silver

Rouva
 • Content count

  1046
 • Joined

 • Last visited

About silver

 • Rank
  Konkari

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

959 profile views
 1. Timanttijokea saa ilman timantteja ja timanteilla. Monella eri timantilla ja monessa eri karattikoossa. Valkokultainen kivetön timanttijokikihla maksoi edullisimmillaan jotain viisi-kuusisataa, isot miesten koot oli kalliimpia. Kivelliset timanttijoet oli noin 800 kieppeiltä ylöspäin riippuen oliko timantteja urassa 3,5 tai 7 ja minkä kokoisia.
 2. Ääni Light in the Box:lle! Tilasin kaason mekon + boleron koossa 8, tulivat suomeen kolmessa viikossa. Puku on ihan yhtä upea (ellei vieläkin upeampi) kuin kuvassa, sen sijaa 3/4osa hihainen bolero on hiukan kummallinen mittasuhteiltään. Ei mikään mahdoton päällä kuitenkaan, luulen että olisin saanut istuvamman mittatilauksena, mutta teettämiseen ei ollut aikaa. Hinnat todella edulliset, 113€ posteineen suomeen. Tulleja jouduin maksamaan 38€ UPS:lle laskulla. (He toimittivat puvun ja hoitivat tullauksen puolestani) Onneksi tilasin nyörityksellä olevan mekon, sivustolla ilmoitetut mitat on nimittäin hiukan reilut. Oma kokoa 8 oleva mekkoni vastaa reilua 36 kokoa. Mietin kokojen 6 ja 8 välillä, mutta tilasin isomman kun ajattelin että voin nyöreillä kuroa sitä sopivammaks, mutta liian pienelle mekolle on vähän paha tehdä mitään.
 3. Helsingin maistraatista positiivisia kokemuksia. Vihkijää emme tavanneet aiemmin, vaikka sekin olisi ollut mahdollista. Homma hoitui nykyaikaisesti muutamalla sähköpostilla, palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.
 4. Näin myös meillä, helpompaa kuulemma maistraatille niin heidän ei tarvitse lähetellä niitä lappusia edelleen seuraavaan maistraattiin. Ainakin tänä kesänä siis ei tarvinnut olla kotikunnan kanssa enää missään tekemisissä.
 5. Mulla peittää neljännellä levityskerralla hyvin, oon laittanut aina illalla suihkun jälkeen ja antanut imeytyä hyvin ennen nukkumaan menoa. 1.5vk säilyi jaloissa hyvänä siitä kun en enää lisännyt rasvaa, mutta näähän on aika yksilöllisiä. Itse saan Dovella kauniin ruskean sävyn, Lancomen "oikealla" itseruskettavalla tuli oranssi... Tee testiraita jonnekkin näkymättömään kohtaan, näät millä tavalla väri ottaa sinun ihoosi kiinni ja kuinka kauan sen "häipymiseen" menee. -Ja ettei tulos ole oranssi.
 6. Ei mekään haluttu studiokuvia, tilannekuvia hääjuhlasta ja vihkimisestä ottaa kaveri joka harrastaa valokuvausta ja veli tyttöystävineen. Jos on hyvä ilma niin ulkona saavat ottaa jonkun virallisemman potretinkin joista askarrellaan kiitoskortit. Tämä lähinnä siksi ettei saatu aikaiseksi hankittua valokuvaajaa ja lopulta ajateltiin sen olevan ihan turha. Ei me niitä studiokuvia kuitenkaan koskaan katseltas... Kiitoskortit onnistuu kyllä ihan "tavallisista" omista kuvistakin.
 7. Me mietittiin tuota, mutta apteekkarin entisen mökin omistaa nykyisin Espoon Seurakunnat joten ilmeisesti eivät halunneet vuokrata paikkaa siviilivihkimiseen jossa vihkiminen olisi ollut juhlapaikalla. Tuo palvelu (tai sen puuttuminen) tökki sen verran ettemme sitten jääneet heidän kantaansa asiaan odottelemaan. Valitsimme vieressä olevan Hviträskin, ihana paikka sekin. Hyvät opasteet perille kun on museo!
 8. Tässäpä vastaus hyvin kiteytettynä. Meistä oli rienausta mennä "vannomaan valoja" jonkin sellaisen eteen johon emme itse usko. Minä tuntisin itseni ainakin lähinnä naurettavaksi huijariksi.
 9. Valkoinen pitkä hääpuku, merenneitomainen. Olkapäiltä tulee pitkä "huntu", oikeastaan laahus. Sellainen hiukan "keskiaikaisen" näköinen. Puuttuu sulhon mukaan vain linnanneidon kartiolakki päästä ;D Mua huolestuttaa miten paljon helmat ja laahus likastuu kun meidät vihitään ulkona. :-/ Toivottavasti ei ainakaan sada. (Ostin kyllä ISON sateenvarjon, silloin ei pitäis sataa kun siihen on varautunut: Murphyn laki)
 10. Säästetään minun puvussani, tilaan sen kiinasta. Kaikki muut "härpättimet" ebaystä (kengät, tiaran, korut) Mies laittaa mustan pukunsa, ostettu vain puoli vuotta sitten. Kutsuissa ja koristeissa yritetään päästä mahdollisimman halvalla, eli askartelen varmaan jostain kartongista... Pitopalveluihin kuuluu onneksi pöytäliinat+kukkakoristeet pöydille. Kesäkukkia olen kasvatellut itse siemenestä, hyödynnän varmaan niitäkin koristelussa tai hääkimpussani jos raskin sitten puutarhasta leikata. Hääpaikka on vielä auki, jos edullista ei löydy on yksi vaihtoehto pitää puutarha-bileet kotonamme. Valokuvaamojen hintoja täytyy vielä soitella läpi, josko ottaisimme studiokuvan itsellemme muistoksi. Kiitoskortit joka tapauksessa itseotetut ja teen sit jonkun nätin kortin varmaan. Absolutisteja molemmat joten alkoholia ei tarjota. Tanssia meistä ei kumpikaan halua, joten bändiäkään ei tarvita. Mistä ei suostuta tinkimään on molempien sormukset ja pitopalvelu. Sormus on pysyvää ja pitopalvelun kanssa pääsee niin helpolla.