Jump to content
Naimisiin.info

Lanella

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lanella

  • Syntymäpäivä July 31

Contact Methods

  • Website URL
    http://kestohullu.blogspot.com/

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Kerava

Lanella's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lanella

    Pienet polttarit

    Mun polttarit vietettiin pienellä rahalla, mikä oli ehdotonta että immeiset pääsee ja pystyy lähtemään messiin. Polttarit oli oikeastaan aika huisit ja kesti aamu seitsemästä seuraavaan aamuun. Asusteet (murrr) oli vanhoja vaatteita, kruunu kaverin teinivuosilta, puuhka pöllästy kaverin lasten huoneesta. Vaikka porukkaa oli paljon, tajusivat kaverit käyttää meijen perheen tila-autoa. Matkoihin varmaan meni yksi suurimmasta osasta mitä kuluja tuli, n.250km suuntaansa. Polttareihin osallistui 7 kaveria. Eräs kaveri hoiteli ravintolaan alennuksen annoksiimme, yhden perhepiiristä löytyi samanpäivän tapahtumaan järjestäjä tuttuja (ilmainen sisäänpääsy) ja yksi keksi hurvittelua huvipuistoon yllätys taas työtuttujemme kautta 0e. Yksi oli hakenut viinasta tallinnasta ja sai pitää suurimman osan, sillä ei tälle syntymähumalasta kärsivälle porukalle paljoa uponnut. Ilta jatkui kaverin kotipaikalle missä minullekkin hyvin tuttu isukki oli myös paikalla, siellä karaokea, nyyttärimeiningillä herkkuja (anteeksi yhä kaikille kun aamulla söin sen voileipäkakun pois, ymmärrätte myöhemmin kyllä miksi......) saunomista ja pihalla viesti pelejä. Sinkosvatte ne mut korkeuksiin missä toinen menoerä matkojen lisäksi oli. Kun kaikki mahdollisuudet ottaa huomioon polttarit voi järjestää yhden hengen osalta halvemmiksi kun kahden hengen talouden yhden kauppareissun hinnan. Järkyttäviin yllätyksiin kannattaa kysyä apuja, yllättävän moni oikeasti lähtee innolla mukaan jos saa vähän hupia elämään.
  2. Noniin, ressi on ohitse. Mies soitti tänään (pidämme lähellä kotia, eli pk-seudulla juhlamme) Hyvinkään suuntaan ja vihkijä saatiin heti. Ne jopa suunnitteli puhelimessa sen ajankohdankin alustavasti....
  3. Tässä tulloo taas varmaan monelle toistoa, mutta... Mites on, jos me nyt kuvitteellisesti asuttais Espoossa ja ne häät vietettäis Savonrannassa, miten vihkijän saa paikalle? Voinko soitella Savonlinnan (joka on likellä Savonrantaa) maistraattiin tms. vai pitääkö vihkijän olla Espoon alueelta? Naimisiin meneminen on niiiiin vaikeeta kun ei kuulu kirkkoon kumpainenkaan.
  4. Molemmilla on vakkarityöt, asuntolaina löytyy ja yhteinen lapsikin jo. Kohdattu 08/08 Yhdessä asumaan 12/08 Kihloihin 07/11
  5. Miten saa rajattua ne häät pieniksi? Ilman ettei kukaan vedä palkokasveja nenukkiin. Tahon kans pienet häät, ei sellasia sukulaisia paikalle, joita ei nää arjessa.
  6. Miun kihlasormus on noin tonnin arvonen ja miehen pari sataa. Huvittavaa tässä on se, että mies on superpihi ja olin oikeastaan hyvin järkyttynyt siitä mikä hänenmielestään on sopivaa, vähempikin olisi riittänyt!
  7. Toiselle kierokselle.. Tää aihe, onko jotenkin mentävä hiljasemmissa merkeissä naimisiin toisen kerran on nyt pohdinnassa. Sinäänsä tavallaan voisin avioitua ens viikolla maistraatissa ilman mitään juhlia, mutta toisaalta kun kaikki on rakennettu miljoona kertaa paremmin kuin ensimmäisellä kerralla ois taas halu hienoihin juhliin. tänäpäivänä kamalan usein mennään toisen, kolmannen kerran naimisiin. En tosin puolustele, että eka avioituminen ois ollu loistava idea, sillä suhde oli lopettamisvaiheessa varmasti jo vuotta ennen häitä. Oli vaan pakko jatkaa aloitettua juttua ja tosiasiassa oikeaa suhdetta taisi olla vain muutama hassu kuukaus koko aikana. En enään muista edes oltiinko vuosi vai kaksi naimisissa ennen kuin raastavat eroamis hommat alkoi. Mutta onneksi kuitenkin erosta ennen uusia häitä on ainakin 7v aikaa, ellei sitten enemmänkin.
×
×
  • Create New...