Jump to content
Naimisiin.info

Dinah

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Dinah's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Dinah

    Pakanahäät

    Me ollaan kanssa ateisteja, ja olisi kiva onnistua kasaamaan oman näköinen hääjuhla. Itse haluaisin yhdistellä joitain perinteitä, mutta että häät olisisvat myös meidän näköisemme. Ukko on sitä mieltä että tahdon, pusu ja se on siinä mutta ite tahtois siihen vihkimiseen liittää vähän muutakin. Mä haluaisin vannoa jonkinlaiset vihkivalat, mutta ei mitkään wicca valatkaan oo meiän juttu, vaikka kauniita ovatkin. Yks mitä mietin oli valat jotka vannottiin eräässä kirjassa (fiktio) oli näin: Olet verenä mun veressäin, olet luuna mun luussain. Pidä omanas mun ruumiini, jotta kahdesta yksi tulisi. Pidä omanas mun henkeni, kunnes elämä joskus päättyvi. Vieläku ukkokin suostuis. Mutta laittakaa muutkin mitä ootte mietiskelly jos sais ite jotain ideoita lisää..
  2. Enpä oo vielä kerinnyt kun on ollu niin kiirettä, mutta pitää katella sekin läpi kunhan aika antaa myöten.
  3. Ok. No pitää ensiks yrittää saada vihkijä maistraatista/käräjäoikeudesta, ja pitää tota sitten vaikka hätävarana. Onneks on aikaa vielä miettiä rauhassa
  4. Meillä on tarkoituksena järjestää vihkiminen juhlapaikalla, jonka jälkeen jatketaan juhlimista samoissa tiloissa. Olin ajatellut yrittää tilata maistraatista vihkijän paikalla, mutta lueskelin eri keskusteluita vaihtelevista palveluista maistraattien tahoilta ja vihkijöiden välillä huonostakin palvelusta. Tulikin tässä mieleeni että pro-seremonioista saisi puhujan paikalle samaan hintaan kuin maistraatista vihkijän, ja olisivat ainakin suostuvaisempia omiin puheisiin ja puhumaan itsekin, niin kyselisin kokemuksia teiltä kenellä on ollut puhuja tilattuna esim. pro-seremonioista? Oletteko olleet tyytyväisiä? Tuntuisi että ainakin varmemmin saisi "vihkimisen" enemmän omannäköisekseen vaikka maistraatissa oltaisiin jo naimisiin virallisesti mentykin.
  5. Meillä häihin tulee molemmilta vain vanhemmat ja sisarukset ja loput on kavereita, ja koska pitkän yhdessä olon jälkeen kaveritkin alkaa olla yhteisiä niin tunnen kaikki. Molemmilla on iso suku, mutta päädyttiin että kutsutaan vain ne kaikkein läheisimmät ihmiset meidän häihin, joita tulee olemaan reilu kolmisenkymmentä.
×
×
  • Create New...