Jump to content
Naimisiin.info

pipa

Naikkari
  • Viestit

    1063
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by pipa

  1. me oltiin toivottu vierailta lahjaksi max. 50e rahaa ja tiedettiin, että jotkut ei kummiskaan pidä rahan antamista lahjaksi, niinpä laitettiin muutama lahjatoivekkin, jotka eivät olleet mitenkään kalliita.

    Kaikki paikalle tulijat toivat joko rahaa ja meidän yllätykseksi tuli myös arvokkaampia lahjoja ihmisiltä.

    Koska oma puoli suvusta on keskimääräistä köyhempää niin en edes odottanut heiltä mitään mutta jokainen toi kuitenkin jotain ihanaa.

    Pahimman pettymyksen tuottivat omat ystäväni. Emme saaneet heiltä yhtään mitään! Tämä ei oli lainkaan harmittanut jos kaverit olisivat edes seurustelleet jotenkin kanssamme mutta he kävivivät vain syömässä ja lähtivät pois. Tulivat sitten takaisin illalla, koska meillä oli varattu silloisesta hieman paremman luokan yöklubista hieno tila, josta jokainen paikella tuleva vieras piti maksaa 20e että saisi juomat ja tilan maksettua. Mutta nämä kaverit sitten kuitenkin kertoivat maksavansa vasta yöklubilla, koska ei ollut käteistä. Noh, he joivat päänsä täyteen ja tilailivat lisää kalliita pulloja mutta eivät maksaneet mitään!! Mieheni sisko, joka sen tilan oli meile järjestänyt joutui heidän takiaan maksamaan yli 300e ylimääräisiä juomia :skilletgirl:

    Loppu ilta oli kuulema mennyt tappeluksi rahan takia mutta me emme olleet enää silloin paikalla. Itseäni nolotti kovasti kavereiden käytös ja koska mieheni siskokaan ei millään tavalla parempi palkkainen niin se 300e oli aikamoinen rahareikä! Tietysti maksoimme mieheni kanssa siskolle jonkin verran takaisin minkä pystyimme mutta tilanne oli todella raivostuttava!

  2. ^ Vaikken vegaani olekaan ja jopa pidän kinkusta, tuollainen määrä sianliharuokia tappaa ruokahalun. Varmaankin tarjoilut tulevat edullisiksi, kun käytössä on rajallinen määrä eri raaka-aineita, mutta ehkä kannattaisi pohtia ruokalistan monipuolistamista.

    Pakko tulla kommentoimaan melkein kolme vuotta myöhemmin. Meidän menu oli tosissaan perinteistä virontyylistä ruokaa ja etenkin suomalaiset jaksoivat ylistää ruokaamme. Ruokaa oli aivan todella taivaallisen hyvää ja ei tullut mieleenkään että monta erityylistä possuliha tappaisi ruokahalun, ei ainakaan minun :grin: Ylijääneet ruoat annettiin halukkaille mukaan ja osa tietysti itsellemme seuraavaksi aamuksi vieraille.

  3. Meilläkään ei ollut ammattikuvaajaa. Koska se olis maksanu melkein enemmän kuin meidän häät.

    Kaverit ja sukulaiset otti sitten kuvia. Yksi ihan virallinen valokuuvajakin oli, jolla oli sitten parempi kamera.

    Osa tietenkin oli huonoja, mutta sitten oli myös paljon hienoja kuvia, josta olen tyytyväinen.

    Mun mielestä toi korvaus tuntuu melkein töykeeltä, koska jos minä olisin jonkun ystäväni häissä valokuvaamassa ja siitä maksettaisiin, tulisi mulle sellanen fiilis, et olen kutsuttu vaan valokuvaajaksi eikä vieraaksi.

    Mutta jos olette sopineet kaverin kanssa, et siitä maksetaan niin mikäs siinä.

  4. Olin todella pettyny meikkiini. Olin aluksi varma, että olin valinnu oikean meikkaajan, ku se painotti raikkautta ja luonnollisuutta. Mutta ruskea silmä meikki vaihtuikin vihreään ja mulla siniset silmät ja painavat silmäluomet eli mulle ei todellakaan sovi vihreä.

    Poskipunaa tuntu olevan enemmän, ku tarpeeksi. Ripsari oli yhtenä paksuna könttinä ripsissä

    Jouduin myöhemmin meikkaamaan uusikisi

  5. ihanin häälahjan saimme, kun huomattiin, että olen raskaanaa

    Me emme pyytäneet mitään lahjaa vaan rahaa, mutta saimme kuitenkin kaikkea hyödyllistä keittiöön esim Jamie Oliverin paistin pannun ja kasaripannu. Tykkään kokata ja saada super hyviä kokkaus välineitä.

  6. Otin eilen geelikynnet ja se oli ihan uus kokemus. Itelläni on aina ollu luonnostaan pitkät kynnet, mutta nyt kun häät lähestyy ni oon onnistunu pureskelemaan hermona kaikki kynnet ::)

    Kynnet teki eräs tuttu, joka on juuri valmistunu. Pelkäsin ettei kynsistä juuri sellaset, ku haluisin, koska kokemusta hänellä ei juurikaan ole, mutta täytyyhän hänen harjotella.

    Mullekkin laitettiin geelin alle kynsilakka, joka siis pysyy koko ajan kynnessä kiinni.

    Jouduin eilen kyl tosin viilailemaan kynsiä paremmin oma tyyliseksi, koska oon tottunu, että ne on tietyn malliset, että ne näyttäis omilta kynsiltä. Ptäis kyl ostaa kunnon kynsiviila, koska kynnet on aikasempaa paljon paksummat.

    Kylle ne näyttäis olevan ihan aidon näköiset, mutta tuntuu, et se näkee kilsojen päähän, et mulla on tekokynnet. Mut se johtuu ihan minusta ittestäni ;D

    Muille vinkiks jotka ei oo ottanu aikasemmin. Eli siis ei todellakaan ole kovin helppoa aluks, etenkin jos ne jättää aika pitkiks.

    Mä oon jo sohassu niillä nenääni tosi kipeesti.

    Näppisten käyttäminen lähes mahotonta aluks...Mä eilen tiputin kännyn pasta lautaseen, niin että roiskui ;D Kaikki tuntuu mahottomalta ;D

    Mut jo hieman keränny itsevarmuutta ja uskaltanu käyttää näitä vähän kovemmin, ku aluks tuntuu, et nä irtoo, jos kynnet osuu vähänkin johonkin ::)

  7. mielenkiintoinen keskustelu.

    Toivottavasti alottaja on vieläkin onnellinen liitossaan.

    Olen itse 20 kohta 21 ja kun kerron meneväni kohta naimisiin itseäni vanhemmalle ihmiselle heidän suustaan tulee joko "osanottoni" tai " Oletko sä nyt iha varma mitä sä teet?"

    ;D ;D

    Mutta alle 18 vuotias on minustakin liian nuori. Kun itse olin 18 vuotias, serustelin itseäni 8vuotta vanhemman miehen kanssa. Me muutettiin jopa yhteen.

    Siinä iässä en ymmärtänyt sanaa "vastuu" eli äitini ei ollut enää minusta vastuussa eikä todellakaan tämä exä ja kuitenkin hän oli. En käsittäny raha asioista yhtään mitään. En ollut koskaan tehny siinä vaiheessa kunnon töitä. En ollut koskaan joutunut selviytymään yksin ongelmista. Enkä todellakaan ollut kokenut tota suhdetta ennen vakavaa seurustelua.

    Eli olin asioista todella tumpelo, vaikka mä itse koin olevani jo aikuinen.

    Noh...mies jätti mut, koska koki olevansa lapsenvahti ::):P

    Siitä eteenpäin jouduin ottamaan asioista vastuuta. Olin koditon, eikä töitä ollu. Kotiin en voinut enää palata. Äitini oli menny uusiin naimisiin ja muuttaneet yksiöön.

    Tein sen jälkeen paljon virheitä, niin pieniä kuin isojakin, joista kärsin vieläkin ( ulosotto)

    Nyt nykyisen sulhasen kanssa koen olevani asioista hieman perillä ja koen olevani valmis avioliittoon. Koskaan en voi olla varma olenko tämän miehen kanssa loppu ikäni, vaikka olen varma tällä hetkellä. Mutta tiedän olevani tämän miehen kanssa onnellinen ja me toimimme tiiminä niin kauan aikaa kun on mahdollista. Me olemme jo hankkineet kumpikin elämän kokemusta kasvattaneet luonetta ja kenelläkään ei ole enää oikeus tulla siinä vaiheessa arvostelemaan suhdettamme.

    Me kaikki teeme virheitä, mutta niistäkin saadaan jotain hyvää ja opetuksen tulevaa varten.

    Ei järkevä ihiminen ( toivottavasti ) tee kahta kertaa sama virhettä.

    jaahas.. teksitistä tulikin hirveä vuodatus, mutta toivottavasti tekstissäni on jotain tolkkua ::)

  8. peidän ruoka tulee maksamaan 50 ihmiselle n150 max.

    ruokaa tuodaan virosta, ja osa ostetaan suomesta. Todella halpaa!  Meidän menu:

    Perunasalaattia

     Rosolli salaatti( virolaiseen tyyliin )

    Kinkkurullat

     kinkulla täytetyt kanamunat

     lihahyytelö (itse tehtynä, of course)

    silliä,kanamunaa smetanan kanssa

     voileipäkakkua (kinkku)

    sianlihaa marinaadissa ( voi kuullostaa oudolta, mutta tosi hyvää!)

    uuni/ keitettyä perunaa

     wienerleike

    sit tulee tällästä perinteistä vihreetä salaattia ja pastasalaatteja

    Eli tooosi paljon ruokaa, kaikille jotain Virnistys

    Nämä ovat siis viron omia juhla ruokia ja osa voi kuullostaa oudolta, mutta ovat todella hyviä. Hapankaali ei kylläkään maistu yleensä suomalaisille, mutta noh, meillä on vieraana suurinosa  

    virolaisia

  9. Thanks! Olin jo unohtanut Passoan, sitä tuli joskus kai juotua liikaa  ::) Mutta tuota vois kyllä kokeilla... Etsiskelemässä oranssia boolia ja tuosta noin pikaisella matematiikalla voisi sellaisen saada. Täytynee testailla ;)

    jep, siitä tulee oranssia tai hieman punertava oranssin sekotusta ;D

  10. ajateltiin ostaa myös ikean lakanat ja käytiinkiin launtaina ikeassa kattomassa niitä.

    Me ei sit ostettu niitä vielä, ku ei tiedetty mitä kokoa oikeestaan tarvitaan. Kertokaa mulle te, arvoisat naikkarit. Riittääkö se halvin lakana peittämään kokopöydän, niin että vielä reunat jää roikkumaan pöydästä jonkin verran?

    Pöydän koot ovat:

    85x200

    80x120  luultavasti nää tulee olee eniten käytetyt pöydät

    80x135

    70x110

  11. Mua hieman jännittää, ku varasin eilen meikkaajan hääpäivälle, eli en ole tehny koemeikkiä.

    Mutta toisaalta olen ollut aikan monen meikattavana ja aina ollu tyytyväinen ja neovonut hieman, mitä haluisin lisää tai vähemmän. Nyt menen Malmin hairstoreen meikkaukseen ja nainen vaikutti heti pätevältä. Kysyi häämekon väriä ja mitkä sopisi ihooni värit ja sanoi heti tekevänsä raikkaan ja kevyen meikin. Eli oltiin puheissa samoissa aaltopituuksissa :)

  12. En oikeestaan pelkää mitään, paitsi et toivoisin vieraiden viihtyvän häissä.

    Oikeestaan on mulla yks asia mitä aiheuttaa harmaita hiuksia. Pelkään, että äitini mies ei päästä mun äitiä häihini! En suostu kutsumaan sitä kuspaa ja mitä järkee siinä on ku kumpikaan ei tykätä toisistamme. Vihaan sitä henkilöä sydämmeni pohjasta! Äiti haluaa kovasti, että kutsuisin hänet,mut tiedän sen, et jos kutsun niin siitä ei hyvää seuraa.

  13. Ehdoton NOUNOU on:

    Tylsistyminen!!!! Kukaan ei saa näyttää, meidän häissä hapanta naamaa!

    Eli haluan, että kaikki viihtyisivät.

    Luin näitä muita nounou-listoja ja en voinu olla huomaamatta miks kaikki leikit on mukamas niin lapsellisia. Lapsellinen saa olla mun mielestä, kunhan se ei ole tyhmyyttä( tämä on siis vaan mun mielipide) Koen ainakin sen häissä, että vois ainakin olla pari hauskaa leikkiä ja yks hyvä puhe. Se tuo rentoa tunnelmaa...

  14. jos joku haluaa vielä passoa poolia, ni täs olis mun kuuluisa drinkki ohjeet

    eli pipan spesiaali:

    passoa

    vodkaa

    omena tai banaanilikööriä

    russiania

    ja sit ihan mausteeksi appelsiinimehua eli ei paljon!

    Asiakkaat on tykänny kovasti.

    Pieni vinkki jos jaksaa:

    lasin reunat voi koristella sokerilla ja se käy helposti

    lautaselle sokeria ja lasin reunat kosteutetaan sitruuna viipaleella. lasinsuu asetetaan varovasti lautaselle, voi hieman pyöritellä varovasti.

    vaati hieman harjottelua et jää selkeä ja siisti reuna. sit vaikka piste iin päälle siitrunaviipale reunalle ;D

×
×
  • Create New...