Jump to content
Naimisiin.info

popsis

Rouva
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

popsis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä vieraita oli n. 97 ja osa näistä oli autolla tai alaikäisiä. Juomia meni kuitenin yllättävän suuri määrä. - 90 l Olutta - 60 l Boolia (n. 5,4 %) - 2x 24 tlk lonkeroa - 4x 24 tlk siideriä - 2x 24 tlk nelosolutta - 5 lootaa valko- ja punaviiniä - 72 plo limppareita Etenkin limppareita olisi kyllä saanut olla enemmän, vichyt loppui nopeasti. Itselle jäi vielä pari laaitkkoa viiniä ja 4 laatikkoa olutta.
  2. popsis

    Suuteloittako kirkossa?

    Kyllä pussattiin ihan kahteen otteeseen Oli sovittu papin kanssa, että ihan vasta lopuksi, mutta sulhanen ei enää muistanut ja sormuksen sormeen pujottamisen jälkeen kuiskasi "pusu" ja mie olin että "häh, ei vieläää". Pussas se kumminkin. Lopuksi pappi sitten sanoi sulhaselle "NYT voit suudella vaimoasi"
  3. Häät on ovat heinäkuussa 2010 ja eilen kävin ostamassa puvun itselleni Tiesin tarkalleen minkätyylistä pukua etsin, joten ostoon ei mennyt edes puolta tuntia. Ensimmäinen puku jota sovitin oli juuri se mitä olin ajatellut Eikä tarvi muuta tehdä kuin helmaa hieman lyhentää.
  4. Suurin päätös säästösyistä tehtiin kun vaihdettiin 400€ maksava juhlapaikka ilmaiseen, joka tosin on hieman syrjemmässä ja hieman pienempi. Mutta positiivista on se, että bileet voi kestää aamuun asti On siinä paikassa tosin vielä ongelmia pöytien ja tuolienkin kanssa, mutta toivon asioiden järjestyvän tässä vajaan vuoden aikana.
  5. popsis

    Missä vaiheessa juomat esille?

    Olin muutama viikko sitten häissä joissa juhlapaikalla jouduttiin odottelemaan hääparia kuvauksesta jonkin aikaa. Tarjolle tuotiin odottelun ajaksi yksi satsi boolia (hieman laimeampaa kuin myöhemmin illalla). Mielestäni juomat voivat olla tarjolla hääväelle alusta asti, yleensä ihmiset osaavat häissä säännöstellä juomistaan vaikka olisi kuinka ilmaisen viinan bileet.
  6. popsis

    Kaitaliinat

    Hakusessa olisi tummanlila kaitaliina jossa olisi hopealla tai muulla vaaleammalla värillä "koukeroita" tai muuta kuviota. Vastaan ei ole ainakaan vielä tullut tapettia (halpaa) tai muustakaan materiaalista sellaista mikä kolahtaisi. Jos jollakulla on ideaa mistä etsiä, niin otetaan kiitollisena vastaan
  7. Meillä häät ovat heinäkuussa 2010 ja tähän mennessä on varattuna kirkko ja juhlapaikka (saattaa kyllä vielä vaihtua) pitopalvelua kyselty alustavasti, malli kutsukortista väkerretty ja teemavärit päätetty. Nyt vähän taukoa suunnitelusta, mutta kohta pitäisi jo ruveta kyselemään kuvausta yms.
  8. Tarkoitus kyllä oli olla ihan hissukseen naimisiinmenosta, mutta koska samaisena kesänä on myös muutamia hyviä ystäviä menossa naimisiin, niin piti tarkistella ettei päivämäärät mene päällekkäin. Ja kyllä sitä sen verran intoilee, että töissäkin piti muutamalle hyvälle työkaverille hehkuttaa
  9. Meillä tulee häävalssiksi Elokuun häävalssi, vaikka häät ovatkin heinäkuun 31. Mutta se on ihan tarpeeksi lähellä elokuuta ja haluan ehdottomasti kyseisen kappaleen häävalssiksi
  10. Vanhemmille ja sisaruksille laitettiin tekstiviestit "mentiin tänään kihloihin" ja muuten tieto levisi kätevästi Facebookin kautta Tosin toinen siskoni sai tiedon hieman jälkikäteen, koska innoissani laitoin viestin hänen vanhaan numeroonsa ja näin ollen ei mennyt ollenkaan perille.
  11. popsis

    Kihlajaiset?

    Alunperin ei ollut tarkoitus järjestää minkäänlaisia kihlajaisia, mutta armaan äitini into kihlajaisten järjestämiseen oli niin suuri että vihdoin piti antaa periksi. Kihlauduttiin joulukuussa ja sitten parin kuukauden päästä helmikuussa äitini järjesti kahvitukset lähisukulaisille ja kummeille. Homma toimi niin, että äitini hoiti järjestelyt yms. ja me vaan saavuttiin paikalle. Itse inhoan suuresti keskipisteenä olemista ja sukujuhlia, mutta nähtävästi joskus pitää vain osata antaa periksi Itse kihlajaiset olivat kyllä ihan mukavat ja onnistuneet ja siitä kiitos äidille.
×
×
  • Create New...