Helinäkeiju_

Rouva
 • Content count

  486
 • Joined

 • Last visited

About Helinäkeiju_

 • Rank
  Vakkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1325 profile views
 1. Minullakin meikkaajan tekemä meikki kesti hyvin koko päivän. Ostin puuterin meikin korjailua varten. Sopiva huulipuna löytyi ennestään. Pari kertaa illan aikana tuli meikkiä korjailtua silloin kun muisti.
 2. Kelakortti.
 3. Mä olen yleensä taipuvainen liikuttumaan, mutta outoa kyllä hääpäivänä ei itkettänyt yhtään vaikka välillä olinkin liikuttunut. Meikki oli kyllä tosi kestävä ja sen pois peseminenkin oli hieman haastavaa, joten luulen että se olisi kestänyt vaikka olisikin itkettänyt
 4. Kiitos onnitteluista!
 5. Kiitos onnitteluista Olen ollut vieraana kaksikielisessä vihkimisessä eikä silloin jaettu kirkko-ohjelmaa. Mä en osannut kaivata kirkko-ohjelmaa ja mun mielestä se toimi hyvin niin. tosin tiesin etukäteen että vihkiminen on kaksikieline, en tiedä oliko sillä merkitystä.
 6. Täälläkin häät vietetty! Oli kyllä ihana päivä, ja niin kuin olen täältäkin lukenut aika tuntui menevän nopeasti. Mullakin alkoi olemaan enemmän stressiä /jännitystä häitä edeltävän parin viikon aikana, mutta hääpäivänä ei enää stressanut tai jännittänyt. Onnea muillekin tuoreille rouville
 7. ^ Meillä sama
 8. Koko päivä oli ihana! Ehkä eniten on jäänyt mieleen vihkiminen ja häävalssi.
 9. Yleensä liikutun ja itken helposti, mutta jostain syystä en hääpäivänä itkenyt, vaikka liikuttavialta tuntuvia hetkiä olikin.
 10. Ihan hyvin sujui laahuksen kanssa. Tanssin ajan oli nostettu ja muuten melkein koko ajan alhaalla, ja ihan hyvin sujui niinkin.
 11. Ei tullu rakkoja ja yllättäen hyvin jaksoin korkokengillä koko päivän, vaikka oli varaballerinatkin pakattuna.
 12. Luulen hymyilleeni. En ole nähnyt kuvia vielä.
 13. Häitä edeltävät päivät jännitin paljon, mutta hääpäivänä se ohittui ja pystyin rentoutumaan
 14. Päivä oli ihana, se meni tosi nopeasti ja harmitti ettei ehtinyt tarpeeksi jutella kaikkien vieraiden kanssa.
 15. Täälläkin mainittu n. 10 % kutsutuista ei päässyt tulemaan. Kutsuttuja oli hieman alle 100.