Jump to content
Naimisiin.info

Krista07

Rouva
  • Viestit

    689
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Krista07

  1. Mun mielestä mies joka ei tule häihin koska ei tunne sieltä ketään saa jäädä kotiin lapsenvahdiksi :girl_haha: Mutta jos ei löydy sukulaisia niin ainahan voi palkata lapsenvahdin päiväksi.. Vaikka kaaso oli oma sisko (kuten mulla) niin ei silti tunne kaikkia vieraita, enhän mäkään tuntenut omissa häissä kaikkia (miehen sukulaisia). Onneks sulla kuitenkin on aikaa järkätä uusi kaaso/kaasoja.

  2. Mun kaaso perutti päivää ennen häitä tulonsa tekstiviestillä eikä vastannut soittoihin. Häiden jälkeen ei yrittänyt edes paikata tätä, itse asiassa sain seuraavan kerran kiinni puolen vuoden päästä kun kysyi onko vauva tullut. Eli jos kaverisi näyttää että on pahoillaan ja haluaa olla yhteydessä niin kyl must ystävyys voisi jatkua. Mutta millaiset lastnhoito ongelmat on, tiedätkö?

  3. Lähetin kahdelle serkulle kutsun vain heidän ja puolison nimellä (lapsia siis ei ollut kutsuttu), mutta kuinka yllättäen molempien lapset tulivat. Ja he olivat ilmoittautuneet että kyllä me tulemme.. Yks oli sentään tajunnut kysyä että voiko tulla (teini ikäinen lapsi), mutta koska ei ollut kutsuttu. Olisi varmaan pitänyt pistää paremmin serkuille ettei kutsu koskenut lapsia.

  4. Mä en osaa selittää perimmäistä syytä miksi minä halusin kirkko häät. Oonhan käynyt rippikoulun, jotta pääsisin kirkossa naimisiin. Mutta en mahtanut sille mitään, että rakastuin mieheen joka ei kuulunut kirkkoon (en kysynyt heti tavatessa, että kuulutko kirkkoon :)). Siunaaminen kirkossa oli vähän niin kuin kompromissi molemmilta. Minä sain kirkkohäät (vaikka periaatteessa emme menneet kirkossa naimisiin) ja miehen ei ollut pakko liittyä kirkkoon. Minusta se sopi hyvin meille :)

  5. Tietääkö joku tästä faktaa, kuluttaako alkoholi tosiaan kultasormuksia?  :o

    Mäkin haluan tietää tän! Kun olin päiväkodissa töissä niin käytin suht usein käsidesiä ja mun mielestä se ennemminkin vain kirkasti sormusta :-?

    Minä kyllä pidän sormustani koko ajan (paitsi tietenkin silloin kun pesen sitä). Itse en tosin leivo. Tarkoitus olisi jatkaa samaa rataa kun saan vihkisormukseni reilun 3viikon päästä;D

×
×
  • Create New...