Mariasole

Rouva
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

About Mariasole

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01/01/71

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Hämeenlinna

Recent Profile Visitors

963 profile views
 1. From the album Mariasole

 2. Joku sanoi, että tuo johtuisi adblockerin asetuksista.
 3. Jatkan syöte-asiaa. Nyt ei aukea enää se eka oma syötekään, jonka sain sijoitettua tuonne oikeaan ylälaitaan. Päivällä vielä aukesi, mutta nyt ei enää. Tulee vaan tuollainen hassu merkki sivun otsikkoriville (kaksi paksua pystyviivaa/pause-merkki) eikä mitään tapahdu.
 4. ^ Minä! Enkä ole saanut luotua omia (toimivia) syötteitä sen ensimmäisen jälkeen; syötteen nimi ilmestyy listaan, mutta mikään ei aukea. JA koskapa mulla on nyt neljä toimimatonta omaa syötettä listassa sen ekan yleensä toimivan lisäksi, haluaisin tietenkin päästä niistä eroon. Miten ne saisi poistettua?
 5. Tuossa lainattuna mun viesti noin puolenpäivän aikoihin. Ei tullut varsinaisesti tuplana, mutta kun muokkasin, vanha viesti oli ilmestynyt ilmeisesti foorumille ja vain toinen muokkautui. Läppärillä; käyttis on OS X El Capitan ja selain Safari versio 9.0.3. (Lainasin koko viestin, kun siinä oli hidasteluista myös tuolla syöte-puolella.
 6. Ja sitten niitä tuli kaksi
 7. Mä sain tuon toimimaan, kun ensin tein oman syötteen (Luo oma syöte), nimesin ja tallensin (Tallenna uusi syöte) sen. Sitten kun se uusi syöte on siellä Omat syötteet -listassa, valitsin sen ja vasta sitten merkkasin sen oletukseksi. Silloin se itse nimeämäni syöte ilmestyi tuonne oikeaan ylälaitaan "sanomalehti"-kuvakkeen viereen. Nyt yritin tehdä saman uudestaan, niin en onnistunut enää. Oman syötteen tallentaminen ei onnistunut eilen illalla puolenyön maissa eikä nyt äsken tai sitten on tooodella hidas - odottelin useita minuutteja, mutta kun homma ei edennyt, niin jätin sikseen. Omiin syötteisiin ehti kuitenkin ilmestyä yöllisten ja tämän aamun yritysten nimet, mutta mikään näistä ei aukea. Alkuperäinen oma syöte toimii vähän hitaasti, mutta muuten mainiosti yläkulmasta. Tämä viesti ei muuten näyttänyt tallentuvan ollenkaan, mutta kun avasin sivun uudelleen, se oli kuitenkin ilmestynyt.
 8. Mä sain tuon toimimaan, kun ensin tein oman syötteen (Luo oma syöte), nimesin ja tallensin (Tallenna uusi syöte) sen. Sitten kun se uusi syöte on siellä Omat syötteet -listassa, valitsin sen ja vasta sitten merkkasin sen oletukseksi. Silloin se itse nimeämäni syöte ilmestyi tuonne oikeaan ylälaitaan "sanomalehti"-kuvakkeen viereen. Nyt yritin tehdä saman uudestaan, niin en onnistunut enää. Oman syötteen tallentaminen ei onnistunut eilen illalla puolenyön maissa eikä nyt äsken tai sitten on tooodella hidas - odottelin useita minuutteja, mutta kun homma ei edennyt, niin jätin sikseen. Omiin syötteisiin ehti kuitenkin ilmestyä yöllisten ja tämän aamun yritysten nimet, mutta mikään näistä ei aukea. Alkuperäinen oma syöte toimii vähän hitaasti, mutta muuten mainiosti yläkulmasta.
 9. No jei! Vielä kun osaisi tässä uudessa vastauslaatikossa tehdä spoilerin, niin avot! Siirryn testiketjuun harjoittelemaan...
 10. Päivityksen jälkeen mulla oli päällä asetus, joka näkyy tämän vastauslaatikon alla (Ilmoita uusista viesteistä) - jonka jälkeen sähköposti alkoi soimaan. Siis viestejä tuli ainakin kaikista ketjuista, joihin kirjoitin ennenkuin hoksasin kääntää tuon täpän toisinpäin. Olettaisin, että viestejä pukkaa myös, jos ihan vaan merkitsee jonkin ketjun seurantaan.
 11. Tiedoksi, että tuolla Yleisissä vilautusketjussa huomattiin ketjua seuraavien saavan kirjoitetut viestit sellaisenaan (kuvineen) sähköpostiinsa, mikä tietenkin "hieman" syö sitä alkuperäistä vilautusideaa
 12. Mulla oli asetuksissa uudistuksen myötä valinta, että seuraa kaikkia ketjuja, joihin vastaan ja johan kilahteli sähköposti ennenkuin älysin käydä vaihtamassa asetuksen ja purkamassa seuraamiset. Voisko johtua tällaisesta @Tiuhta?
 13. Ainakin kellarissa ja Muut kuin hääpäiväkirjat -osastoilla säännot on siinä etusivun ylälaidassa. En katsonut muualta.