Jump to content
Naimisiin.info

_ana_

Morsian
  • Viestit

    101
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Male

_ana_'s Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Heippa, Olen hyvin kiinostunut uutuus sormuksestanne tuulenvire v-729. Missä hinnoissa sormus on? Onko sitä saatavana valkokultaisena? Onko teillä pistettä helsingin häämessuilla? Olen lauantaina menossa ja olisin mielelläni kokeillut kyseistä mallia.
  2. Meillä on Häät heinäkuussa 2013. Meidät vihitään tuomiokirkossa ja itse juhlat on tanssisaaressa. Tanssisaari oli ehdottomasti paras vaihtoehto meille. Kävimme muutaman kerran katsomassa paikkaa ja aina se vaan tuntui oikealta paikalta. Innolla odotan heitämme, nyt voikin jo sanoa että ensi vuonna me menemme naimisiin vaikka niihin onkin vielä ikuisuus. Tila vuokra oli muihin vaihtoehtoihin aika kallis ( seuraintaloihin) mutta hintaan sisältyy astiat, ( lasit, lautaset, aterimet, ja kaikki mitä keittiöstä löytyy ) piharakennukset on omassa käytössä, tuolit ja pöydät tietty, juhlapaikan siivous ( pitää vaan kerätä omat tavarat pois ja ne mitä sinne jättää niin he heittävät roskiin. Tila on koko viikonlopun meidän käytössä. Olen niin tyytyväinen juhlapaikkaan. Meille tulee caterin muualta ja omat juomatkin saa viedä. Vieraita tulee n. 100 ja tilaakin jää vielä paljon tanssimiselle, koska tila on sen verta suuri.
  3. _ana_

    Kutsukortteja

    Kiitos NUPPE vastauksesta. Enpä tullut ajatelleeksikaan sitä että kaksi ohuempaan voi yhdistää noin. Olen metsästänyt vaan leveää pitsiä onko pitsi vaan kortin pääliosassa vai kiertääkö se myös sisäpuolelta korttia? Satiininauha kiertää varmaan myös sisäpuolelta? Oletko ostanut valmiita korttipohjia? Kauhee kysely
  4. _ana_

    Kutsukortteja

    Hei NUPPE mistä olet ostanut kortti tarpeet? Eniten kiinnostaisi pitsi? Meidän häissä on sama väriteema, pitsiä ja satiininauha tulee myös paljon käytettyä. Ideana on ollut vähän saman tyyppinen kutsukortti
  5. Hei, minulla olisi myös 200€ arvoinen lahjakortti myynnissä liikkeeseen, jos joku on kiinostunut siltä puvun ostamaan myyn sen samaan hintaan kuin edellinenkin:)
×
×
  • Create New...