Myydään

Tällä osastolla on myynnissä iltapukuja, kaasojen pukuja, morsiusneitojen pukuja ja asusteita.


Osaston säännöt
  • - Vain yksityiset ihmiset voivat myydä (ei vuokrata tai kaupata etukäteen ennen omia häitään) omaa ilta-/avustajanpukuaan, ei yrittäjät, ompelijat eikä nettihuutokauppatrokarit. Usean käyttämättömän tuotteen myynti lasketaan trokaukseksi ja ilmoitus poistetaan.
Jo yhdenkin jälleenmyyntitarkoituksessa hankitun/valmistetun tuonneen myynti lasketaan trokaukseksi! Ei linkityksiä Huuto.nettiin tai muihin ulkopuolisiin myyntipaikkoihin.
- Otsikosta täytyy ilmetä tarkka paikkakunta, missä puku on sovitettavissa. Otsikossa täytyy olla myös puvun koko. Jos paikkakuntaa tai kokoa ei otsikossa ole, ilmoitus poistetaan heti. Otsikossa voi mainita myös puvun nimen/mallinimen ja sen mallin. Laatusanat kuten 'Kaunis' ovat aivan turhia, sillä kukapa rumaa pukua olisi itselleen ostanutkaan.
- Itse viestissä täytyy ilmoittaa puvun hinta, muuten ilmoitus poistetaan. Puvun koon lisäksi kannattaa aina ilmoittaa omat mittansa silloin kuin pukua käytti, koska pelkkä kokonumero ei oikeasti kerro kovinkaan paljoa, saati sitten morsiamen pituutta.
- Laita kuva puvusta ilmoitukseen. Rekisteröidy jäseneksi ja voit laittaa kuvan tänne suoraan omalta koneeltasi. Käsittele vaikka kasvosi tunnistamattomiksi kuvankäsittelyohjelmalla, mutta laita kuva. Voit myös linkittää kuvan omasta kuvagalleriastasi, mutta ET Huuto.netistä.
- Pidämme ilmoitusta esillä kahden kuukauden ajan ilmoittajan viimeisimmästä viestistä alkaen. Uudistat viestisi helposti kirjoittamalla siihen itse uudelleen.
- Poista myynti-ilmoituksesi kun olet saanut tuotteen kaupaksi.
- Naimisiin.info ei vastaa millään tavalla kaupanteosta täällä. Olkaa varovaisia älkääkä maksako mitään etukäteen, niin ei tule murheita.

Lyhyesti:
- Otsikosta täytyy ilmetä puvun koko ja paikkakunta.
- Viestissä täytyy olla puvun hinta.
- Ilmoittajan täytyy kirjoittaa itse ketjuun vähintään kahden kuukauden välein, pitää se tuoreena.
Jos ei yo. ehdot täyty, ilmoitus poistetaan välittömästi.