Helinäkeiju_

Rouva
 • Content count

  486
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Helinäkeiju_

 1. Minullakin meikkaajan tekemä meikki kesti hyvin koko päivän. Ostin puuterin meikin korjailua varten. Sopiva huulipuna löytyi ennestään. Pari kertaa illan aikana tuli meikkiä korjailtua silloin kun muisti.
 2. Kelakortti.
 3. Mä olen yleensä taipuvainen liikuttumaan, mutta outoa kyllä hääpäivänä ei itkettänyt yhtään vaikka välillä olinkin liikuttunut. Meikki oli kyllä tosi kestävä ja sen pois peseminenkin oli hieman haastavaa, joten luulen että se olisi kestänyt vaikka olisikin itkettänyt
 4. Kiitos onnitteluista!
 5. Kiitos onnitteluista Olen ollut vieraana kaksikielisessä vihkimisessä eikä silloin jaettu kirkko-ohjelmaa. Mä en osannut kaivata kirkko-ohjelmaa ja mun mielestä se toimi hyvin niin. tosin tiesin etukäteen että vihkiminen on kaksikieline, en tiedä oliko sillä merkitystä.
 6. Täälläkin häät vietetty! Oli kyllä ihana päivä, ja niin kuin olen täältäkin lukenut aika tuntui menevän nopeasti. Mullakin alkoi olemaan enemmän stressiä /jännitystä häitä edeltävän parin viikon aikana, mutta hääpäivänä ei enää stressanut tai jännittänyt. Onnea muillekin tuoreille rouville
 7. ^ Meillä sama
 8. Koko päivä oli ihana! Ehkä eniten on jäänyt mieleen vihkiminen ja häävalssi.
 9. Yleensä liikutun ja itken helposti, mutta jostain syystä en hääpäivänä itkenyt, vaikka liikuttavialta tuntuvia hetkiä olikin.
 10. Ihan hyvin sujui laahuksen kanssa. Tanssin ajan oli nostettu ja muuten melkein koko ajan alhaalla, ja ihan hyvin sujui niinkin.
 11. Ei tullu rakkoja ja yllättäen hyvin jaksoin korkokengillä koko päivän, vaikka oli varaballerinatkin pakattuna.
 12. Luulen hymyilleeni. En ole nähnyt kuvia vielä.
 13. Häitä edeltävät päivät jännitin paljon, mutta hääpäivänä se ohittui ja pystyin rentoutumaan
 14. Päivä oli ihana, se meni tosi nopeasti ja harmitti ettei ehtinyt tarpeeksi jutella kaikkien vieraiden kanssa.
 15. Täälläkin mainittu n. 10 % kutsutuista ei päässyt tulemaan. Kutsuttuja oli hieman alle 100.
 16. Pyysimme lahjaksi rahaa häämatkaa varten ja tähän varmaan käytämmekin suurimman osan lahjarahoista.
 17. Mä nukuin huonosti häitä edeltävän yön, vaikka menin ajoissa nukkumaan . Heräilin paljon. Hääpäivänä ei kuitenkaan väsyttäny ja olo oli virkeä.
 18. Meillä on lapsille leikkinurkkaus, juhlapaikan piha on meillä myös iso ja suojaisa ja siellä voi leikkiä. Lapsia on myös huomioitu buffetissa ja ohjelmassa.
 19. Meillä on tulossa vieheet sulhaselle ja Bestmanille ja kaasoille hiuskukat tai rannekukat.
 20. ^ Meillä sama eli se oli se päivä kun mies kosi ilman sen suurempaa päivämääräpohdintaa.
 21. Laskeskelin juuri että mahdollisia polttariviikonloppuja taitaa olla vain 2, koska muuten on niin varattuja noi viikonloput. Ellei joku suunniteltu ohjelma ole hämäystä Toinen näistä olisi jo viikon päästä. Jännää Kutsujen vp:hen on n. pari viikkoa ja yllättävän hyvin ihmiset on ilmoittautunut. Olin varautunut siihen että suurin osa ilmoittautuu lähempänä vp:tä. ^ Suklaapassiokermakakku kuulosta tosi hyvältä Ja loistava ajatus tuo sormuksen pitämisen harjoitteleminen
 22. Mulle on tulossa sirot sormukset. Sopii paremmin omaan tyyliin ja lyhyehköihin sormiin.
 23. Tosiaan on meillekin jotain ohjelmaa tulossa. Voi olla, että leikkejä meille ei kuitenkaan tule. Ja tosiaan itse olen usein häissä vieraana kokenut että ohjelmaa saattaa ennemmin olla liikaa kuin liian vähän.
 24. ^ Samaa mieltä! Mun mielestä häissä vieraana on just parasta ollut kiertely ja muiden kanssa juttelu, ja usein mua on harmittanut, kun on tuntunut että siihen on liian vähän aikaa.