Jump to content
Naimisiin.info

Bloody Mari

Aktiivijäsen
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Bloody Mari

  • Syntymäpäivä 04/01/1991

Contact Methods

  • Website URL
    http://haahurmeessa.blogspot.fi/

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Interests
    No ne häät, pöytäroolipelit, anime ja manga, videopelit, piirtäminen, figujen keräily, kirjoittaminen, valokuvaus, leipominen, kissat, blogaaminen, kahvittelu, historia, myytit ja mytologiat, kukat, uskonnot, anthropologia, fantasia, kyberpunk, vanhat sadut, gotiikka, vampyyrit, kauhuelokuvat

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bloody Mari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on haaveena karata Saksaan ja mennä siellä naimisiin, mutta olen saanut käsityksen että Saksassa vaaditaan aika paljon paperihommia moista varten, mikä vähän jännittää. Olisiko kannattavampaa mennä Suomen puolella maistraattiin ja sitten viettää hienompi seremonia Saksanmaalla? Ymmärtääkseni ainostaan maistraattivihkinnät ovat lainpitäviä Saksassa, onko kenelläkään tietoa sen maan kirkkoseremonioista? Itse olen perehtynyt siihen että missäpäin Saksaa löytyy suomalaisia pappeja, mutta vielä ei olla oltu heihin yhteydessä kun häihin on kuitenkin yli kaksi vuotta vielä aikaa.
  2. Meille on tulossa vampyyrihäät, eli sysimustaa ja verenpunaista, korosteväreiksi ollaan arpomassa tuhkanharmaata, kuninkaallista purppuraa, luunvalkeaa, kultaa tai tummapuisen arkun ruskeita sävyjä. Olisi ehkä kivaa keksiä enemmänkin noita vaaleita sävyjä mukaan ettei tule liian synkkää menoa.
  3. Meillä on sellainen säästöidea, että mennään naimisiin ihan vain kahdestaan ulkomailla. Joten säästetään: Ei kutsukortteja tai paikkakortteja Ei ruoka- tai juomatarjoiluja, paitsi ne mitä itse tahdomme syödä Ei koristeita, valitaan sen sijaan sitäkin tunnelmallisempi paikka Hääyö menee saman lafkan hotellissa missä häätkin vietetään Musiikki soitetaan mp3:selta ellei paikalla ole erikseen tarjota bändiä Ei tarvita hääautoa, koska yövytään juhlapaikalla Häämatka tulee siinä samalla vietettyä kun karataan muutenkin ulkomaille Toisaalta itseemme ja hääkuviin aiomme panostaa oikein kunnolla sitten. Kyseessähän on kuitenkin meidän päivä!
  4. Lapsena olin morsiusneitona tädin häissä, aikuisiällä olen ollut häissä vain kerran tähän mennessä...ja olin vielä kaaso! Ihan surkea kaaso kyllä taisin olla, kun asuin toisella puolella Suomea ja auttelin lähinnä sitten niinä häitä edeltävinä päivinä valmisteluissa. Läheisiä ihmisiä kun ei vaan enää kauheasti enää aikuisena ole, ja neki vähät mitä on ovat kaikki ikisinkkuja miehiä.
  5. No tietenkin minun blogini, jota olen taas kesätauon jälkeen alkanut päivittelemään! http://haahurmeessa.blogspot.fi/
  6. Bloody Mari

    Lemmenlukko

    Me käytiin viime vuosipäivänä laittamassa rakkaan kanssa oma lukko Joensuun Ilosaaren aitaan, jossa niitä onkin jo kertynyt jonkin verran. Ihan koruliikkeestä ostettiin, kaiverrus kuului hintaan. Oli alennuksessa, maksoi ehkä jonkun reilun kympin. Aina silloin tällöin ollaan sitä kotimatkalla ihailtu.
  7. Pitkästä aikaa paluu hääpohdintojen pariin. Kyllä se kesäloma on tehnyt ihan hyvää.

  8. Kesätukka! Pitäisi vaan malttaa pysyä kaukana lämpimistä hiusväreistä, koska haluan valkoharmaat hiukset häihini sitten kun on niiden aika.

  9. Halutaan omiin häihimme vähän sellaista synkkää goottifiilistä, joten mikäs sen parempi ajankohta kuin Halloween. Meillä siis häät luvassa 31.10.2018, ihanaa!
  10. Omille vanhemmileni en ole vielä kertonut. Miehen äidin reaktiota en nähnyt kun en ollut paikalla, mutta isä totesi närkästyneesti onnitteluiden jälkeen, että meidän olisi pitänyt pitää juhlat. Olisivat antaneet jonkin onnittelulahjan mutta nyt ei kuulemma saada mitään. Miehen vanhemmat ei musta muuten tykkää ollenkaan, mutta hyvä että edes kohteliaisuudesta pitivät negatiivisuuden itsellään. Tosi kurjaa kuulla että joidenki vanhemmat kehtaa olla välinpitämättömiä, kyl se melkein pitäisi olla vanhemman velvollisuus tukea lastaan tällaisessa asiassa. Meillä sen sijaan on kaverit tosin ollu tosi vaisuja asian suhteen, mikä oikeestaan harmittaa enemmän.
  11. Tänään käytiin mummolassa ja siellä sain katsella mieheni sukulaisten hääkuvia! Tuli ihan hääinto itsellekin.

  12. Joulualennuksen ansiosta sain itselleni sievän keltakultaisen sormuksen viidellä timantilla, hintaa oli 100€. Maksoin myös miehen kihlan, se on sellainen perus hopeinen rinkula joka kustansi 30€.
  13. Bloody Mari

    Kuka maksaa sormukset?

    Minä maksoin omani ja miehen kihlan, ja varmaan joudun ostamaan oman vihkisormukseni myös kunhan sen aika koittaa. Eipä se lysti molemmista maksanut kuin vain sen 130€ ja siitäkin summasta sain hyvitystä kun vaihdoin joululahjaksi saamani korut joista en pitänyt.
×
×
  • Create New...