Jump to content
Naimisiin.info

Eisu

Naikkari
  • Viestit

    746
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Eisu

  1. Hei Uuri,

    kyselisin jälleen parista sormuksesta, en osaa päättää ottaisinko kihlaksi V-239W, M-248W vai V-268W. Nuo V-239W:n hinnat minulla onkin jo kauttasi tiedossa, kertoisitko vielä minkä hintaisia nuo kaksi muuta ovat n. 0,33 ct kokoisilla timanteilla (tai v-248W taitaa isoimmillaan olla 0,29 ct kokoinen?)?

    Mikäli päädyn tuohon princess-timanttiin, niin mitä suosittelisit sen kanssa vihkisormukseksi? Olenko ymmärtänyt oikein, että siihen on vähemmän hyviä vaihtoehtoja? (Näin muistaakseni jossain liikkeessä sanottiin)?

    Kiitos jo etukäteen vastauksesta :)

  2. Moikka,

    haaveilen kihlasormukseksi V-239W-mallia. Minulla on oikeassa kädessä "arkisormuksena" V-35, jonka keskikivi on ilmeisesti 0,18ct. Haluaisin, että kihlasormukseni kivi vasemmassa kädessä olisi selkeästi sitä isompi, joten haluaisinkin tietää minkä kokoisen kiven saisi V-239W-malliin n. 1500-2500 eurolla?

    Lisäksi kuulisin mielelläni mielipiteesi siitä, että onko "soveliasta" pitää keltakultaa toisessa kädessä ja valkokultaa toisessa? Haluaisin jatkossakin käyttää V-35-sormustani päivittäin, mutten tiedä miten hölmöltä näyttäisi jos kihlasormus (ja tuleva vihkisormus) olisi valkokultainen :)

    Kiitos vastauksesta jo etukäteen :)

  3. Mua vähän huolestuttaa, kun häihin on vielä 11kk ja jotain, ja nyt jo olen alkanut näkemään painajaisia. Yleensä juoni painajaisissa menee näin: huomaan valinneeni täysin väärän puvun, joka on väärän värinen, liian lyhyt jne. Lisäksi syy tähän on yleensä se, että olen antanut sulhon valita puvu :) Seuraavaksi unessa laitetaan mun hiuksia, meikkiä yms. ja huomaan kokoajan kellon kulkevan sitä vauhtia, että loppujen lopuksi hääseremonia pääsee alkamaan noin neljä tuntia myöhässä.

    Ja voi tsiisus sitä paniikkia ja surua mikä siinä unessa aina on! Huh... :blink:

  4. Itse kuulun kirkkoon, mies ei. Meillä on vihkiminen maistraatissa ja siunaus kirkossa. En ole edes ajatellut vaativani miestäni liittymään kirkkoon häiden takia, minua hänen kuulumattomuutensa ei haittaa ja jokainen päättäköön itse. Mies tosin kerran väläytti ajatusta, että pitäisiköhän hänen sitten joskus kuitenkin liittyä kirkkoon, jotta pääsisin sitten hänen kuoltuaan käymään hänen haudallaan (olen joskus "harmitellut" sitä, että missäs minä sitten kävisin suremassa häntä jos en hautausmaalla :) ). Mutta tämäkin lähinnä kai huulenheittoa, vakavissani en häntä kirkkoon ole todellakaan velvoittamassa.

×
×
  • Create New...