Jump to content
Naimisiin.info

Gigi_

Morsian
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Gigi_'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Gigi_

    Pöytänumerot (kuvia)

    Tässäpä meidän ihanat pöytänumerot! Kukat tulee tuollaisiin samantyylisiin lasipurkkeihin, joissa suuaukon ympärillä juuttinarua.
  2. Gigi_

    Vaasa

    Bröllop2012:ta on sitten häät muutama viikonloppu ennen meitä . Mua rupes vaan jännittämään että onkohan toi Villa liian iso tila meille.. Katsoin että jotkut on pitäneet jopa 150 hengen häitä, meille on tulossa n. 90 vierasta (siis kutsutaan sen verran). No, jääpähän ainakin tanssilattialle tilaa!
  3. Mulla on Tamara hääpukuna, löysin morsiusgallerian alesta syyskuussa. En aluksi meinannut edes sovittaa, mutta myyjä kehoitti kuitenkin sovittamaan ja se olikin aivan täydellinen! Tosiaan luonnossa paljon kauniimpi vielä kuin noissa kuvissa! Edit. signe: Itse mietin puvun kanssa pitsiboleroa, mutta siitä ei ole oikein lämmittäjäksi. Joku paksua satiinia (kuten Tamaran aluskangas) oleva bolero voisi olla kaunis, ja ehkä lämpimämpikin.
  4. Osaisikohan joku vähän auttaa.. Mulla on kihlasormksena 3,7mm valkokultainen flakka, jonka kaveriksi haaveilen solitaire- sormusta, flakkarunkoisena. Olen suunnitellut tähän solitaire-sormukseen n. 0.50 ct. - 0.65 ct princess- hiottua kiveä. Ongelmana on kuitenkin istutus, sillä en haluaisi, että sormusten väliin jäisi rakoa, kuten esimerkiksi tällaisen sormuksen kanssa voisi käydä: http://www.jamesalle...ing-Designs.jpg (Laitan linkin, kun kuva on niin iso). Olisiko tämä parempi istutus?: http://www.jamesalle...aire-rings.html Jos jollekin tulee mieleen muita mahdollisia istutustapoja, olisin tosi kiitollinen vinkeistä! Edit. Ehkäpä tällainen voisi olla?
  5. Meillä tilanne häiden aikaan sellainen, että itse olen juuri valmistunut KTM:ksi ja jatkan jatko-opintoihin. Työskentelen yliopiston hankkeessa tutkijana. Mies luultavasti valmistuu suunnilleen samoihin aikoihin samaan tutkintoon, mutta on ihan "oikeissa töissä" . Häiden aikaan olen itse juuri täyttänyt 27-vuotta, mies täyttää 27 myöhemmin syksyllä. Perheeseemme kuuluu myös kaksi karvaista kaveria, vauvan aika koittaa luultavasti häiden jälkeen. Meidän tarina menee näin: 2/2008 Tavataan kaverin bileissä 4/2008 Aletaan seurustella 8/2008 Muutetaan yhteen 5/2009 Kihlat, sovitaan että naimisiin mennään kesällä 2012 5/2012 Häät <3
  6. Me oltais alunperin haluttu 7.7.2012, 7 on mun onnennumero, ja muutenkin kivan kuuloiset numerot. Meillä kävi kuitenkin niin, että hääpaikka oli niin suosittu, että 26.5.2012 oli ainut vapaa päivä juhannuslauantain lisäksi. Aluksi vähän harmitti, mutta nyt oon ihan innoissani! Saan miehen jo yli kuukautta aiemmin kuin alunperäisen suunnitelman mukaan .
  7. Minulle selvisi viime vuonna eräissä häissä, että on kaksi erilaista kysymysvaihtoehtoa. Ihmettelin, miksi heille esitetyssä kysymyksessä ei ollut tuota "aina kuolemaan asti", mutta he olivat valinneet tuon ensimmäisen vaihtoehdon. Minua jäi kiinnostamaan, a ) kuinka monelle on merkitystä noilla sanavalinnoilla b ) ja perustelut sille, miksi valitaan kumpi tahansa noista. Toivoisin teiltä vastauksia, miksi päädyitte jompaankumpaan vaihtoehtoon. Itse tykkään ensimmäisen alusta "Kaikkitietävän Jumalan kasvojen edessä.. " ja sitten taas 2. vaihtoehdon viittauksesta koko elämän kestävästä tahtomisesta. Minua tai miestäni ei haittaisi tuo "Aina kuolemaan asti", vaikka voisihan sen esittää kivemminkin, esimerkiksi "elämänne loppuun asti", kuten Tulikukka kirjoitti.
  8. Gigi_

    Hääpukunne hinta

    Mun puku on White Onen Tamara. Alunperin mietin, että puvun budjetti olisi n. 200 e ja tilaisin sen netin kautta esim. Kiinasta, mutta onneksi päädyin tähän vaihtoehtoon! Puku on täydellinen ja juuri sellainen kun aina unelmoin, vaikkakin vähän kallis!
  9. Gigi_

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Mulla on kaasoja kaksi. Toinen on läheisin serkkuni, joka on mulle kuin pikkusisko. Toinen on paras ystäväni, joka on todellinen soul mate. Tavattiin vasta n. 4 vuotta sitten opiskelujen kautta, mutta hän on ylivoimaisesti paras ystäväni. Meillä menee jutut yksiin ja molempien kanssa maku osuu yksiin myös. Ei tarvinnut kauaa valintojani miettiä!
  10. Meille tulossa n. 80-90 vierasta. Häihin aikaa n. 5 kuukautta, ja tuntuu että vieraslista elää edelleen koko ajan. Kai tässä vähitellen pitäisi ruveta lyömään sitä lopullistakin vieraslistaa lukkoon, jotta tiedetään tilata tarpeeksi kutsuja..
  11. Meillä tulossa n. 80-90 hengen häät, joissa tarjotaan ruoka ja vieraille kaikki juomat. Hääbudjetti tällä hetkellä n. 7000 euroa, sisältäen sormukset. Häämatka ei tuohon sisälly, vaan laitetaan varmaan pystyyn häämatkatili, jonka avulla toivottavasti rahoitetaan häämatkan kuluja .
  12. Gigi_

    Vaasa

    Vastaanpa jos jotakuta kiinnostaa. Jonotin siis ekana varauspäivänä 45 minuuttia, vaikka soitin heti kun varaus alkoi. Kun pääsin läpi, oli heinä- ja elokuut täysin varattuja ja kesäkuusta jäljellä juhannusviikonloppu. Saatiin häät sitten toukokuun lopulle. Eli Vaasassa jos haluaa Villassa naimisiin, ei kannata olla kauhean tiukka päivän suhteen!
  13. Gigi_

    Vaasa

    Meillä häät tulossa ensi kesänä ja juhlat Hietalahden Villassa. Muita varteenotettavia paikkoja ei ole löytynyt.. Varaukset ensi vuodelle eivät ole vielä edes alkaneet, mutta osaako joku sanoa, että jos on ensimmäisenä varauspäivänä klo. 8.00 liikkeellä, niin millä todennäköisyydellä saa haluamansa päivän? Onko ekana varauspäivänä paljon ruuhkaa? Meillä tosin on se tilanne, että paikka on meille tärkeämpi kuin päivä, eli siitä ollaan kyllä valmiita joustamaan.
  14. Meille on vuoden 2012 kesähäiden vieraslistasuunnitelmassa nyt n. 80 nimeä. Ollaan listattu kaikki mieleentulevat, lähempänä katsotaan ketkä kutsun saavat. Luultavasti tullaan kutsumaan kaikki, koska luotan siihen, ettei kaikki kuitenkaan pääse paikalle .
×
×
  • Create New...