Jump to content
Naimisiin.info

Hääasusteita myydään

Tällä osastolla voit myydä käytetyt hääasusteesi, eli vaikkapa tiaran, hunnun, kengät yms. päällä pidettävät asusteet. Tarvikkeille (kuten esim. koristeet) ja hääpuvuille on omat osastonsa.


Osaston säännöt:

- Vain yksityiset ihmiset voivat myydä (ei vuokrata tai kaupata etukäteen ennen omia häitään) omia, omassa käytössä olleita käytettyjä hääasusteitaan. Tuote voi olla myös uusi, mikäli se on jäänyt itseltä käyttämättä. Jo yhdenkin, mutta jälleenmyyntitarkoituksessa hankitun/valmistetun tuotteen myynti on trokausta! Yritykset, käsityöläiset eivätkä nettihuutokauppatrokarit saa mainostaa täällä. Ei linkityksiä Huuto.nettiin tai muihin ulkopuolisiin myyntipaikkoihin.
- Ylläpito voi päättää yksipuolisesti mitä ilmoituksia se poistaa ja poistot tehdään sen enempää ilmoittamatta.
- Otsikosta täytyy ilmetä mikä tuote on kyseessä, mahdollisimman tarkasti otsikon tilan sallimissa rajoissa.
- Itse viestissä täytyy ilmoittaa tuotteen hinta, muuten ilmoitus poistetaan.
- Laita mieluusti kuva tuoteesta ilmoitukseen. Rekisteröidy jäseneksi ja voit laittaa kuvan tänne suoraan omalta koneeltasi. Käsittele vaikka kasvosi tunnistamattomiksi kuvankäsittelyohjelmalla, mutta laita kuva. Voit myös linkittää kuvan omasta kuvagalleriastasi, mutta ET Huuto.netistä.
- Pidämme ilmoitusta esillä kolmen kuukauden ajan ilmoittajan viimeisimmästä viestistä alkaen. Uudistat viestisi helposti kirjoittamalla siihen itse uudelleen.
- Poista viestisi kun olet myynyt tuotteen.
- Naimisiin.info ei vastaa millään tavalla kaupanteosta täällä. Olkaa varovaisia älkääkä maksako mitään etukäteen, niin ei tule murheita.


×
×
  • Create New...