       

  5. Mun ostokset siis 13,90 €.

    Saanko maksuaikaa 15.12.?
    Laitatko tilinumeron minne maksan. Laitatko siis pakettiautomaatilla? Sitten jos, niin sopiva olisi S-market Lehtomäki Kouvola.

    Hanna

  6. Mulle käy smartposti hyvin vaikka Kuusankoski Kauppakeskus Veturi. Riittäiskö pelkkä puhelinnumero? Se on 0400 882734/Johanna Andersson.

    Laitatko sun tilitiedot ja summan (postarit)

  7. hanna63

    Sun ava on erehdyttävästi yhden mun luokkakaverin näköinen.........:ph34r:

    1. Ei

      Ei

      :grin: Kuvassa on näyttelijä Natalie Dormer, mut se ei varmaan ole sun luokalla? :lol:

    2. hanna63

      hanna63

      Ei todellakaan, mut oon kaivannu vanhan luokkakuvan esiin ja mun luokkakaverin yhdennäköisyys on ilmiömäinen tähän ladyyn. Ne vois olla siskokset :P

  8. Mulla tiedossa hääbändi, nimi aina vaihtelee millä kokoonpanolla ovat liikkeellä. Kokemusta on, ovat ei kovin vanhoja - ei kovin nuoria, ottavat hyvin huomioon musiikkivalinnat yms. Yhteystiedot saa privalla.
  9. Laura_77 sehän ois aika ikävää, koska paikka on todella kiva erilaisten juhlien pitoon ja muihin kylätapahtumiin. Mun mielestäni paikka on myös edullinen.
  10. Catap meillä oli melko samalla tavalla koristellut tuohukset, kuin maitokavin kuvassa. Stopparit oli, ja hyvin piti. Ostettiin tuohukset kirkosta, kirkon kerho oli niitä tehnyt, taisivat maksaa 3 €/kpl. Itsekin voi toki koristella, mutta haluttiin kannattaan omaa seurakuntaa. Mulla on sellaset "nakkisormet", että ois varmaan tullu aika töpöt itsetehtynä.
  11. En nyt muista olenko jo tänne jotakin vastannut, mutta siis; minä ort. ja mies siv.rek. Kävimme maistraatissa, jonka jälkeen meillä oli avioliittoon siunaaminen ort.kirkossa. Parhaitan asia selviää, kun neuvottelee papin kanssa.
  12. Meillä onnittelut kirkossa ja sitten vieraat menivtä ulos kirkosta tekemään meille kujan hääautolle. Ihan rauhassa kaikki ehtivät onnitella, eikä ollut mitään kiirettä "juosta ulos" odottamaan
  13. catap Mulla oli kimppu. Annoin sen heti kirkkoon tullessa kaasolle (oli sovittu papin kanssa). Sitten kun toimitus oli ohi ja siirryimme ottamaan onniteluja vastaan kaaso otti meidän tuohukset ja antoi kimpun takaisin. Valokuvassa olis ollu hassua olla ilman kimppua. Mulla oli sellainen pieni orkidea-kimppu, pienessä morsiuskahvassa. Mun päikyssä on siitä kuva, jos haluat vilkaista. Sulhon ja mun kukka makso yhteensä 25 €, kukkakaupias kylläkin tuttu.
  14. Aitomäen Nuorisoseurantalo ja pitopalvelu Kuusankoskelta, Eksan Krouvi. Tekevät kuljetuslaatikoihin/lämpö valmiiksi. Sieltä saa pelkät tarjoilut tai sitten hlökunnan mukaan. Nuorisoseurantalolla on astiat ja pesukoneet yms. Tiedustellessani, tää oli edullinen, vrt. valmispaikat. Tää nyt oli vaan mun ehdotus....
  15. hanna63

    Hääjuhlan maksullisuus

    Uskallanpa minäkin laittaa tähän väliin....... Ollaan oltu yhdessä yli 10 vuotta ja kippoja ja kuppeja on ihan riittämiin. Meidän häissä ei anneta lahjoja. Hääjuhla on lahja vierailta meille, ei edes tiedetä missä juhlat on, ennenkuin tullaan kirkosta ulos, kuski vie jonnekin...... Kaaso on hoitanut kaiken. Sen tiedän, että vieraat maksavat jokainen 25 €/hlö (ei tule lapsia). Kaikki vieraat ilmoittivat tulevansa, eikä kukaan valittanut maksusta, päinvastoin, olivat helpottuneita, kun ei tarvi miettiä mitä lahjaksi. Tuolla 25 € summalla jokainen voi syödä ja juoda niin paljon kuin sielu sietää. Häämatkalla olin jo viikonloppuna ja sitten kun mennään jonnekin kauas pidemmäksi aikaa, haluan sen matkan kyllä ihan valita ja maksaa.
  16. Huh kuinka pitkä ketju..... Me ei saada yhtään lahjaa. Hääjuhlan kustantaa vieraat, jotka ovat kaikki aikuisia. He maksavat kaasolle jokainen 25e/hlö (siis pitopalvelun kulut). Ollaan oltu jo niin pitkään yhdessä, että kippoja ei tarvita. Kaikki kutsutut tulee, eikä kukaan kuulema niuhottanut maksusta. Olivat tyytyväisiä, kun ei tarvi miettiä mitä lahjaksi. Näin meillä
  17. Koemeikki+juhlapäivän meikki 60 €, sisältää biothermin matkakokoiset puhd/kasvovesi+kosteusvoide. Kampaus sulhon siskon tekemä (kampaaja), ei maksa mitään. Värjäyksestä maksan 20 €.
  18. Onnea Servalle Meidän mies tietää täällä kirjoittelusta, ei oo rekistöröitynny, mut varmaan on jotain käynny kukemassa......
  19. Meillä sormuksissa molemmat päivät eli siviili ja kirkko. Voidaan sitten juhlia kumpanakin päivänä
  20. Vieras_Tatonka_* Ihanaa, että oot saannu tilanteen seesteiseksi ja pääset nauttimaan rauhassa tulevasta. Kaikkea hyvää sinulle!
  21. Koemeikissä käyty ja olen todella tyytväinen lopputulokseen. Meikkaaja esitti omia ajatuksiaan ja sain itse valita mihin "suuntaan" tehdään. Iho oli meikattu, mutta ei liikaa. Piirsi ja kirjasi kaiken ylös sitten h-hetkeä varten. Kannatti maksaa 60 €. En ole koskaan aikaisemmin ollut ammattilaisen meikattavana, mutta suosittelen. Ei tarvitse sitten itse hermoilla tärkeänä päivän, voi vain nautiskella
  22. Päivänsäde 08 Mäkin olen ajatellut laulaa samaa kappaletta, onko tossa yllä kaikki sanat lauluun? Kappale tunttu äänialaltaan mulle sopivalta.
  23. hanna63

    Itkitkö häissäsi?

    IIIIIKKKK, mitä tuleman pitää....... Mut voi palkata kaikenlaisiin juhliin itkijäksi Jännittääkin ihan kauheesti miten omat häät menee, jos vollotan kuin vesiputous, kyyneleitä silmistä ja nenästä! Siinä ei yks nessulina riitä!
  24. Muutettiin tässä hiljattain ja sulkki halus mun sukukuvat esille (niissä kuvissa näkyy ex). Tänään saapunu sormuskin on rakennettu ensimmäisestä vihkisormuksesta , se ei sulhoa haitannu. Muuten sormus olisi pölyttynyt käyttämättömänä laatikossa. Mitä muut olette mieltä moisesta sormuksesta? Voisitteko kuvitella pitävänne edellistä vihkisormusta?
×
×
  • Create New...