alannee

Rouva
 • Viestit

  3957
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä alannee

 • Taso
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku tai sinnepäin

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

1048 profiilin katselua
 1. Meillä mies otti mun nimen appiukon painostuksesta huolimatta (ja loppupeleissä ehkä vähän jo sen takiakin). Minulla kun ei nimi vaihtunut, niin järjestäen "kaikki" olettivat, että olemme eri nimillä. Tosin sain vain positiivisia kommentteja oman nimeni pitämisestä, mutta kerrottuani että mieheni otti minun nimeni, reaktio oli pääasiallisesti kummeksuva. Yleisimmin seuraava kysymys oli "Mikäs se miehesi sukunimi sitten oli?" - ikäänkuin olisimme ottaneet minun nimeni vain siksi, että miehen sukunimi on joku kamala...
 2. Olepa hyvä vaan. YV:llä saapi huhuilla enemmän, en välttämättä pyöri niin aktiivisesti tässä(kään) ketjussa.
 3. Annetaanpa vielä curacaolle lähtijöille muutama yleisluontoisempi vinkki: 1) Vuokratkaa ehdottomasti auto, niin pääsette näkemään paaaaaljon enemmän. Autoilu Curacaolla on todella helppoa, joten sitä on turha jännittää. 2) Ravintolat: Rozendahlen's (tms.) Avila Beach hotellia vastapäätä on ihanan rento ja hauska ravintola, jota suosittelen ehdottomasti. Avila Beachin omista ravintoloista Belle Terrace on ihana illallispaikka hiukan fiinimmälle illalliselle ja allasbaari loistava lounaspaikka. Landhuis Brakkeput Mei Mei oli tosi hauska, rento ja tunnelmallinen paikka, jossa kannattaa käydä. Landhuis Daaniel ja Marta Koosje ovat ihan hauskoja lounaspaikkoja, jos on nurkilla. 3) Rannoista en muista kaikkea ollenkaan, mutta nämä nyt tulevat mieleen erilaisina rantoina: Jan Thiel Beach, jos tykkäät että rannalla soi musa ja porukkaa on reippaasti. Daaibooibaai, josa haluat uida paikallisten kanssa kivalla rannalla. Playa Porto Marie, jos haluat snorklata. 4) Nähtävyydet ovat aika vähäisiä, mutta kannattanee käydä Hato Cavesilla kuitenkin. Myös saaren pohjoispää huikeine maisemineen ja rantoineen (eivät ole uimakelpoisia) kannattaa katsastaa.
 4. Me oltiin Avila Beach Resortissa 10 päivän reissu. Todella mahtava hotelli - suosittelen Blues Wingiä, joka on rakennettu ihan veden rajaan (kuvittele ne parvekkeet ). Hotellissa oli todella ystävällinen henkilökunta ja ihana aamupala. Mun erityissuosikki oli munakaskokki, joka teki toiveiden mukaan munakkaita aamiasporukalle. Hotellin ravintolat olivat kivoja: allasbaarissa notkuttiin melkein päivittäin syömässä salaattia, quesadilloja tms, Schooners-baari oli loistava, hotellin varsinaisessa pääravintolassa oli ihanaa ruokaa ja Blues ravintolakin ihan ok. Lisäksi hotellin vieressä oli itsenäinen piharavintola Rozendahlen's (tms.) joka oli meidän ehdoton suosikki. Hotellin ranta oli pieni (niinkuin rannat Curacaolla yleensä ovat) mutta tosi mukava ja rauhallinen. Rannalla oli aurinkotuoleja ja varjopaikkoja ihan mukavasti ja snorklattavaakin löytyi hiukkasen. Hotellilta pääsi muutaman kerran päivässä ilmaiseksi Willemstadin keskustaan, mutta kävelymatkanakaan tuo ei ollut paha ollenkaan. Järkevintä meidän mielestä oli kuitenkin vuokrata auto (suosittelen jokaiselle curacaonmatkaajalle hotellista riippumatta), sillä se oli oikeastaan ainoa tapa tutustua saareen laajemmin. Vuokraus oli todella helppoa (hotellin aulassa oli vuokrauspiste) ja ajaminen Curacaolla todella vaivatonta. Autolla pääsi näppärästi myös muille rannoille, joista sitten saattoi valita mieleisensä. Erityismainintana vielä kerrottakoot, että meistä oli häämatkalaisina tosi kivaa, kun tullessamme hotelliin meille oli jätetty huoneeseen skumppapullo jäihin. Tuli tosi hyvä mieli tuollaisesta pikkujutusta. ja joka aamu meidän oveen jätettiin pieni paperipussi, jossa oli jotain leivonnaisia. Ihanan söpöä. Suosittelen siis kyllä Avila Beachia
 5. Olen ollut kastetilaisuudessa, jossa pappina oli Ulla Junel. Hän on melko nuori pappi ja puhui oikein lämpimästi ja kauniisti. Mukavan oloinen ihminen. Omana vihkikokemuksena kerrottakoot, että Tuomiokirkkoseurakunnan urkuri Markku Hietaharju on todella taitava!
 6. Katariinan kirkosta: Morsiamen puolen suku osaa varmaankin itse löytää paikkansa siten, että näkevät alttarille asti. Tietysti, jos vieraita on kirkon kokoon nähden paljon, on sijoittautuminen vaikeaa. Jos vieraita on kuitenkin kohtuullisesta, kaikki varmasti löytävät itselleen istumapaikan, josta näkee toimituksen.
 7. Kallan hinta on ongelmallinen. Sen saatavuus ilmeisesti vaihtelee hirveästi (?) ja siksi hinnassa voi olla isoja heittoja. Jos hinta on tärkeä kriteeri, voi kalla olla väärä valinta.
 8. Olen ollut vieraana VPK-talolla pidetyissä häissä. Vieraan näkökulmasta kaikki toimi loistavasti: tilat olivat hyvät, ruoka ihanaa ja palvelu pelasi moitteettomasti.