Jump to content
Naimisiin.info

Toinenkertatodensanoo

Aktiivijäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

579 profiilin katselua

Toinenkertatodensanoo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mitäpäs sitä päähänsä laittais häihin kun tukka on siis ihan lyhyt. Huntu ei siinä pysy millään ilveellä (paitsi jos työntää pinnit päähän). Tiara ei oikein näytä mielestäni nätiltä kun ne varsiosat jää kokonaan näkyviin päätä myöten. Olen miettinyt jotain pitsikoristetta tai vastaavaa mutta milläs sen liimaa päähän? Äh ideoita hei ladyt kehiin. Terveisin morsian epätoivoinen
  2. Ketkä ootte pitäneet häät Teatteriravintolan kabinetissa niin löytyiskö kuvia??
  3. Ideoita? Meille tulee ihan pienet max 20 hengen häät. Paikka pitäisi olla juhlava, ylellinenkin (kattokruunumeininkiä), mutta intiimi. Eli joku hotellin kabinetti?? Tietäiskö kukaan tällaista paikkaa?
  4. Olen kokoa 56/58. Iso takamus ja lapsien jäljiltä löytyy tota löysää mahanahkaakin Mutta mutta mun unelmien puku on merenneitomallin. Plääh. Oisko kenelläkään kuvia tai linkkejä tai ihan kokemusta miltä ton mallin puku näyttäis päällä noitten mahamakkaroiden kanssa. Tai sitten saiskohan jollain aluspuvulla vedettyä noita läskejä tiukaksi.
  5. En tiedä voiko yleistää mutta kumpi tuntuisi järkevämmältä vaihtoehdolta morsiammelle joka oikeesti on iso ja ylimääräistä makkaraa mahassa reilusti niin: A) Tiukkalinjainen yläosa joka "puristaa" läskit kasaan vai Heti vyötäröltä levenevä mekko ja alle sitten vaikka korsettia tukemaan
  6. MINKÄLAINEN PUKU ISOLLE MORSIAMMELLE? Elikkäs olen kokoa 56/58. Rinnat D, käsivarret leveät ja mahassa muksujen jäljiltä kunnon pullataikinalerppa. Joten minkämallisen mekon mä laitan etten näytä lihavammalta kuin olen tai etten näytä siltä kuin banaaninkuoret olis laitettu omenan päälle? Hihaton, lyhyet hihat vai pitkät hiihat? Tyköistuva ylhäältä ja levenee vyötäröstä. Vai levenee jo ylhäältä? Jos jollakulla olis vaikka kuvia laittaa kokemuksesta tai jotain.
×
×
  • Create New...