laulaja

Ammattilainen
 • Content count

  281
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by laulaja


 1. Kirkkoon sopivia lauluja löytyy ainakin mun levyiltäni Rakkauden liekki (Enkelin rukous, Rakkauden liekki, Olkoon ylläsi kirkas taivas, Rakkaus on lahja Jumalan, Tänä aamuna aurinko nousi) ja Kaarisilta (Minä tahdon ja Häälaulu). Minä tahdon -laulua, Enkelin rukousta ja tuota Häälaulua, joka on aivan ihana, ei ole muut levyttäneet.

   

  Jos levyt kiinnostaa, niin laittakaa sähköpostia mirja piste poikkeus ät pp piste inet piste fi

   

  Saa kysyä myös kirkkoon laulamaan kohtuullisen matkan päähän Kirkkonummelta (Myös Tampereen seutu on "kohtuullisen" matkan päässä, koska käymme usein mökillä Hämeenkyrössä) ;)


 2. *Tiuku*: Kiitos tiedoistasi! Olemmekin itseasiassa harkinneet vihkikirkkoa kirkkonummelta, sillä mahdollinen juhlapaikkammekin sijaitsee siellä. Harmi juttu, että  espoon tuomiokirkkoa emme voi saada, mutta toisaalta ymmärrän senkin että tungos sinne olisi aivan älytön ilman rajoituksia.. 

  Kirkkonummen kirkko on myös ihan kaunis kirkko :) Se on meidän kotikirkkomme ja siellä käyn aina välillä laulamassa häissä ja muissa tilaisuuksissa, joten jos tällaista palvelua kaipaa, niin ;)


 3. Kaikki hengelliset laulut ovat varmasti ok ja joillekin kanttoreille käy myös kauniit rakkauslaulut. On kuitenkin ihan kohteliaisuussyistäkin vielä kiva kysyä kanttorin mielipidettä, niin silloin on otettu huomioon hänen ammattitaitoinen näkökantansa. Tosi monissa häissä kuitenkin on lauluesityksiä ja monissa myös jätetään virsi pois ja tilalla on joku muu musiikkiesitys. Itse käyn paljon laulamassa häissä ja tällainen kokemus on mulla näistä asioista :)


 4. Tänä keväänä on Kirkkonummella tuo tilaisuus 17.4. Ensin on srk-talolla tilaisuus hääpareille, jossa olen itsekin mukana laulamassa. Siellä on jotain yleistä avioliitosta ja sitten näitä häihin sopivia lauluja ja sitten sen jälkeen kirkossa kuulee marsseja ym.  Itse en ole tänä vuonna laulamassa siellä kirkossa, vaan siellä on kanttorit.

   

  Nyt mulla ei valitettavasti ole vielä tarkkoja kellonaikoja selvillä, enkä löytänyt niitä srk:n sivuiltakaan

   

  Jos tarvitset kirkkoon laulajaa, niin kysy tarjousta. Levyilläni Rakkauden liekki ja Kaarisilta löytyy häihin sopivia lauluja ;)


 5. Enkelin rukous mm. löytyy levyltäni Rakkauden liekki. Minä tahdon ja Häälaulu (säv.san.Katja Kangas) löytyvät levyltäni Kaarisilta. Rakkauden liekki -levyllä on muitakin häihin sopivia lauluja. Itse laulan noita em.lauluja mielelläni ja samoin tietysti tuota Rakkauden liekkiä ;)


 6. Löytyy myös kokoelmalevyltä "Kaikkien aikojen häälevy". Uskoisin sen löytyvän kirjastosta, ainakin kaupoissa olen sitä nähnyt jonkun verran.

  Tuolla kokoelmalevyllä tuo laulu on myös se minun laulamani versio. Muita siinä ei olekaan sellaisia "kevyitä" kirkkoon sopivia lauluja, kun tuo mun Enkelin rukous ja sitten Samuli Edelmanin Armaan läheisyys


 7. Kannattaa kysyä myös bändin biisilistaa. Useimmilla bändeillä sellainen on ja se on se, mitä sitten soitetaan. Tietysti jotain toiveita voi esittää, mutta kysypä bändiltä, mitä he soittavat ;)


 8. .....ja laulu löytyy levytettynä levyltäni Rakkauden liekki. Toistaiseksi taidan olla ainoa, joka sen on levyttänyt. Myyn levyä itse ja samoin sitä löytyy Ilon Polku -nimisestä nettikaupasta ;)


 9. Hei!

  Kirkkonummen Pyhän Mikaelin kirkossa 2.5. klo 19.30 häämusiikkikonsertti, jossa kuulee häämarsseja, -virsiä ja häihin sopivia kevyitä hengellisiä lauluja. Itse olen laulamassa tuolla myös ja siellä voi vaikka varata kirkkolaulajan ;)

  Mukana kanttorit ja minä, sekä pappi kertomassa vihkikaavasta.

  Itselläni on mukana myös levyjäni Rakkauden liekki ja Kaarisilta, joissa on häihin kirkkoon sopivia lauluja.

  Tervetuloa tutustumaan häämusiikkiin!

  t. "laulaja" -Mirja


 10. Heips! Onko mahdollista mahduttaa vihkikaavaan kaksi musiikkiesitystä ja silti laulaa yksi virsi ja lukea yksi psalmi? Mä olen ihan pihalla näistä jutuista :P

  Kyllä mahtuu kolmekin musiikkiesitystä ja psalmin lukeminen on ihan ok myös :) Itse olen laulanut joskus kolmekin laulua ja silti on ollut virsi ;)

  Taas en ollut kirjautunut, kun tuon edellisen vastaukseni kirjoitin :/


 11. Kaunis vähän country-henkinen kappale on Sinä olet minulle silmät, joka löytyy uudelta Kaarisilta -levyltäni:

  SINÄ OLET MINULLE SILMÄT

  säv.san.Kaija Kärkinen

  SINÄ OLET MINULLE SILMÄT

  TOISEEN MAAILMAAN.

  SINÄ OLET MINULLE KASVOT

  KAIKKIVALTIAAN.

  SINÄ OLET MINULLE PORTTI,

  AINA AUKI RAKKAUDEN TULLA.

  SINÄ OLET MINULLE PUUTARHA,

  JONKA TÄYTÄN MUISTOILLA

  SINÄ OLET MINULLE KÄSI,

  JOKA TAHTOO KOSKETTAA.

  SINÄ OLET MINULLE ÄÄNI,

  JOKA OSAA LOHDUTTAA.

  SINÄ OLET MINULLE KARTTA,

  AINA TÄYNNÄ OUTOJA TEITÄ.

  JA VAIKKET AINA KULKISI VIERELLÄ,

  OLET SILTI NIIN LÄHELLÄ.

  SINÄ OLET MINULLE MATKA,

  HALKI VUOSITUHANTEN.

  SINÄ OLET MINULLE HELMI,

  NAUHASSA SUKUPOLVIEN.

  SINÄ OLET MINULLE VIRTA,

  IKÄVÄN MENNÄ JA TULLA.

  SINÄ OLET MINULLE PUUTARHA,

  JONKA TÄYTÄN MUISTOILLA


 12. Kaunis vähän country-henkinen kappale on Sinä olet minulle silmät, joka löytyy uudelta Kaarisilta -levyltäni:

  SINÄ OLET MINULLE SILMÄT

  säv.san.Kaija Kärkinen

  SINÄ OLET MINULLE SILMÄT

  TOISEEN MAAILMAAN.

  SINÄ OLET MINULLE KASVOT

  KAIKKIVALTIAAN.

  SINÄ OLET MINULLE PORTTI,

  AINA AUKI RAKKAUDEN TULLA.

  SINÄ OLET MINULLE PUUTARHA,

  JONKA TÄYTÄN MUISTOILLA

  SINÄ OLET MINULLE KÄSI,

  JOKA TAHTOO KOSKETTAA.

  SINÄ OLET MINULLE ÄÄNI,

  JOKA OSAA LOHDUTTAA.

  SINÄ OLET MINULLE KARTTA,

  AINA TÄYNNÄ OUTOJA TEITÄ.

  JA VAIKKET AINA KULKISI VIERELLÄ,

  OLET SILTI NIIN LÄHELLÄ.

  SINÄ OLET MINULLE MATKA,

  HALKI VUOSITUHANTEN.

  SINÄ OLET MINULLE HELMI,

  NAUHASSA SUKUPOLVIEN.

  SINÄ OLET MINULLE VIRTA,

  IKÄVÄN MENNÄ JA TULLA.

  SINÄ OLET MINULLE PUUTARHA,

  JONKA TÄYTÄN MUISTOILLA


 13. Jos muuta ei ole pyydetty, niin me olemme esittäneet viimeisenä sen kappaleen, mikä oli sinä iltana häävalssina/ tanssina. Tämä on tullut aina iloisena yllätyksenä häävieraille.

  Silloin hekin ovat päässeet tanssimaan häävalssia/ tanssia hääparin kanssa. Olemme toki etukäteen aina kysyneet ensin hääparin mielipidettä ja aina sitä on pidetty hyvänä ajatuksena.

  Noin mekin yleensä teemme, mutta jos se ei ole "hidas", niin sitten soitetaan se sen viimeisen hitaan jälkeen :girl_wink:


 14. Hei!

  Olin tänä kesänä laulamassa ensimmäistä kertaa sellaisessa vihkitilaisuudessa, jossa molemmilla vihittävistä oli lapsia jo aiemmista liitoista ja lapset otettiin mukaan alttarille juuri ennen varsinaista vihkimistä.

  Koko perhe oli siis alttarilla ja siinä pappi esitti molemmille vanhemmille kysymykset:

  Morsiamelle (kaikki nimet muutettu):

  "Anne, kysyn sinulta, oletko valmis ottamaan rakkautesi piiriin Kimmon lapset, Joosepin ja Amandan, ja auttamaan heidän isäänsä olemaan uskollinen isyydessään?"

  Vastaus: Olen

  Sulhaselle (kaikki nimet muutettu):

  "Kimmo, kysyn sinulta, oletko valmis ottamaan suojelukseesi Annen lapset, Tommin ja Reetan, ja antamaan heille turvaa ja hyvän esimerkin?"

  Vastaus: Olen

  Tämän jälkeen tuli varsinaiset vihkikysymykset hääparille. Mielestäni oli ihana tilaisuus ja lapset myös huomioitiin ja samalla heidät siunattiin koko perhe. Tämän jälkeen lapset poistuivat alttarilta.

  Suosittelen, jos olette tilanteessa, joissa teillä on jo ennestään lapsia :-X