Pirppis

Naikkari
 • Content count

  2685
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Pirppis

 1. Toisaalta ja toisaalta. Välillä toivoo, että tämä oma viestimäärien no life ja hall of shame katoaisi. On tullut sen verta monta vuotta tällä palstalla notkuttua. Nyt muuten menee tuo tavutus ikävästi täällä viestikentässä. Älä silti uudisraivaile liikaa kerralla, edelleen. Muoks. Multa katosikin näköjään juuri vajaat 40 000 postausta. Ei tarvitse juhlia sitä määrää!
 2. Mitä iloa on olla sisäpiirissä, jos kukaan ei tiedä, eikä sillä voi brassailla?
 3. Tämä on kestoaihe naikkareissa, mistä on väännetty aina naikkareidenkin alkuajoista asti. Kyllä omankin käsityksen mukaan kihloissa ollaan, kun kositaan/häistä sovitaan. Jos se osapuolista helpommalta tuntuu olla olematta kihloissa ennen virallisia nimiä paperissa, sitten niin?
 4. Minella, ihana tarina.
 5. Kiitos Uuri, sain tilattua erikoistyönä isomman koon näistä Toivomuslähdesormusten setistä, mistä kyselin aiemmilla sivuilla. Tosi kaunis yhdistelmä.
 6. Siitä kihlasta ja vihkistä, mikä muodostaa yhdessä timanttisen kukan muodon. Kelta- ja valkokulta hinnat erikseen ja yhdessä? Kuinka paljon yleensä esittelyissä on alennusta noista? Milloin olisi esim. Espoon Sellossa tai Tapiolassa(?) esittely? Tuo 10.3. ei sovi. Edit. T92 ja T93 ilmeisesti ovat kyseessä siis.
 7. Milloin olisi seuraava esittely/tarjous PK-seudulla esim. Leppävaaran Sellossa? Toiveena olisi kultainen Toivomuslähde (ne molemmat). Sormet ovat aika "nakit" eli varmaan kokoa 17 tai isompaa pitäisi olla ja mikä olisi hinta suurin piirtein?
 8. Ei ole miestä, mutta kun näin tätä ikää on tullut, niin: - Joku kokkauskurssi - Kosmetologi - Rauhallista oleilua ja saunomista - Ei missään nimessä mitään sporttista tai riekkumista - Vain lähimmät ystävät paikalla - Mielellään sen miehen tapaisin sitten loppuillasta ja juhlat ns. yhdistyisivät.
 9. Perinteinen kotiruoka kelpaa hyvin, mutta omaan makuuni pitäisi olla tarjolla hyvinkin runsaasti eri lajeja. Ei siis tyyliin kaksi ja höysteet. Erilaisia salaatteja, lihapullia, karjalanpiirakoita, munavoita, perunaa, lohta, patonkia, piirakoita etc. Jokaiselle jotakin. Edit. Ja jos juhlat jatkuvat yöhön, niin yöruokaa. Esim. kinkkukiusaus toimii silloin.
 10. Tosi kurjaa muiden puolesta kuulla huonoista polttareista. Mä jaksoin nuorena kaasona vielä innostua ja järkättiinkin kivat polttarit, plus osallistuin pariin. Mitä enemmän ikää tulee (nyt 30-v.), sitä vähemmän haluaisin mitään polttareita. Olen tällä hetkellä sinkku, mutta ihan leffailta ruoan ja leffojen kanssa olisi maksimi, mihin rupeaisin. Tuntuu, että tuo on niin koettu ja nähty. Ja kaasoksi ehdottomasti mun sisko, kun tietää mielipiteeni.
 11. Minua eivät stripparit haittaa, olen aika avarakatseinen. MUTTA, en haluaisi niitä kummankaan osapuolen polttareihin, sillä mielestäni polttarit ovat osa häitä edeltävää rituaalia, missä VALMISTAUDUTAAN avioliittoon, eikä todellakaan remuta "sinkkuna". Jotenkin se groteskiudessaan rikkoo tuon valmitautumisriitin perimmäisintä tarkoitusta, viettää mukava päivä hyvien ystävien kanssa tehden kaikkea mukavaa yhdessä. Ei sellaista, mistä toinen potentiaalisesti pahoittaa mielensä ja saa viime hetken epäilyt koko avioliittoinstituutin kestävyydestä. Strippareita ehtii nähdä myöhemminkin niin paljon kuin sielu sietää. Näin siis itse ajattelen.
 12. Kuulostaa kyllä kieltämättä hieman tylsähköltä. Kun vihkiminen on jo noin aikaisin eikä alkoholiakaan tarjoilla, juhlat tuskin kestävät kovin kauaa.