Jump to content
Naimisiin.info

Si-Ri

Rouva
  • Viestit

    5092
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Si-Ri

  • Syntymäpäivä 08/20/1988

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Si-Ri's Achievements

VIP

VIP (5/5)

  1. Kaapelitehdas? Nosturia ja Tavastiaa voisi myös ehkä kokeilla, mutta ne ovat kyllä enemmän ehkä keikkapaikkoja kuin häätiloja.
  2. Si-Ri

    Soittolistan kokoaminen

    Mä olen ihmetellyt samaa, aiemmin se näkyi kätevästi soittolistan yläpuolella. Voiko olla, että tämä äärimmäisen kätevä ominaisuus on poistettu?
  3. Si-Ri

    Helsinki

    Tästä äkkiseltään tulee mieleen G18 juhlasali, Astoria-sali sekä Paasitorni. Ritarihuoneella on ymmärtääkseni vietetty myös häitä aina silloin tällöin. Klaus K:lla on myös Rake-Sali Helsingin ydinkeskustassa. Ruoholahdesta löytyvät Annin Juhlapalvelun tilat. Myös Wanhan Sataman tilat Katajanokalta voi tsekata, sekin on ihan tunnelmallinen paikka, jota saa varattua osissa. Nämä näin ensin mainitakseni, kannattaa selata näitä keskusteluita ja tutkia esim. www.visithelsinki.fi-sivuston juhlatilat-osiota. Sitten meneekin haasteellisemmaksi, jos haluaa esim. viedä juomat itse eikä halua pitopalvelua ravintolalta, mutta esimerkeistä päättelin, että tämä ei liene ongelma Toivottavasti löydätte kivan paikan juhlille!
  4. Si-Ri

    Teemana violetti/liila

    Jep, itseasiassa kristillisen kirkon hautajaisvärithän ovat violetti ja musta. Mutta eipä tuo tullut edes mieleenkään, kun värejä mietittiin. Tuo vain osui ja upposi. Pari läheistä on tästä kuittaillut jo meille, että kutsut toivat mieleen hautajaisadressin, mutta siinähän leukailevat Ei viiti ottaa ressiä asiasta, kun se on kuitenkin meidän päivä ja me satutaan tykkäämään tuosta väriyhdistelmästä.
  5. Kiitos Palmo tuosta listasta Hyödynnetään varmaan ainakin osittain meidänkin käyttöön. Mistä teillä oli baarimikko, jos saan kysyä?
  6. Puuh, kovaa hommaa tää juoman menekin laskeminen Pari päivää tuhrannu jo tähän, heinäkuussa nähdään, mikä on sit lopputulemana. Meillä on siis n.50 hengen häät joiden tavoitteena on hyvät bileet, rento meininki ja se, että ruoka ja juomat ei lopu kesken... Huom, alkoholittomat juomat puuttuu vielä. On kyllä suunnitelmissa huomioida nekin. Vihkiminen on klo 16:00 ja juhlat loppuu 01:00. Alustava suunnitelma näyttää tältä: Alkumalja: Freixenet Carta Nevada Semi Seco16 pulloa. Buffa: 24 cl Gato Negro Cabernet Sauvignon ja 24 cl Gato Negro Chardonnay. Molempia 16 plo. Kahviavec: Remy Martin VSOP konjakki 4cl ja likööriksi Baileys 8cl. Molempia 2x litran plo. Illaksi meillä on suunnitteilla drinkkibaari, johon olin ajatellut varata jokaista drinkkiä kolme per naama. En usko, että kaikki vieraat juovat kaikkia drinkkejä kolmea kappaletta, ainakaan toivottavasti Drinkkilistaksi suunniteltiin seuraavaa: Tequila Sunrise Sex on the Beach Frozen Strawberry Margarita Mojito White Lady Flirtini Moottorikelkka Ja tosiaan kun laskeskelin menekkejä, niin laskin sen mukaan että jokaista drinkkiä olisi kolme per vieras. Näillä laskuilla ja ohjeilla hankintalista näyttäisi tältä: Sierra Silver Tequila 9 litraa Koskenkorva vodkaa 15 litraa Absolut Kurant 3 litraa Bols Peach (tai joku muu persikkalikööri) 3 litraa Cointreau (triple sec) 6 litraa Bacardi Original rommi 6 litraa Giniä (Merkki vielä hakusessa) 3 litraa Kuohuviini (Samaa Freixenetiä tai jotain halvempaa kuin alkumalja) 9 litraa Passoaa 3 litraa Ja alkoholittomien määrä drinkkibaarissa näyttäisi tältä: Appelsiinimehua 48 litraa (oonkohan mä laskenu ton oikein, kuulostaa aika hurjalta...) Rose's Grenadine 1,5 litraa Greippimehua 9 litraa Karpalomehua 9 litraa Limemehua 6 litraa Rose's Lime Cordial Mixer 1,5 litraa Mansikoita sellanen boksi torilta Mintunlehtia about 10 ruukkua Sitruunamehua 3 litraa Ananasmehua 6 litraa Koristeita varten limeä, sitruunaa ja appelsiiniä. Luoja ties kuinka paljon niitä sit tarvis... Lisäks pitäis hommata tietty pillis, baarihärpäkkeet ja laseja ja taulut drinkkiohjeille ja kaikkee muuta härpäkettä. Määrät laskin drinkkiklubi.comin drinkkiohjeiden perusteella. Superalkossa hintaa alkojen osuudelle tulis 1180e. Vertailin muutamia muita paikkoja Tallinnassa ja Superalko oli kyllä edullisin. Mitä mieltä olette tosta drinkkibaarista, olisko tollasenaan hyvä vai pärjäiskö vähemmälläkin? Millasella menekillä itse laskisitte ton drinkkibaarin?
  7. Si-Ri

    Rannan koristelu

    Joo, en mäkään lähtis lyhtyjä enempää koristelemaan. Toki halutessaan penkkeihin voisi kiinnittää vaikka jotain kukkia, mutta itse ympäröivän luonnon jättäisin juuri sellaiseksi kuin se on.
  8. Si-Ri

    Teemana keskiaika

    Jos tahtoo vanhaa musiikkia, löytyy Tampereelta vanhan musiikin yhtye Muskotti. Ovat mm. rakentaneet soittimensa itse (tai siis pari ihmistä yhteestä rakentaa soittimia) http://tervatanssit....p/muskotti.html Helsingissä vaikuttaa tanssiryhmä La Fiamma di Danza, joka voi esiintyä joko levymusiikin tai vanhan musiikin yhtye Tornadan kanssa. Luulisin, että Tornadan voi tilata myös erikseen. http://fiamma.dy.fi/
  9. Sipulin Talvipuutarha ei paljoa koristeluita kaipaa, me vietettiin opiskelijayhdistyksen vuosijuhlat siellä pukukoodilla iltapuku, ja ainoat koristeet tilaan oli pöydissä olevat huilumaljakot joihin olin tilannut Syväsen kukasta asetelmat. Naiset oli niin kauniina siellä ettei tila värillisten valojen lisäksi kaivannut muuta koristetta
  10. Si-Ri

    "Pehmon polttarit"

    Yksi mukava juttu voisi olla esim. huippukokki kokkaamaan teille kotiin. Tätä "ohjelmanumeroa" on käytetty mm. tätini häissä, jotka järjestettiin heillä kotona
  11. Ei noi tuolit näytä mun mielestä ollenkaan pahoilta Tietysti sininen saattaa haitata mahdollisia muita teemavärejä, mutta jos muissakin koristeluissa olisi sinistä, tuolit sulautuisivat huomaamattomammin joukkoon. Nuo eivät kuitenkaan ole sellaiset parvekemuovituolihökötykset, joten siinä mielessä voit olla huoletta. Eikä ne niin paljoa näy kun ihmiset istuvat niissä. Jos asia silti sinua hirveästi häiritsee, suosittelisin ennemmin tuolihuppua kuin rusettia, rusetit tosiaan vaan korostavat sitä tuolia kuten Aada12 mainitsikin. Tuolihuput ja rusetit sen sijaan olisivat oikein nätti yhdistelmä. Tuolihuppujahan saa myös vuokrattua, niin ei tarvitse itse väkertää koko kekoa. Kyseisen palvelun tarjoajia löytyy mm. foorumin palveluntarjoajat-osastolta, onpa niitä näkynyt naimisiin.infon etusivun pikkumainoksissakin.
  12. ^Mun mielestä olis kohteliasta antaa heille optio tehdä itse päätös toisen puoliskon osallistumisesta Kuitenkin voit tässä tapauksessa vedota siihen, ettet tiennyt heidän asuvan jo yhdessä. Kannattanee keskustella kaverisi kanssa asiasta ja kysyä, mitä mieltä he asiasta ovat.
  13. Si-Ri

    Servin Mökki (Espoo)

    Juu, AYY:llä ei ole vielä varauskirjoja ensi vuodelle. Ollaan kyselty samaa paikkaa. AYY:n sivuillahan sanotaan, että tiloja voi vuokrata myös päiväsaikaan, mutta meille ei ole ainakaan vielä selvinnyt, että pääseekö esim. edellisenä iltana koriselemaan. Pitää soitella sitten kun toimisto aukeaa taas, taitavat olla elokuun alkuun asti lomalla.
  14. Voi että, onpas ikävä tilanne :/ Nyt kannattaisi ehkä selvittää, mistä tämä polttariporukka nyt on oikeasti suuttunut. Olet kuitenkin ilmoittanut, ettet polttareihin pääse, joten heillä olisi ollut tilaisuus peruuttaa sinulle varatut hoidot. Ellet sitten ilmoittanut liian myöhään suhteessa peruutusehtoihin. Luulisi, että polttariporukka olisi voinut jakaa tuon 50€:n kustannuksen keskenään, jottei se olisi jäänyt yhden ihmisen kontolle maksettaessa. Jos he ovat suuttuneet siitä, että ovat joutuneet maksamaan liian myöhään peruutetut hoidot, ei liene auta muu kuin selittää heille tilanne kokonaisuudessaan ja pyytää anteeksi. Jos taas he ovat suuttuneet enemmänkin siitä, että morsiamen ystävänä et ollut polttareissa paikalla, suosittelisin puhumaan asiasta morsiamen kanssa. Tämä voisi sitten kertoa polttariporukalle olevansa tietoinen elämäntilanteestasi ja ymmärtävänsä sinua paremmin kuin muu polttariporukka ymmärtää. Uskoisin, että pitkällinen keskustelu morsiamen ja toisen pääjärjestäjän kanssa voisi puhdistaa tilannetta ainakin jonkin verran. Tsemppiä
  15. Öö, mä haluan tavata sen ihmisen jota ei vituttaisi saada vanhemmilta 50e kun broidi on saanut samoilta ihmisiltä pari hehtaaria metsää.
×
×
  • Create New...