cezan

Rouva
 • Content count

  2683
 • Joined

 • Last visited

About cezan

 • Rank
  Konkari
 • Birthday March 28

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1330 profile views
 1. Meidän juhliemme ruuista vastasi Rengon pitopalvelu ja tyytyväisempiä emme olisi voineet olla. Ruoka oli mielettömän hyvää ja pitopalvelun henkilökunta todella ammattitaitoista ja iloista porukkaa. Kakku meille tuli Sokerileipuri Suomiselta, koska tekevät yhteistyötä pitopalvelun kanssa. Kakku sai myös valtavasti kehuja ja se olikin tajuttoman hyvää. Rengon pitopalvelu on mielestäni vielä ihan kohtuuhintainen vaihtoehto, joten suosittelen!
 2. Minun kuvat Tampereella otti Studio Anna-Liisa Nikus. Ihan huippumukava tyyppi, joka sai mukavasti rentoutumaan. Kuvauksen hintaan kuuluu 3 kuvaa. Suosittelen!
 3. Kiitos Redrika avusta. Erityisesti tuosta ensimmäisestä laittamastasi kimpusta sain ideaa.
 4. Redrika, olet niin loistava tässä kukkavinkkien jaossa, että tahtoisin minäkin apuasi. Pukuni tulee olemaan tämä: Kukista haluaisin kimpussani olevan esim. liljaa, kallaa, tulppaania, mutta ei ruusuja. Väreinä saisi olla oranssia ja valkoista/vaaleaa. Edit. Niin, lisäyksenä vielä, että juhlat on toukokuussa, joten mahtaakohan olla jotain rajoitteita noiden kukkien kanssa? Niin ja noista luettelemistani kukista ei siis kaikkia tarvitse olla välttämättä samassa kimpussa... Edit. 2 Kuva poistettu
 5. Onko kellään lähiajoilta tietoa, mikä kukkakauppa Hämeenlinnasta kannattaisi valita huolehtimaan häiden kukista? Minkälaisia hintaeroja eri liikkeiden välillä on?
 6. Otitteko yhteyttä häneen suoraan, vai ohjelmatoimiston kautta? Pystyisitkö antamaan yhteystietoja vaikka yksärillä?
 7. Oliskos Kankaisten juhlatilassa juhlansa viettäneet viitsineet minullekin laittaa kuvia. Meillä on myös häät ensi vuonna kyseisessä paikassa. Sähköpostiosoitteen voi pyytää yksärillä.
 8. Toivottavasti tosiaan tuon Tampereella toimivan tuomarin jatkajaksi saadaan joku, joka olisi hommassa vielä yhtä hyvä, kuin tämä kehuttu tuomari. Itseäni oikein harmittaa, ettei ole mahdollista mennä naimisiin tämän vuoden puolella, kun olisin ollut todella iloinen, että tämä ko. tuomari olisi voinut vihkiä myös meidät avioliittoon.
 9. Meille vaihtoehdoista mukavimmat olisivat loppukevät tai syksy. Päädyimme kevääseen.
 10. Roomalaisten numeroiden käyttöön on oma logiikkansa, mutta esimerkiksi täällä voi numerot muuttaa roomalaisiksi. Päiväystä ei voi tuohon kuitenkaan kirjoittaa suoraan vaan jokainen päiväyksen numero pitää muuntaa erikseen. Esimerkiksi tämän päivän päiväys 6.1.2010 olisi VI I MMX.
 11. Hei! Tiedustelisin suositushintaa V-30 mallille valkokultaisena ja koossa 15,5-16?