MessyBun

Rouva
 • Viestit

  163
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä MessyBun

 • Taso
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

243 profiilin katselua
 1. Joskus mua ois varmasti haitannutkin stripparit tai muut, mutta jossain vaiheessa mä vaan täysin hyväksyin sen asian, että maailmassa on paljon mua kauniimpia naisia ja että muillakin on kyky kiihottaa mun miestä. Aivan sama. En mä kyllä sylitanssista pitäisi, mutta ei mua haittaisi vaikka mies meniskin johonkin katsomaan jotain tissejä. Ei se kyllä taida olla yhtään sellanen joka menis. Mun mielestä yleensäkin se on miehen eikä mun ongelma, onko se mulle uskollinen vai ei. Siis ennen kuin mitään pettämistä oikeasti tapahtuu, en aio asiaa murehtia.
 2. Meidän häissä anopilla oli pikkumusta. En kyllä usko että olisi itse tajunnut sen olevan typerä valinta, joten enpä siitä välittänyt.
 3. Anteeksi nyt mutta itse en kyllä tiedä vauvaa joka vain nukkuisi vaunuissa. Pienuuskaan tuskin auttaa asiaa. Saattaapa jopa häiritä aikuisia, koska pikkupikkuvauvat yleensä syö aika usein.
 4. Tähän ajattelin sen verran sanoa, että uskoisin että kannattaa keksiä lapsille jotain puuhaa, silloinhan ne sinua vähiten häiritsisivät. Tyyliin muovailuvahaa ja piirustusvälineet.
 5. Mä en ymmärrä tällästä ajattelua. Voihan ihmiset jättää lapsensa kotiin jos haluavat, vaikka häät ei olisikaan "ei-lapsia-häät". Ei toi oikeesti oo mikään palvelus vanhemmille...
 6. Kuulostaa kyllä vähän kummalliselta.. Mulle tuli mieleen yhdet polttarit, missä bestman jyräsi kaikkien muiden hyvät ideat, niin että lopulta ohjelmassa oli erittäin vähän ja tylsää toimintaa, kaikki bestmanin omia ideoita. Juhlakalu oli vielä tyystin toista sorttia, varmasti olisi halunnut tehdä jotain oikeasti villiä. Ehkä sunkin kohdalla ois voinut käydä jotain tällaista.. Tai muuten vaan ei ollut ihan loppuun asti hiottu suunnitelmia. Kyllä moni odottaa polttareiltaan ees sitä, et ois mukavaa, vaikka joidenkin mielestä pitääkin olla kiitollinen kaikesta mitä saa.
 7. Mun veli kysyi ennen häitä saako se tulla valkosissa pellavahousuissa ja valkosessa kauluspaidassa mun häihin. En antanut, joten se hankki jonki violetin takin siihen päälle. Mun mielestä se nyt vaan ois näyttänyt vähän hassulta, varsinkin miehellä. Häiden jälkeen huomasin kuvista että mun tädillä oli pelkkää valkosta yllä, mutta lähinnä vaan kummastutti, että eikö se tiedä ettei tommonen oo tapana. Itelläni oli kuitenkin vaaleanpunanen hääpuku mitä kukaan ei tiennyt etukäteen joten tietysti joillain oli vaaleenpunasia asuja mutta sillä nyt ei ollut mitään väliä.
 8. Mun mielestä kenenkään aikusen miehen ei kuuluisi hokea "oikeesti":a niin paljon. Mielummin olisin tanssinut vaikka Lokkivalssin.
 9. Mun mielestä tuo on niin typerää. Niinku yritettäis salata Jumalalta, että on olemassa muitakin kuin hengellisiä biisejä.. Eikö Jumalan edessä saa olla oma itsensä? Ite en kuulu kirkkoon vaan toiseen seurakuntaan, ja meillä oli Aladdinin Whole new world sisäänmarssina. En usko että Jumala kauheasti loukkaantui. muoks. Ja puolustellakseni sitä, miksi olen kirkkovihkimisosastolla puhumassa tästä: meidät kuitenkin vihki luterilainen pappi, eikä häntäkään haitannut.
 10. Mulla ei ikinä ois ollut pokkaa pyytää osallistumismaksua! Käännytetäänköhän ovelta sit todella pois ne, joiden nimeä ei ole listalla? Kaikki suloiset mummotkin jotka on tulleet jostain kaukaa : Tottakai häiden järkkäämiseen menee usein PALJON rahaa, mutta kyllä toisaalta vierailtakin voi mennä esim. vaatteisiin, matkoihin ja lahjaan. Ja vieras kuitenkin on vieras, ei siltä voi vaatia kun paikalle saapumista. Kyllä mä jättäisin väliin, ellei olisi aivan ehdottoman rakas pari kyseessä. Ja toisaalta toi nostais odotuksia hääjuhlan tasosta aika korkealle..