janiina

Rouva
  • Viestit

    10843
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä janiina

  • Taso
    VIP
  • Syntymäpäivä 04/13/80

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2461 profiilin katselua
  1. Olen poistanut tästä ketjusta vieraiden kirjoittamia suosituksia ja haukkuja yritykseen katsomatta sekä niiden profiilien kirjoittamia viestejä, jotka on tarkoitettu vain omaan myynninedistämiseen tai kilpailijoiden mustamaalaamiseen. Ystävällisesti, mode.
  2. Komppaan sinettiä. Me otettiin hääkuvat Koitelinkoskella. Hääpuvun kanssa pääsi hyvin koskelle. Ainolan puisto taitaa olla se perinteinen.
  3. Miehen nimi yhteisenä. Harkitsin oman nimeni pitämistä myös, mutta kaksoisnimeksi yhdistelmä olisi ollut huono.
  4. Modehuom: Voi siis vinkata, mistä nuotti on laillisesti saatavissa tai ostettavissa
  5. Tarvitseeko sitä erikseen mainita? Kieltäytyy vain kohteliaasti, kun joku pyytää. Läheisimmille potentiaalisille tanssittajille voi mainita etukäteen?
  6. Samoin nuottien välittäminen ilman tekijänoikeuden omistajan lupaa on kiellettyä. Tällaisten nuottien lähettämistä koskevat viestit poistetaan. Tietysti saa vinkata, että mistä nuotin voi laillisesti ostaa tai mistä kirjastosta lainattavasta kirjasta nuotti löytyy.
  7. 130 e. Valkoisia ruusuja, eustomaa ja murattia. Iso ja "muhkea" kimppu, jossa oli "muovinen kahva". Mikä se virallinen nimitys sitten olikaan...
  8. Kalevala Korun Onnen sydän-korvakorut kultaisina. Miehelle hankin saman valmistajan Väinö-ranneketjun hopeisena. Oli aika yllättävää, että kumpikin oli hankkinut korun.
  9. Meillä luki: Vastanaihneet... vai miten soli? Siis pohjoisen murteella, siksi noin.
  10. Meillä luki kiitoskortissa: Yhdessä teimme päivästä ikimuistoisen Kiittäen 26.7.2008 "janiina" ja miehennimi
  11. Me yövyimme Arinan hääsviitissä, jossa oli oma sauna ja iso parveke. Maksoi jotain yli 190 e, ihan tarkkaa hintaa en muista. Hintaa sisältyi kuoharia, hedelmiä ja aamiainen sviittiin, sekä luovutus klo 15, tosin lähdimme jo aikaisemmin. Tykkäsimme. Muok. alunperin hinta oli sovittu 199 e, mutta saimme ilmeisesti S-kortilla jonkin alen.
  12. Norjassa voi mennä lyhyen matkaa tai vaikka koko rannikon Hurtigruten-laivalla. Tässä linkissä oli ainakin kerrottu ohjatusta reissusta, mutta mikään ei estä omatoimimatkailua. Lofootteja suosittelen minäkin, samoin pohjoispuoleista Vesterålenia, josta kerran vuokrasimme talon/mökin vuonon rannalta pitkäksi viikonlopuksi. Serpentiinitiet vaativat pokkaa, varsinkin kun paikalliset ajelevat reippaasti. Kannattaa ottaa leiriytymiskamppeet mukaan, vaikka olisikin välillä hotelleissa/majataloissa, Norjassa on paljon luonnonkauniita camping- ja taukopaikkoja. Ja lämpimät vaatteet mukaan kesälläkin, helle voi vaihtua hetkessä viileäksi sääksi
  13. Olen saanut tehokkaasti opetella uutta sukunimeäni. Joudun työssä toistelemaan nimeäni kymmeniä kertoja päivässä ja lisäksi allekirjoittamaan erinäisiä papereita ja sopimuksia. Lasku olisi voinut olla pehmeämpikin.. Kolmen viikon jälkeen alkaa jo sujumaan.
  14. Ensi tammikuussa Inglesiin. Lennon lyhyemmät kuin Thaimaahan, lämmintä ja hieno hotelli (ainakin kuvissa).
  15. Pussattiin - viime tingassa. Pappi ei missään vaiheessa puhunut tästä, joten vaihdoimme miehen kanssa pusut, kun häämarssi alkoi ja käännyimme lähteäksemme. Ja toisen kerran kirkon ovella. edit. SIIS MINÄHÄN olin päättänyt, että pusut vaihdetaan, mutta käytännön toteutus oli jäänyt sopimatta