Yavanna

Rouva
 • Content count

  841
 • Joined

 • Last visited

About Yavanna

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 03/11/79

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.blogit.naimisiin.info/blogs/Sapphire
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Helsinki

Recent Profile Visitors

1693 profile views
 1. Tuota, mulle taisi tulla kymmenen vuotta täyteen jo pari vuotta sitten. Piti ihan omasta profiilista katsoa ja sen mukaan olen ollut jäsenenä täällä vuodesta 2003 alkaen. Niin se aika kuluu. Ja pahoittelut, että huomasin tämän vasta nyt, mutta kun en tällä alueella käy, jos nyt mitään erityistä syytä sille ei ole. No nyt sitten uteliaisuuttani tulin pitkästä aikaa kurkkimaan ja hoksasin tämän. T. Lahopää.
 2. Anteeksi kun häiritsen sua näin, mutta sun avatar kuvas ei taida toimia tai jotain, koska kuva ei näy ja latailee kauheen kauan, ainakin mulla. En sit tiedä, missä vika, mut ajattelin että ehkä haluat tietää ja katsastaa tilanteen. Voihan vika munkin koneessa olla, mutta muiden avatarkuvat eivät ole aiheuttaneet ongelmia mulle.

  1. Yavanna

   Yavanna

   Niin ja en mä tosta avasta/profiilikuvasta niin muuten, mutta tosiaan toi kun se aiheuttaa mulla sen, että siellä missä se on näkyvissä, selain tuntuu latailevan ikuisuuden.

 3. Hei tosiaan, kuten sanoin, voin tarvittaessa auttaa pojan hoidossa, kun nyt on tosiaan reilusti vapaata. Ja ei, en oo soitellu mun mutsille, enkä soita, tiedän kyllä, että millanen hätäilijä se osaa joskus olla ja sais tuostakin hepulit. Ai joo, jos se kaatuminen johtui siitä, ettei niita portaita oltu huollettu asianmukaisesti, niin käykää ihmeessä tekemässä valitus teidän isännöitsijälle, koska eihän se käy, että ne jätetään hoitamatta ja jos se on niiden moka, niin nehän on korvausvelvolli...

 4. No me saimme häämme jo järjestettyä, vanhemmat auttoivat aikalailla. Ihanat häät tuli, pienestä budjetistamme huolimatta. Jätän tämän ketjun tähän, jotta muutkin löytävät neuvoja ja ideoita omiin häihinsä, joiden budjetti on hyvin pieni. Mut jos mode tia modet katsovat tämän tarpeettomaksi niin tehköön mitä tekevät tälle.
 5. Äsh... ei onnistununna näemmä linkkaus. :P

 6. Ai joo hei täältä voi pyytää statuksen vaihtamista tietoihinsa. Itsekin hoksin vasta. :)

  Ja kiva kun kävitte meidän juhlissa pikkuisen kanssa. Oli ihana nähdä teitä.

  Me tullaan kyllä jossain välissä käym...

 7. Kiitti Yvory, täytyypä tarkistaa tuo vinkkisi. En mä haluakaan kuin pari ulkona napattua hääkuvaa, joita sit vois joillekin sukulaisille ja parille kaverille antaa. Siis jos sillon olis hyvä sää. Sateen sattuessa pitäis varmaan sit räpsiä sisällä tai jossain paremmassa paikassa. Jos ei muuten, ni täytynee yhdeltä miehen tutulta kysellä.
 8. No niin. Melkein kaikki alkaapi olla kunnossa. Mut harmikseni jouduin toteamaan, ettei meidän pieni budjetti tahdo riittää Hääkuviin. Joo katsoin tuolta Hääkuvaosastolta kaikki pääkaupunkiseudun kuvaajat ja totesin, et turhan hinnakkaita ovat meidän budjettiin nähden ja osalla ei hintoja näkynytkään ja parilla ei näkynyt edes osoite tai siis ei ollut enää toiminnassa. Huoh. No ehkä tämä tästä järjestyy.
 9. Meillä on tuossa lähellä yks ammis, mistä meinattiinkin aluksi kysyä, mutta kun niiden myymälä on tuolloin kiinni, niin ei onnistu. En mä nyt viitsi montaa päivää etukäteen sitä kakkua hakea. Mut eiköhän me saada se jotenkin tässä järjestettyä. Jos ei muuta, niin teen sen sitten itse, kun koulutus ja välineet kerran on. Meinasin vain et tilaamalla/ostamalla olisin päässy vähemmällä. Muutenkin pidetään aika pienet juhlat, ettei sinne tule kuin lähimmät sukulaiset ja ystävät, eli ei siis kovinkaan montaa vierasta.
 10. Hienoja vinkkejä. Eiköhän tässä jotain aleta saamaan aikaan. Joo vois vihdoinkin yrittää noita kortteja väkertää. Kunhan noi yhdet suvaitsee päättää, et missä ne kutsut pidetään tai kohta minä päätän senkin.
 11. Yritin katsoa, mutten mielestäni sopivaa löytänyt, niin päätin kysäistä sitten teiltä apuja arvoisat naikkarit. Eli joo, me ollaan viimeinkin saatu aikaiseksi valita hääpäivä. Meillä on erittäin pieni budjetti ja osan asioista, kuten tarjottavista teen itse tai äiti tekee. Sormuskin on hoidossa ja puku mulla on jo tehtynä. Ainoa ongelma on kakku, sillä haluaisin kunnollisen hääkakun, vaikka ihan maistraattivihkiminen onkin kyseessä, mut lähipiirille pienet pippalot ajattelin pitää ja varoja ei ole juurikaan tuhlattavaksi. Tiedän, että tämä voi melkein valittamiselta kuulostaa, mutta vilkuilin muutamien konditorien (en kyllä huomannut kattoa, et ovatko helsingin alueella) hinnastoa ja täytyy sanoa, että menee yli mun budjetin, sillä mulla ei todellakaan ole varaa 100 euron kakkuihin, eikä ainakaan siitä kalliimpiin. Mietin, että pitääkö mun tehdä itse sitten, mut ehdinkö, kun viikolla kuitenkin olen töissä siivoojana ja keikkoja näin keväällä riittää, kun tulee pari uutta työkohdetta ja lisäksi on näitä ikkunanpesujakin, kun on lämmintä. Kiirettä pitää kuitenkin aikalailla. Eli osaisitteko neuvoa avutonta, että mistä saisi, mielellään itähelsingin alueella, edullisesti häähakun hommattua? Jos ei muuta, niin voinen tyytyä ihan normaaliin mansikkakermakakkuun, ilman ylimääräistä tilpehööriä ja telineitä. Sellainen ei tainnut ihan niin kovin kallis olla. Muistakin asioista saatte infota, jos jotain tiedätte. Kun tosiaan näin köyhällä ei satojen eurojen budjettiin ole pahemmin varaa.
 12. Adminilta ja modeilta voi pyytää, että vaihtavat. :)

 13. Kannattaskos vaihtaa toi sun statukses. Sähän olet nykyisin rouva, etkä morsian. :)

 14. Mihis sun avas katos?

 15. ei ole asettanut tilatietoaan