Jump to content
Naimisiin.info

alannee

Rouva
 • Posts

  7424
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku tai sinnepäin

Recent Profile Visitors

2244 profile views

alannee's Achievements

VIP

VIP (5/5)

 1. Olepa hyvä vaan. YV:llä saapi huhuilla enemmän, en välttämättä pyöri niin aktiivisesti tässä(kään) ketjussa.
 2. Annetaanpa vielä curacaolle lähtijöille muutama yleisluontoisempi vinkki: 1) Vuokratkaa ehdottomasti auto, niin pääsette näkemään paaaaaljon enemmän. Autoilu Curacaolla on todella helppoa, joten sitä on turha jännittää. 2) Ravintolat: Rozendahlen's (tms.) Avila Beach hotellia vastapäätä on ihanan rento ja hauska ravintola, jota suosittelen ehdottomasti. Avila Beachin omista ravintoloista Belle Terrace on ihana illallispaikka hiukan fiinimmälle illalliselle ja allasbaari loistava lounaspaikka. Landhuis Brakkeput Mei Mei oli tosi hauska, rento ja tunnelmallinen paikka, jossa kannattaa käydä. Landhuis Daaniel ja Marta Koosje ovat ihan hauskoja lounaspaikkoja, jos on nurkilla. 3) Rannoista en muista kaikkea ollenkaan, mutta nämä nyt tulevat mieleen erilaisina rantoina: Jan Thiel Beach, jos tykkäät että rannalla soi musa ja porukkaa on reippaasti. Daaibooibaai, josa haluat uida paikallisten kanssa kivalla rannalla. Playa Porto Marie, jos haluat snorklata. 4) Nähtävyydet ovat aika vähäisiä, mutta kannattanee käydä Hato Cavesilla kuitenkin. Myös saaren pohjoispää huikeine maisemineen ja rantoineen (eivät ole uimakelpoisia) kannattaa katsastaa.
 3. Me oltiin Avila Beach Resortissa 10 päivän reissu. Todella mahtava hotelli - suosittelen Blues Wingiä, joka on rakennettu ihan veden rajaan (kuvittele ne parvekkeet ). Hotellissa oli todella ystävällinen henkilökunta ja ihana aamupala. Mun erityissuosikki oli munakaskokki, joka teki toiveiden mukaan munakkaita aamiasporukalle. Hotellin ravintolat olivat kivoja: allasbaarissa notkuttiin melkein päivittäin syömässä salaattia, quesadilloja tms, Schooners-baari oli loistava, hotellin varsinaisessa pääravintolassa oli ihanaa ruokaa ja Blues ravintolakin ihan ok. Lisäksi hotellin vieressä oli itsenäinen piharavintola Rozendahlen's (tms.) joka oli meidän ehdoton suosikki. Hotellin ranta oli pieni (niinkuin rannat Curacaolla yleensä ovat) mutta tosi mukava ja rauhallinen. Rannalla oli aurinkotuoleja ja varjopaikkoja ihan mukavasti ja snorklattavaakin löytyi hiukkasen. Hotellilta pääsi muutaman kerran päivässä ilmaiseksi Willemstadin keskustaan, mutta kävelymatkanakaan tuo ei ollut paha ollenkaan. Järkevintä meidän mielestä oli kuitenkin vuokrata auto (suosittelen jokaiselle curacaonmatkaajalle hotellista riippumatta), sillä se oli oikeastaan ainoa tapa tutustua saareen laajemmin. Vuokraus oli todella helppoa (hotellin aulassa oli vuokrauspiste) ja ajaminen Curacaolla todella vaivatonta. Autolla pääsi näppärästi myös muille rannoille, joista sitten saattoi valita mieleisensä. Erityismainintana vielä kerrottakoot, että meistä oli häämatkalaisina tosi kivaa, kun tullessamme hotelliin meille oli jätetty huoneeseen skumppapullo jäihin. Tuli tosi hyvä mieli tuollaisesta pikkujutusta. ja joka aamu meidän oveen jätettiin pieni paperipussi, jossa oli jotain leivonnaisia. Ihanan söpöä. Suosittelen siis kyllä Avila Beachia
 4. Olen ollut kastetilaisuudessa, jossa pappina oli Ulla Junel. Hän on melko nuori pappi ja puhui oikein lämpimästi ja kauniisti. Mukavan oloinen ihminen. Omana vihkikokemuksena kerrottakoot, että Tuomiokirkkoseurakunnan urkuri Markku Hietaharju on todella taitava!
 5. Katariinan kirkosta: Morsiamen puolen suku osaa varmaankin itse löytää paikkansa siten, että näkevät alttarille asti. Tietysti, jos vieraita on kirkon kokoon nähden paljon, on sijoittautuminen vaikeaa. Jos vieraita on kuitenkin kohtuullisesta, kaikki varmasti löytävät itselleen istumapaikan, josta näkee toimituksen.
 6. Kallan hinta on ongelmallinen. Sen saatavuus ilmeisesti vaihtelee hirveästi (?) ja siksi hinnassa voi olla isoja heittoja. Jos hinta on tärkeä kriteeri, voi kalla olla väärä valinta.
 7. Olen ollut vieraana VPK-talolla pidetyissä häissä. Vieraan näkökulmasta kaikki toimi loistavasti: tilat olivat hyvät, ruoka ihanaa ja palvelu pelasi moitteettomasti.
 8. ^Ihan OT: Samaan kastiin kuuluu "paljon kehuja saanut hääpukuni" ;D
 9. Vanhan Raatihuoneen juhlasalissa on flyygeli tai se tuodaan paikalle pienestä maksusta.
 10. Villa Romassa ei ole A-oikeuksia, eli omat juomat saa viedä.
 11. ^Minusta olis järkevintä tehdä se pöytäkohtainen istumajärjestys koko poppoolle. Usein, jos tedään vain osittainen istumajärjestys, plaseerataan vain "arvovieraat". Eli jos sukulaisille eiole tehty istumajärjestystä, tulee ehkä hiukan sellainen olo, ettei heillä ole niin väliä. :-?
 12. No ensinnäkin kanttorilla ei ole mitään velvollisuutta harjoitella hänelle tuntemattomia marsseja. Kannattaisi lähteä siitä, että otat yhteyttä kanttoriinne ja kysyt hänen mielipidettään: osaako hän toivomiasi marsseja tai olisiko hän halukas harjoittelemaan hänelle tuntemattomia. Kanttorilta voit myös kysyä, onko mahdollista kuulla noita marsseja teidän vihkikirkossanne. Hyvällä tuurilla kirkossanne voi olla tulossa häämusiikin konsertti tms. jossa marssejakin voi kuulla. Kanttorilla ei kuitenkaan ole mitään velvollisuutta tulla noita marsseja sinulle soittamaan. Eli kaikkea voi haluta, mutta on mahdollista, että mitään ei saa
 13. ^Mieti, miten he itse haluaisivat. Tärkeintähän on, että he viihtyvät. Se, mitä muut ajattelevat, on toisarvoista. Itse ainakin mieluummin istuisin "eristettynä" mutta samankielisten ihmisten kanssa.
 14. ^Vanhan Raatihuoneen juhlasali vois sopia hyvin. Katso tarkemmin http://www.turku.fi/Public/default.aspx?no...mp;contentlan=1
 15. No onhan se vähän outoa, jos viinilarit on pöydässä, mutta viini haetaan muualta... Miten jos teillä olis vesilasit pöydissä ja siellä odottais se hääkarkki? Vesikannut vois varmasti tuoda joka pöytään ja ainoastaan muut juomat haettaisiin tarjoilupöydältä.
×
×
 • Create New...