Pirppis

Naikkari
 • Content count

  2685
 • Joined

 • Last visited

About Pirppis

 • Rank
  Konkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

4069 profile views
 1. Toisaalta ja toisaalta. Välillä toivoo, että tämä oma viestimäärien no life ja hall of shame katoaisi. On tullut sen verta monta vuotta tällä palstalla notkuttua. Nyt muuten menee tuo tavutus ikävästi täällä viestikentässä. Älä silti uudisraivaile liikaa kerralla, edelleen. Muoks. Multa katosikin näköjään juuri vajaat 40 000 postausta. Ei tarvitse juhlia sitä määrää!
 2. Mitä iloa on olla sisäpiirissä, jos kukaan ei tiedä, eikä sillä voi brassailla?
 3. Anteeksi kun häiritsen sua näin, mutta sun avatar kuvas ei taida toimia tai jotain, koska kuva ei näy ja latailee kauheen kauan, ainakin mulla. En sit tiedä, missä vika, mut ajattelin että ehkä haluat tietää ja katsastaa tilanteen. Voihan vika munkin koneessa olla, mutta muiden avatarkuvat eivät ole aiheuttaneet ongelmia mulle.

  1. Yavanna

   Yavanna

   Niin ja en mä tosta avasta/profiilikuvasta niin muuten, mutta tosiaan toi kun se aiheuttaa mulla sen, että siellä missä se on näkyvissä, selain tuntuu latailevan ikuisuuden.

 4. Tämä on kestoaihe naikkareissa, mistä on väännetty aina naikkareidenkin alkuajoista asti. Kyllä omankin käsityksen mukaan kihloissa ollaan, kun kositaan/häistä sovitaan. Jos se osapuolista helpommalta tuntuu olla olematta kihloissa ennen virallisia nimiä paperissa, sitten niin?
 5. Minella, ihana tarina.
 6. Kiitos Uuri, sain tilattua erikoistyönä isomman koon näistä Toivomuslähdesormusten setistä, mistä kyselin aiemmilla sivuilla. Tosi kaunis yhdistelmä.
 7. Siitä kihlasta ja vihkistä, mikä muodostaa yhdessä timanttisen kukan muodon. Kelta- ja valkokulta hinnat erikseen ja yhdessä? Kuinka paljon yleensä esittelyissä on alennusta noista? Milloin olisi esim. Espoon Sellossa tai Tapiolassa(?) esittely? Tuo 10.3. ei sovi. Edit. T92 ja T93 ilmeisesti ovat kyseessä siis.
 8. Milloin olisi seuraava esittely/tarjous PK-seudulla esim. Leppävaaran Sellossa? Toiveena olisi kultainen Toivomuslähde (ne molemmat). Sormet ovat aika "nakit" eli varmaan kokoa 17 tai isompaa pitäisi olla ja mikä olisi hinta suurin piirtein?
 9. Ei ole miestä, mutta kun näin tätä ikää on tullut, niin: - Joku kokkauskurssi - Kosmetologi - Rauhallista oleilua ja saunomista - Ei missään nimessä mitään sporttista tai riekkumista - Vain lähimmät ystävät paikalla - Mielellään sen miehen tapaisin sitten loppuillasta ja juhlat ns. yhdistyisivät.
 10. Perinteinen kotiruoka kelpaa hyvin, mutta omaan makuuni pitäisi olla tarjolla hyvinkin runsaasti eri lajeja. Ei siis tyyliin kaksi ja höysteet. Erilaisia salaatteja, lihapullia, karjalanpiirakoita, munavoita, perunaa, lohta, patonkia, piirakoita etc. Jokaiselle jotakin. Edit. Ja jos juhlat jatkuvat yöhön, niin yöruokaa. Esim. kinkkukiusaus toimii silloin.