Mariasole

Rouva
 • Content count

  810
 • Joined

 • Last visited

About Mariasole

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01/01/71

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna

Recent Profile Visitors

1229 profile views
 1. From the album Mariasole

 2. Joku sanoi, että tuo johtuisi adblockerin asetuksista.
 3. Jatkan syöte-asiaa. Nyt ei aukea enää se eka oma syötekään, jonka sain sijoitettua tuonne oikeaan ylälaitaan. Päivällä vielä aukesi, mutta nyt ei enää. Tulee vaan tuollainen hassu merkki sivun otsikkoriville (kaksi paksua pystyviivaa/pause-merkki) eikä mitään tapahdu.
 4. ^ Minä! Enkä ole saanut luotua omia (toimivia) syötteitä sen ensimmäisen jälkeen; syötteen nimi ilmestyy listaan, mutta mikään ei aukea. JA koskapa mulla on nyt neljä toimimatonta omaa syötettä listassa sen ekan yleensä toimivan lisäksi, haluaisin tietenkin päästä niistä eroon. Miten ne saisi poistettua?
 5. No jei! Vielä kun osaisi tässä uudessa vastauslaatikossa tehdä spoilerin, niin avot! Siirryn testiketjuun harjoittelemaan...
 6. Päivityksen jälkeen mulla oli päällä asetus, joka näkyy tämän vastauslaatikon alla (Ilmoita uusista viesteistä) - jonka jälkeen sähköposti alkoi soimaan. Siis viestejä tuli ainakin kaikista ketjuista, joihin kirjoitin ennenkuin hoksasin kääntää tuon täpän toisinpäin. Olettaisin, että viestejä pukkaa myös, jos ihan vaan merkitsee jonkin ketjun seurantaan.
 7. Tiedoksi, että tuolla Yleisissä vilautusketjussa huomattiin ketjua seuraavien saavan kirjoitetut viestit sellaisenaan (kuvineen) sähköpostiinsa, mikä tietenkin "hieman" syö sitä alkuperäistä vilautusideaa
 8. Mulla oli asetuksissa uudistuksen myötä valinta, että seuraa kaikkia ketjuja, joihin vastaan ja johan kilahteli sähköposti ennenkuin älysin käydä vaihtamassa asetuksen ja purkamassa seuraamiset. Voisko johtua tällaisesta @Tiuhta?
 9. Ainakin kellarissa ja Muut kuin hääpäiväkirjat -osastoilla säännot on siinä etusivun ylälaidassa. En katsonut muualta.
 10. From the album Mariasole

  © Mariasole

 11. Minä suosittelen lämpimästi myös Tiituspesulaa! Sen lisäksi, että paikkasivat tamperelaisen pesulan mokat (kuivapesuaineläiskiä ympäri pukua), sain mielestäni todella ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua Aren aukion toimipisteessä.