Jump to content
Naimisiin.info

Pullukka

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Pullukka

  • Syntymäpäivä 12/22/1987

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kuopio

Pullukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pullukka

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Hei taas pitkästä aikaa. Häät on vietetty jo aikaa sitten ja hyvin sujuivat. Bestmanina ollut henkilö tekee työkseen sitä samaa - järjestää häitä, eli suunnittelee menun, hoitaa juomat, vieraat ja illan kulumisen. Saimme ruoat helposti hänen kauttaan, päätimme vain yhdessä mitä ruokia haluamme ja minkä verran niitä tarvitaan. Käytännössä hoidin "pitopalvelun" ihan itse, mutta sen palvelun sattui tarjoamaan rakkaan bestmanimme ja hänen tuttavatahonsa Juomien valvominen tarkoitti käytännössä sitä, että kaikki booli ei ollut kerrallaan tarjolla, vaan sitä tehtiin kun edellinen satsi loppui. Ja kokeneena baarimikkona hän ei pitänyt sitä suurena hommana. Kaaso vaatimalla vaati saada tehdä asioita kanssamme, eli olemme toki itsekin osallistuneet hääkutsujen, -karkkien yms. tekoon. Kiitoskortitkin tein kokonaan itse Itse juhlatilaisuudessa saimme kyllä yhdessä nauttia ja olla, eikä kenenkään tarvinnut koko aikaa hyysätä. Kaasot kyllä aukasivat lahjat ja bm teki boolia. Mielestäni juhlatilaisuudessa ei kenenkään tarvinnut olla töissä vaan juhlimassa kanssamme. Meillä oli erinomainen henkilökunta hoitamassa muut Illan kuluessa karkasimme itse pois, mutta reilu kymmenkunta yöksi jäänyttä lähimmäistä siivosivat ihan mukisematta koko juhlapaikan - vaikka talon huoltomies /talonmies sanoi, ettei tarvitse siivota. Paljon oli töitä, ja ansiokkaasti kaikki saatiin tehtyä paneutuvien avustajien ansiosta. Silti kaiken työn keskellä häät olivat täynnä yllätyksiä, jotka työn määrästä väsyneet (?) olivat jaksaneet tehdä juuri meitä varten!
  2. Pullukka

    Bm:n ja kaason "työt"...

    Voi ei, että pitikin eksyä tähän ketjuun.. Meillä on kaksi kaasoa ja kaksi bestmania, ja tehtäviä - vai nakeistako täällä puhutaan - on ja paljon. Monista hoidettavista asioista sovittiin yhdessä ja tehtävät jotenkin luonnostaan vaan jakautuivat vähän kaikille. Toisessa bestmaneistamme asustaa pieni työnarkomaanin poikanen, ja hän on (varmaan tapojensa mukaisesti) ottanut monta isoa asiaa harteilleen hoidettavaksi. Rehellisesti sanottuna pyysimmekin hänet bestmaniksi pienenä kiitoksena siitä, että hän halusi ja otti näitä asioita hoidettavakseen ihan ilman sitä "bestmanin velvollisuuttakin". Toinen kaasoistani taas on hyvä lapsuuden ystäväni, jonka kanssa sovittiin kaasoilusta jo varmaan kaksitoistavuotiaina. Hän on ollut aivan ihana, tukena ja turvana heti siitä lähtien kun ilmoitin naimisiin menostamme. Maailman avuliaimpana ihmisenä on on ottanut vastuulleen monia asioita ja varmaan vähän liikaakin. Hänellä on ollut stressaava elämäntilanne tässä jonkin aikaa, ja silti hän jaksaa hössöttää häistämme. Välillä tuntuukin, ettei hän edes halua kuunnella toppuuttelevia kommenttejani: "Ota nyt iisisti! Älä stressaa!" vaan suunnittelee jo seuraavaa iltaa, milloin voisi harjoitella taas hääkampaustani ja meikkiä. Teimmekin hänen kanssaan leikkimielisen mindmapin eri ihmisten tehtävistä, joita tulee hoitaa ennen häitä. Mindmap koostui pienistä liimattavista muistilappusista, jonka pystyi irrottamaan kun tehtävä oli hoidettu. Lappusia oli valehtelematta monta kymmentä, ja suurin osa niistä oli minun tai kaasojeni kohdalla. Harmi - jouduin sen kerran siirtämään pois ja se hajosi.. Unohtamatta toista kaasoani ja bestmania, ovat he olleet korvaamattomia. Vaikka tehtävät ovat jakautuneet vähän epätasaisesti eri ihmisille, ovat jokainen kunnialla hoitaneet hommansa alusta loppuun asti arvostaen meidän mielipiteitämme ja toiveita asioissa. Jos palataan ketjun ideaan, voin listata vaikka vain muutamia avustajien "nakkeja". Yhteisiä kaasojen (ja minunkin) tehtäviä: kutsujen ja hääkarkkien valmistus, polttareiden järjestäminen, minun pukemiseni yms hääpäivänä, tuki ja turva, mielipiteiden sanominen, juhlapaikalla kattaus, petien petaus, siivous.. Toinen kaasoni tekee minulle hääkampauksen ja -meikin, valitsi morsiuskimpun (tai siis äiti valitsi koska halusi, kaaso kertoi tykkäänkö siitä vai en..), pitää puheen, shoppailee kanssani.. Bestmanien tehtäviin kuului mm. bändin ja musiikkilaitteiden hommaaminen, tiekylttien vienti, sakettien sovitus ja niihin mahtuminen myös hääpäivänä, sulhasesta huolehtiminen, (taskumatin mukana kuljettaminen).. Toisen bestmanin hoidettaviksi asioiksi kertyi mm. ruoka ja juoma, hääsviitti.., kun taas toinen on vastuussa sormuksestani, omasta puheestaan, tiekylttien valmistuksesta ja musiikista loppuillasta. Näitä olisi loputtomasti!! Me ei varmaan päästäisi naimisiin ilman näitä korvaamattomia työmyyriä!
  3. Ei näe. Sulhoni omasta pyynnöstä olen pitäny mekkoni häneltä piilossa Toisaalta - kaikki ovat möläytelleet kriittisiä asioita puvustani hänen kuulleen...
  4. Pullukka

    Kuopio

    Ompas aika kamalaa kuulla tuosta Ystävyyden majan aikataulusekaannuksesta. Suullinen sopimushan pitäisi olla yhtälailla pätevä kuin kirjallisenkin, mutta tällaiset asiat ovat ikäviä jos ne sattuvat omalle kohdalle. On kyllä ollut töykeää palvelua. Meillekin on varattu Ystävyyden maja häiden viettopaikaksi ja varaus on tehty puhelimitse. Olen kyllä varmistanut ajankohdan ja varauksen muutamaankin otteeseen. Meille sanottiin ja vieläpä useampaan otteeseen, että vuokra maksetaan jälkikäteen, paitsi jos haluaa maksaa esim. etumaksua niin se onnistuu. En nyt oikein tiedä mihin luottaa, pitänee soitella lähiaikoina ja kysellä vähän tarkennusta asioihin. Meidän budjettimme ei todennäköisesti anna periksi siihen, että paikka yhtäkkisesti maksettaisiinkin etukäteen. Voihan olla, että he ovat muuttaneet maksupolitiikkaansa vasta tämän vuoden puolella, sillä varasin majan meille jo viime kevätkesänä, jolloin näistä asioista sovittiin. Paikka on kyllä aivan ihana ja olisi sääli jos tämä homma menisi poskelleen. (Jaana-siskolleni terveisiä kiitos kun vinkkasit ketjusta)
  5. Pullukka

    Kuopio

    Uuh jeah, vihdoin sen löysimme, vaikka jouduimme tinkimään välimatkan maksimipituudesta =) Varasimme siis häidemme viikonlopuksi Ystävyyden majan, kävimme paikan päällä ja ihastuimme täysin. Ainut joka arveluttaa on yöpymisen ja eräänlaisen kommuuniasumisen onnistuminen, mutta sepä ei olekkaan enää meidän stressi siinä vaiheessa. Paikka oli aivan ihana. Nyt vain suunnittelemaan muita juttuja, kun isoin stressitekijä on pois päiväjärjestyksestä.
  6. Maksamme itse, mutta pienituloisina joudumme ottamaan pankista lainaa. Budjetti näin alustavasti laskettuna noin 5000€, josta yritetään kyllä tinkiä mahdollisimman paljon pois.
  7. Pullukka

    Kuopio

    Kiitos vinkistä! Luin siitä aiemminkin, mutta en löytänyt siitä kovin valaisevaa infoa. Baaritiski kuulostaa mahtavalle! Hurlumhei: kiva että kerroit. Tiesinkin tämän keittiöasian, mutta kuvittelin, että ihan oikean catering-palvelun ollessa kyseessä keittiötäkin olisi saanut käyttää... KYY-yhtiöiltä on pyydettävä lupa ulkoisen catering-palvelun käytöstä, mutta en arvannut etteivät jousta ko. asiasta. :/ En silti aio heittää toivoani kokonaan, tiedustellaan, tiedustellaan...
  8. Pullukka

    Kuopio

    Heippa! Olen kuopiolainen morsian, joka kaipailee kovasti viettopaikkaa häille.. Olemme sulhoni kanssa menossa naimisiin kesällä 2008. Vielä on aikaa funtsia ja etsiskellä, mutta tuntuu että kaikki kaatuu päälle, kun ei löydy paikkaa joka meidän vaatimuksia täyttäisi.. Etsimme siis viettopaikkaa KUOPIOn alueelta, mieluiten mahdollisimman läheltä kuljetusvaikeuksien vuoksi. Paikkojahan on vaikka millä mitalla, mutta kaipaamme 60-70 hengelle viihtyisää paikkaa, jossa EI ole catering-palvelua eikä alkoholitarjoilua, jos ei itse halua, sillä catering tulee muualta joka tapauksessa. Tässä tulevassa avioparissa yhdistyy kaksi bilehenkistä sukua ja tuttavapiiriä, joille alkoholi maistuu välillä vähän turhankin hyvin, joten ei tule kuuloonkaan alkoholi paikan päältä (suomennettuna: liian kallista). Suunnittelimme ensin Kuopion klubin menua ja alkoholitarjoilua, mutta emme pitäneet "aikaisesta" sulkemisajasta. Haluaisimme tarjota vieraille juhlimismahdollisuuden aamuun saakka. Nyt suunnittelemme Tiukanlinnaa. Aikasemmista viesteistä löysin vain yhden maininnan Tiukanlinnasta, eikä sekään hirvittävän valaiseva ollut. Löytyykö keneltäkään kokemusta ko. paikasta häiden viettopaikkana? Pienihän se on, mutta se ei menoa haittaa. Ovatko sivuilta löytyvät vuokrausajat kuinka tiukkoja? Tarkoitan vain, että jos ottaa klo 17-04 niin voiko mennä aikasemmin koristelemaan ja siivoomaan aamulla? Anyone? Help! Muitakin paikkoja saa ehdottomasti suositella......
×
×
  • Create New...