Jump to content
Naimisiin.info

Lakme

Rouva
 • Posts

  3226
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1622 profile views

Lakme's Achievements

Konkari

Konkari (4/5)

 1. ^ Tuota jäin ihmettelemään, kun ainakin muutamalla listalla homoseksuaalisuus olisi Mauritiuksella laitonta. Onko sulla tarkempaa tietoa, onko heillä asiaan enemmän hälläväliä-asenne, vai pitäisikö kuitenkin olla vähän varovainen?
 2. ^^ Ollaan oltu romanttisella lomalla Roomassa eikä ollut mitään ongelmia. Ainoa kerta kun asia tuli esiin, oli kun respan poika yritti iskeä vaimoani Hänen oli mahdottoman vaikea tajuta, että olemme naispari emmekä sisaruksia... Parivuode saatiin kyllä hotellista ihan pyynnöstä, ei ole ongelma. Mutta siis kieroon ei katsottu missään, vaikka jossain kaupungilla saatettiin pussata tms. Jos siis Italiaan haluatte, niin lähtekää vaan!
 3. Vastaus tulee Lenamarialle varmaan vähän myöhässä, mutta siltä varalta, että muita vielä kiinnostaa, niin voin täysin suositella hotelli Fjalaria. Itse sviitin näimme vain vilaukselta (hieno), mutta morsiuspari kehui kovasti ja itse viihdyimme ihan hurjan hyvin tavallisessa huoneessa (morsiusparin toiveesta häävieraat majoittuvat pitkälti samaan hoteliin). Mahtava palvelu, viehättävä miljöö ja viihtyisät huoneet!
 4. ^ Juurikin näin. Toivottavasti onnistuu teidän hääseudulla. Meillä oli aikoinaan rukoushetki, jolle samassa kaupungissa sanottiin eri seurakunnassa "ei onnistu meillä, mutta kysykääpä toisesta seurakunnasta", ja sitä kautta lykästi. Ihan asiallisia olivat aina, vaikka olisivatkin sanoneet "ei onnistu".
 5. ^ Olin itse kiintynyt sukunimeeni ja vaihtaminen tuntui ajatuksena aluksi pahalta. Puoliso ei useista eri syistä, jotka kaikki ymmärsin, halunnut vaihtaa omaansa. Juurikin noista listaamisistasi syistä johtuen päädyimme siihen, että minä vaihdoin nimeä (ja nykyään olen erittäin tyytyväinen ja ihmettelen, miksi edes niin pitkään mietin koko asiaa). Nykyisin uuteen nimeeni liittyy vahva emotionaalinen lataus: meidän oma perheemme, meidän liittomme. Lisäksi nimi on kyllä nätti, vaikkakin aika hankala. Näillä perusteilla päädyin kuitenkin ottamaan puolison nimen: Meille oli tulossa lapsi, joten koko perheen yhteinen nimi painoi paljon. Samoin halusimme, että jos minä joskus synnytän lapsen, hänellä on sama nimi kuin muulla perheellä. Ehkä jotenkin tuntui myös, että sama nimi korostaa sitä, että olemme samaa yksikköä (etenkin kun ko. nimi on Suomessa alle 10 ihmisellä). Ihan väkisinkin olemme sukulaisia, kun liikumme yhdessä ja meillä on sama, erikoinen sukunimi. On myös aika paljon helpompi perustella olevansa lapsen äiti esim. pankissa, lääkärissä jne, kun kantaa samaa nimeä. Itsekin mietin kaksoisnimeä, mutta se olisi ollut korni yhdistelmä kahta ulkomaalaista sukunimeä, joten jälkeenpäin olen ihan kiitollinen, ettei se ollut mahdollista. Tosi sääli, ettei se teidän kohdalla onnistu!
 6. Onnittelut Maizzi! Pitkä odotus... mutta kannattaa!
 7. Pian vuodenpäivät naimisissa ja edelleen lempikoruni kaikista.
 8. Nukuttiin pitkään, nautittiin ihana brunssi hotellihuoneessa ja iltapäivällä suunnattiin kotiin fiilistelemään ihan parhaita häitä. Luettiin onnittelukortit ja syötiin vähän lisää herkkuja.
 9. Ei tunnu turhalta. Tykkäsin hössöttää hääjuttuja puolison kanssa, joten se oli lähinnä kivaa yhteistä puuhasteltavaa. Varmasti vähemmälläkin olisi selvinnyt, mutta haluttiin näin. Edit. Häät olivat paremmat kuin osasin kuvitellakaan, eli sinänsäkin panostus kannatti.
 10. Häämatka tropiikkiin (kolmelle ), kuten kutsussa mainittiinkin.
 11. Hääkutsu seuraaviin juhliin Nimeni ei ollut virallisesti vielä muuttunut, mutta tiedossa oli, että aion ottaa puolison nimen. Tämän jälkeen tuli parikin postikorttia uudella nimellä. Virallisen muutoksen jälkeen ensimmäinen posti taisi olla kirje, jossa ilmoitettiin nimimuutoksesta.
 12. ^ Me toimittiin just noin. Eli kaikille paikalle ilmaantuneille / jollain tapaa muistaneille lähetettiin kiitoskortti. Mutta jos ihmisestä ei ole häitä ennen eikä niiden jälkeen kuulunut mitään, niin kortti jäi postittamatta. Lasken tähän mukaan kaikki tekstiviesti- ja fb-onnittelutkin, koska mun mielestä ne on muistamista.
 13. Kolmissa häissä olen ollut, kaksiin on lisäksi kutsuttu mutta en ole välimatkan vuoksi päässyt. Lisäksi tietysti omissa. Ensi vuonna saldo sitten tuplaantuukin komeasti.
 14. Täytyy komppailla Martsu79:a tuon Kämpin Love-paketin suhteen. Oli todella hemmottelua, vaikka mekin tosiaan juhlittiin syntymäpäivää eikä vietetty hääyötä. Jos olisin etukäteen tiennyt toisen hotellin ongelmista, niin poreammeesta huolimatta olisi mennyt vaihtoon hääyöksi ja Kämp siihen tilalle!
×
×
 • Create New...