Jump to content
Naimisiin.info

Oetz

Aktiivijäsen
  • Viestit

    15
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Oetz

  • Syntymäpäivä June 28

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Paikkakunta
    Oulu

Oetz's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos taas vastauksista! Ainoat meikit jotka osaan laittaa on kyllä jotkut baarimeikit, mutta ei ole koskaan tarvinnut juhliin meikata..Serkkuni häihinkin meikkasin ite, mutta nyt kun on omat häät tiedossa haluan jotain erinlaista ja hienoa! Eräs kaverini on kampaaja ja lupautui tulla tekemään muutamia kampauksia,mutta jotenkin epäilen kuitenkin mitähän tästä hiusopetaariosta tulee..:s se ei ehkä siitä kaikista parhaimmasta päästä ole, kun jätti opinnot kesken. Mekkoja oon selannut todella paljon ja varmaan se pitää lähtä nyt kaupungista katsomaan, jos sieltä löytys se ihanin! Näillä näkymin sitä oltais karkaamassa kylpylään löyty kiva hääyö paketti ja vietämme hääyön ja viikonlopun sit rentoutuen kylpylässä!
  2. Kiitos vastauksesta ja paljon olikin apua Siis tuolla "karkaamisella" tarkoitan sitä, että me emme pidä mitään juhlia ym vaan samantien kun olemme maistraatista päässeet,lähdemme heti pois kotiseudulta ja nautimme vain toisistamme. Sitten kun olemme viikonlopun olleet pois ja palaamme takaisin kerromma muille hää uutisesta. Huomenna soitan maistraattiin ja varaan päiväksi 7.12 ja seuraavalla viikolla 14-15pvä pidämme pienet juhlat johon kutsumme ainoastaan kaikista läheisimmät ihmiset ja nimiä tulikin 12 Eli tosi pienet ja simppelit!
  3. Paniikki kohtaus ei oo kaukana nyt ! Meidänhän siis oli tarkoitus mennä joulukuussa 12päivä naimisiin ja eilen sain puhelun maistraatista ja kerrottin, että ei onnistukkaan, he ovat katsoneet väärin ! Eli 12.12 on täynnä ilta kuuteen asti ja meidät poistettiin kalenterista tämän vuoksi. Noh, olemme sit miettineet että 11.12 tai 20.12 on sitten se meidän päivä, en vaan oo vielä soittanut maistraattiin tästä asiasta, mutta jospa se huomenna onnistuu. Meidän hääbudjekti on pieni, olemme jättäneet joka kuukausi muutamia satasia (joskus enemmänkin) syrjään ja sillä rahalla sit maksetaan kaikki ym.. tosin nyt olen sit nähnyt monta asiaa missä säästää,kun on selannut netin ihmeellistä maailmaa ja seurannut hääfoorumeja ynnä muita. En aijo ostaa mitään uutta häämekkoa, vaan otan sen mitä kaapista löytyy! menemme kuitenkin maistraatissa jossa on minun ja mieheni lisäksi kaksi ystäväämme todistamassa ja tilaisuuden jälkeen karkaamme samantien. Menemme niin salassa muilta naimisiin kun vaan voi. Löysin erään nettisivun missä oli pilkkahintaan mekkoja,myönnän että olen kuolannut ja haaveillut ihanasta mekosta, mutta pieni on budjekti :s Meillä ei ole vieläkään tiedossa minne lähemme kun olemme sanoneet Tahdon. Panikoin jo tätäkin, koska en halua jäädä seisomaan maistraatin eteen sormi suussa, että " Mitäs nyt " ? ! Stressaan hääkampauksen kanssa ! Minulla on tosi pitkät mustat hiukset, mitä nuille osaa tehdä ? Entä häämeikki? ... Minulla on isot siniset silmät... Voi Häät ja niitten stressi !
  4. Oetz

    Varaus?

    Mä en kyllä usko, että missään maistraatissa tai käräjäoikeudessa olisi tuollaista systeemiä käytössä, vaan ne suosittujenkin päivien ajan varataan etukäteen ja niitä on tietenkin rajallinen määrä (tyyliin vartin välein klo 9-16). Ja jos on joku tuollainen suosittu päivä mielessä, niin ehdottomasti nyt heti tänään tai huomenna soittamaan sinne oman alueen maistraattiin!! Kyllä ne sitten sieltä kertoo mikäli ajanvaraus ei vielä tuolle ajankohdalle olekaan mahdollinen. Kiitos tiedosta! Soitan heti perjantaina sinne!
  5. Oetz

    Varaus?

    Joo,tuosta sivusta just puhuinkin että ei ollut oman paikkakunnan maistraattia listassa :/ Mutta ei se auta kun alkaa soittelee eiköhän se sillä järjesty! Kiitos kuitenkin
  6. Oetz

    Varaus?

    Voiko joku laittaa suoraa linkkiä mistä voi varata maistraatin netin kautta ? löysin itse jonkun sivun millä oli mahdollisuus varata netin kautta, mutta eipä ollut pohjois-pohjanmaata listassa :s
  7. Oetz

    Varaus?

    Hei taas! Sen verran nyt päivitän tietoa, että hääpäivä on siirretty!! aluksihan meidän piti mennä naimisiin 21.21.12 mutta jostain syystä mies ei enään ollutkaan niin innoissaan tästä "hääpäivästä" vaan halusi ehdottomasti vaihtaa päiväksi 12.12.12 ! Eli nyt sitten pitäs tuona päivänä avioitua Maistraattia me emme ole vieläkään varanneet. Ystäväni kertoi, että tuossa elokuun lopulla-syyskuun alussa kannattaa varata,jotta saamme tuon 12.12 päivän omaksemme ja tietysti sopivan kellon ajankin. Ystäväni meni naimisiin 8.8.08 ja heidän ei tarvinnut varata maistraattia,,joten onkohan nuo kaikki 8.8.08,6.6.06, 11.11.11 ynnämuut semmosia päiviä että sillon ei tarvi varata, vaa voi kävellä suoraan sisään ja sanoa TAHDON!? olen ymmärtänyt että tuommoset päivät on tosi yleisiä ja haluttuja päiviä mennä naimisiin, nii siksi tehty jono vaan oven eteen ja vuorollaan astua sisään. Olenko väärässä?
  8. Oetz

    Varaus?

    Kiitos vastauksesta!
  9. ARGH mikä anoppi! Ennen kun mentiin kihloihin mieheni kanssa, me tulimme hyvin juttuun anopin kanssa mm soiteltiin joka päivä ja juteltiin niitä näitä ja juoruttiin kaikesta mahdollisesta..mutta sitten kun oli sormukset niiin muuttu se ääni kellossa! Haukkuu minua koko ajan ja en ole sopiva hänen pojalleen, nämä puheet hän kertoo pojalleen mutta ei minulle! minulle hän kertoo kuinka ihana olen ja juuri se oikea hänen pojalleen!! Emme ole ees uskaltaneet kertoa häistä mitään, minkähänlainen hirviö hänestä sitten tulee Siksi olemme miettineet että menemme muilta "salassa" naimisiin ja karkaamme jonnekkin kauas kylpylään ja nauttimaan toisistamme!
  10. Oi, ompa hieno ajatus tuo ilmapallo juttu Taidan itsekkin käyttää tätä omissa häissäni! Olisi kyllä tosi hienon näköistä kun astelee kirkosta/maistraatista pois ja vieraat päästävät ilmapallot taivaan tuuliin ja tuo tähtisädetikku juttu on myös mahtava! itselläni tulee olemaan talvihäät, joten voi olla hienon näköstä kun on jo pimeämpää ja vieraat sytyttävät tikut! Kyllä tuo joulukuu saisi olla jo, malta odottaa enään vaa pakko kai se on:)
  11. Oetz

    Varaus?

    eikö siinä mukana pidä olla kaksi todistajaa, onko mahdollista saada nämä todistajat maistaarin puolelta? vai pitääkö olla jotain läheisiä todistamassa tämä vihkiminen.
  12. Ehkä minäkin uskallan paljastaa ;D Pääsen tylsästä -nen loppusesta eroon ja minusta tulee Jämsä! Joka rimmaa aika hyvin etunimieni kanssa, koska kaikki alkavat J - kirjaimella siinä on sitten 4 nättiä J kirjainta peräkkäin!
  13. Oetz

    Oulu

    Apua.. kuinka hyvissä ajoin tuo muuten pitää hoitaa? Minä myös mietin tätä sukunimi asiaa, sillä haluaisin ottaa mieheni sukunimen, mutta kuinkahan tämä asia hoidetaan tai maksaakohan se jotakin? tosin olen myös koittanut, että mies ottaisi minun sukunimen, vaikka uskon etttä hän ei siihen ryhdy, sillä nimestä tuli muuten todella pitkä
  14. Missä vaiheessa maistraatti pitää varata? haluaisimme juhlia häitämme 21.12.12 joten joko mulla on kiire varata maistraatti, jotta myös pääsemme tuona päivänä naimisiin. Mitä maksaa varata maistraatti? entä tämä nimi asia, maksaako muuttaa sukunimi? haluan siis "ottaa" mieheni sukunimen. Ja eikös kaikki luottokortit ynnä muut mee uusiksi, niin kuinka niiden kanssa toimitaan? Kiitos vaustauksista jo etukäteen!
×
×
  • Create New...