Jump to content
Naimisiin.info

Talvi Morsian vm.2010

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Talvi Morsian vm.2010

  • Syntymäpäivä 01/19/1986

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    oulun seutu

Talvi Morsian vm.2010's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nonni nyt sen on Peuhukin käyty kattomassa ja se me varattiin.. Toukokuussa 22.5.2010. Oli mahtavan näköinen paikka, suosittelen lämpimästi!
  2. Peuhussa ehkäpä juhlitaan meidänkin häät.. Saa nähdä.. Huomenna menen kaason kanssa kattomaan paikan ja saa nähdä miltä se alkaa tuntumaan. Korvenkylä olikin meillä jo varattuna ja tuomiokirkko mutta hääjärjestelyt menikin sit uusiks melkein kokonaan ku vauva sattu päättämään tulla tammikuussa ja helmikuussa olisi häitä juhlittu, siispä häät siirtyi ja hiukka paikkaakin olen alkanu uudestaan miettimään, ku se korvenkylä ei kuitenkaan aivan minun toiveita täytä salin osalta. Noh huomenna sen näkee.. ja voihan se olla että minun mieleen ei ole sellaista paikkaa edes tehty johon olisin tyytyväinen. -tai no olis kai sitä jos rahasta ei olisi kiinni Mut tosiaan niin ku moni muukin on sanonut kyseisestä paikasta (peuhusta) että jos jollain olis kokemusta siellä juhlituista häistä/juhlista niin ilomielin kuulisi itsekkin kommenttia paikan toimivuudesta ja muutenkin ulkonäöstä jne..
  3. kaikennäkösiä kivoja ideoita täällä.. Me ollaan ajateltu tuota kynttilä juttua kanssa. Ajateltiin ostaa semmosia parafiini tuikkuja. Ne on vähän näyttävämpiä kuin normi tuikut metalli kupissa. Pyöräytetään ne organzasta tehtyyn pussukkaan joka kietaistaan kiinni satiininauhalla. Tämmösiä ajatuksia nyt..
  4. moikka moi. Meillä semmonen idea omiin häihimme nuista tieviitoista. Mieheni ku harrastaa autohifiä jonka innoittamana meille tulee Biltemasta ostetut kromatut pölykapselit joitten päälle kuviosahalla leikataan puusta meidän nimikirjaimet, tai vaihtoehtosesti sydän johon maalataan nimikirjaimet tai nimet. Miltäs muista kuulostaa?? Tuo nyt tällä hetkellä päällimäinen idea, mutta voihan se vielä muuttua jos jotain parempaa tulee vastaan..
  5. heissan Onko kokemusta kenelläkään korvenkylän nuorisoseurantalosta?? Ja tietääkö joku mikä paikka on ylikiimingintien varressa?? Hirsirakennus.. vastatkaa vaikka yksityisesti.. morsio jolla paikka hukassa
  6. Meillä häät 2010 helmikussa. Elikkäs talvihäät tulossa. Haluaisimme että juhlapaikka, jossa häitä juhlimme olisi mahdollisuus polttaa ulkona ulkotulia ja jätkänkynttilöitä, sekä loimuttaa lohta iltapalaksi.. Hannuksen Piilopirtti on tällä hetkellä ykkössijalla koska paikalla aivan mahtava palvelu ja se ilmapiiri jonka aistii siellä paikan päällä on todella lämpöinen. Suosittelen. Mutta tottakai olemme punninneet muitakin paikka vaihtoehtoja. esim. Huovisen navettasali muhoksella mutta kyseisen paikan piha miljöö on vähän hankala tulille joita suunniteltu. Sitten Rokuahovi olisi aivan mahtava paikkana koska siellä on aina talvisin metritolkulla lunta ja muutenkin kiva. Onko kenelläkään kokemusta häistä Rokualla? Myös Arttelliin ollaan laitettu tarjouspyyntö mutta luulisin että siellä ei saa poltta ainakaan jätkänkynttilöitä koska sehän on historiallista seutua, niin paloturvallisuuden vuoksi. Sekä temmeksen helmenpirtti ja Toppilan allin matala on vaihtoehtoina. Kertokaa kokemuksia kyseisistä paikoista jos vain löytyy. Kiitoksia
×
×
  • Create New...